Fre-Lör


Igår (fredag) kom Henrik hem woho känns bra=) Så igår fixade jag lite hemma bara och handlade hem lite godis till kvällen och så. När Signe lagt sig åt vi pizza och sen drog vi på en film som vi inte orkade se klart. Kanske gör det vid senare tillfälle=)





LillebrorJohannes och en kompis till honom kom även på fredagen och hälsade på en stund=)






Idag är det lördag och jag har haft sovmorgon,det var skönt. Har även powernapat nyss=) I alla fall, så åt jag frukost o sen fixade i ordning mig sen gick familjen ner till marknaden på torget. Köpte strumpor och soppåsar=) Sen blev det en lätt lunch och fika på fiket. Nu har jag plockat lite sen kommer pappa med fam på eftermiddagen och ska fika lite.

Ha det fint!

   

Magen V.22 (21+3)


Torsdag

Här startade morgonen ganska nyss men Signe vaknade redan vid ca 05.40 då hon fick lite välling, sen underhöll hon sig själv en stund så jag kunde ligga kvar i sängen ett tag. Fast inatt vaknade hon bara vid ca 12 för att äta och jag la mig supertidigt typ 21 så känner mig ganska utvilad.

Dock hände en grej inatt. Detta har även hänt tidigare men inatt vaknade jag och fick världens frossa. Alltså ingen feber bara frossa, jag  frös så jag skakade fast att jag låg ihopkurad under täcket.


Härnäst ska det väl plockas lite med disk och tvätt=) Sen ska jag fixa i ordning oss för dagen. Så ska vi till Linnea och Tage stund=) I eftermiddag ska Signe leka med mormor=)

Dagen

Idag har det varit full rulle=) Först lek på bvc sen handla och Signe somnade på vägen hem och även jag passade på att ta en powernap och efter det kom lattemammorna med sina barn hit på fika och lek=)
Ja just det imorse städade jag också och slängde i en maskin tvätt och nu på kvällen har det varit ganska lugnt har ägnat en del av eftermiddagen/kvällen till tvättvikning tv-tittning och innan-läggningrutiner =) Signe sover nu och jag hoppas att hon sover gott inatt.

Imorgon ska vi till Linnea och Tage en sväng och även Johanna skulle dit. På eftermiddagen ska Signe få leka med mormor en stund också=)

Henrik kommer hem på fredag och det känns lågnt dit, saknar honom redan och gjorde ju det redan imorse, men jag och Signe håller ställningarna här hemma=)


Snart blir det nog lite macka och oboy och mera tv-tittning. Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll.


Ha det fint!

Miss you!

Henrik ska vara borta ett par dygn på en jobbgrej och jag saknar honom redan!


Nu ska vi strax iväg och leka på bvc. Älskar dig Henrik!




Bloggtorka

Har lite bloggtorka för tillfället. Idag har det varit ganska lugnt Henrik har varit ledig på dagen så jag tog en lång powernap efter att jag och Signe kom hem från småbarnsgruppen. Idag var vi i kyrkan och sjöng och sen fikade vi efter det som vanligt. Det var trevligt och Signe lekte o verkade ha skoj=)

Imorgon ska vi till ÖF jag och Signe och Henrik är ledig på dagen imorgon också=)

Idag går jag in i V.22 i graviditeten och den lilla där inne boffar på riktigt mycket emallanåt. Så mysigt så=)

Ha det fint! 

Facebookstatus

Såhär ser min facebookstatus ut för tillfället och kan lika gärna lägga upp den här med =) Så vet ni va ja gör=)


"Kanske skulle röja upp lite efter Signes bravader idag (den flickan är duktigt på att riva ut saker.) Senare blir det nog att tända lite ljus och titta på Robinsson=)"

V.20+0 Halvtid

Gick in i V.21 idag alltså halvtid i Graviditeten=) Lägger ut en magbild dagen till ära =)



Något mer vi gjort idag är att vi har bokat en tid för 3D-UL som vi gjorde med Signe=)
************************************************************************************


Igår var jag på Me&I-party med och köpte 2 st fin bodysar=)

Idag har jag och Signe spenderat förmiddagen på småbarnsgrupp och idag sjöng vi till instrument. Efter det sov både jag och Signe en stund,som vanligt =) Sen mötte vi upp Henrik och käkade lunch. Så har vi även tittat på tapeter till vår stora hall idag,så vi får se vad det blir för nåt.

Om en liten stund ska jag och Signe hälsa på en kompis och titta på huset hon och hennes fästman har köpt=)

Ha det fint!




Surprisedinner



Denna utsökta middag överraskade min käre make mig med förut.
Supergott!

Senare blir det blåbärspaj också mums, blev ju väldigt mätt efter maten för jajemen jag tog om. Det smakade så bra!

************************************************************************************

Annars idag så har jag haft lattemammor och deras barn här på fika och lek. Trevligt,trevligt=)

Snart ska jag lägga mig i ett lågnt härligt bad!

Ha det fint!

Höstfint fat




Hemma hos oss- Signes rum




Mys

Här startade dagen tidigt redan vid kl.6. Fast har fixat lite nu på morgonen och Signe har fått välling i håret så hon ska få sig ett bad om en liten stund. Tycker det kan vara ganska mysigt med att vakna tidigt och se hur dagen börjar ljusna. Lillebror i magen är också vaken och buffar omkring=) Så mysigt!

Funderar på om jag skulle ta o göra lite höstfint inomhus idag,kanske kan visa sen. Hoppas vädret blir skapligt för då ska nog jag o Signe ge oss ut och så ska jag se om jag kan hitta några fina löv=)


Ha det fint!

Rutinultraljud idag



Idag har vi sett vårt underbara lilla barn i magen igen,(Stina och Signe är ju också underbara såklart=)) Fantaststiskt häftigt. Lika häftig som sist=) Fast denna gång höll undersökningen på längre kändes det som.Bebisen for runt ganska mycket där inne och jag kände hur han boffa på ul-apparaten som hon drog över magen. 
En student var med så allt förklarades väldigt väl och även hon fick prova, vilket jag kan tänka mig var en anledning till att undersökningen kändes längre (och som sagt allt förklarades väldigt noga)=) Och det är ju så häftigt.

Allt såg bra ut,vilket såklart var jätteskönt att höra! Är så lycklig! Moderkakan satt även denna gång i framvägg vilket jag hade misstänkt så då kan det dröja lite innan man känner sparkar men jag har ju kännt lillkillen sparka/buffa en hel del så det verkar inte spela så jättestor roll i mitt fall=) Vi fick även veta att det är en liten pojke där inne i magen. Vilket jag har trott men jag gissade att Signe var en pojke också men det visade sig ju vara fel=)Så idag har det shoppats lite pyttepyttesmå killkläder=) Lite ovant att shoppa på killavdelning faktiskt=)

Signe fick vara hos sin farmor under tiden och efter UL hämtade vi henne sen blev det som sagt lite shopping och så åt vi på Fefferoni och tog en fika på IKEA.

Jag kommer ihåg att vi shoppade och åt på IKANO efter rutinultraljudet med Signe också. Köpte kläderna hon åkte hem i från BB den dagen=)






Har varit en toppendag!



Ha det fint! 

Färg i håret

Nu sitter jag med färg i håret. Skönt att få bort utväxten blev moccabrun denna gång=) Funderar på om jag skulle ta tag i att noppa ögonbrynen med ,blir lite spasöndag sådär=) Så blir det ett härligt bad med men det gör jag ju typ varje kväll. Vi har mycket på våra scheman framöver så passar på att ta tag i hårfärgningen. Jag trivs både med att ha saker att göra men även att bara ta det lugnt o kanske gå i myskläder en hel dag tex=)

Imorgon får jag en liten sovmorgon och sen bär det av till babyöppet. Sist gjorde vi ju avtryck. Signe fick göra sin lilla fot,borde ju vara färdigt/torkat imorgon=)

Ha det fint!

Söndagmorgon

Denna söndag startade tidigt. Signe vaknade redan vid 6-hugget och det var inte min tur att ha sovmorgon idag utan jag hade igår.


Härligt är att Henrik är ledig idag så jag kan sova när jag vill under dagen i alla fall. Fast det går ganska bra att gå upp tidigt för jag brukar passa på att sova när Signe sover sin eftermiddagslur och den är ibland på typ 2 timmar=)Sen är det ju en vanesak också så man vänjer sig ju vid att gå upp tidigt. För ett tag sen startade nästan varje morgon vid kl.6 =) Såklart är det skönt att han är ledig ändå=)

Igår såg jag att restuarangen vi bor jättenära serverade stek och potatis idag så det kommer att ätas till lunch idag *mums*. Annars så har vi faktiskt inga planer alls idag. Förutom Stina som var sugen att leka med en kompis men för tillfället sover hon fortfarande.



Bilden är från igår när jag invigde min nya senapsgula tröja. Härlig färg
till hösten tycker jag=)

Nåt jag skulle behöva göra idag förresten är att färga håret. Börjat få en riktigt trälig utväxt!

Ha det fint!


Rosa-barbietårta

I år blir det tredje året jag gjort en barbietårta till Stinas kalas. Här får ni se dom genom åren=)



2008



2009



2010

Vilken är er favorit? Jag gillar nog årets mest=)

Stinas 6-årskalas





Nu är det ganska lugnt i huset mot vad det har varit, för idag har det varit full rulle. Stina har haft sitt 6 årskalas. Så huset har varit fullt med barn som har lekt och ätit massor av godsaker=)

Det har plockats undan lite och sedan blir det att äta hamburgare och pommes m. tillbehör=)

Igår såg jag och Henrik på film när barnen lagt sig och så blir det även ikväll=)

Ha det fint!


Friday!

Fredag och Henrik har en ledig helg. Vår Stinavecka började idag med så hela familjen är samlad denna helg=) Dagen började med trevligt fika och lekstund hos Johanna och hennes barn och även resten av lattemammagänget var där.  Supertrevligt!

Henrik slutade tidigt från jobbet och vi har varit o handlat fredagsgodis och åt pizza till lunch. Ikväll blir det chips o dipp framför en film =)

Just det. Gårdagen var vi hos Linnea och Tage o fikade med dom och även Johanna o Nellie var där så barnen lekte med varandra även i torsdags. Kul att se hur mycket dom lär sig. Dom var inte stora när dom började träffas. Ja för i början var det ju inte så mycket lek,då låg dom ju mest på ett täcke på golvet och tittade sig omkring =)Bara några månader gamla/unga och nu är dom över 1 år och är riktigt vana vid varandra =)



Översta bilden är på Signe och Nellie från den 4 maj och den understa är på Signe och Nellie från härom veckan=)

Boff,boff

Henrik kunde nyss känna  bebisknuff från min mage. Såå mysigt!


Lycka

Känner mig så lyckligt lottad. Jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv. Jag älskar min underbara familj och att om mindre en ett halvår så får vi tillökning i familjen. Så underbart! Sen älskar jag mitt liv och det hem som vi har ordnat tillsammans. Jag är lycklig och kände ett behov av att skriva ut min tacksamhet!

För övrigt så känner jag av den lilla mest på kvällarna men på dagarna blir väl den lilla vaggad till söms när man är uppe och far och busar med storasyster=) Känner inga jättesparkar ännu men några små buffar har det allt varit. Får se om moderkakan sitter i framvägg även denna gång.

Ha det fint!



25/9 V.16+5.


Tjejerna i familjen.

Henrik och Stina

Förberedelser



Idag har jag fixat godispåsarna till min bonusdotter Stinas kalas som hon ska ha på lördag. Dela upp så att det är lika mycket i alla påsar och så=)

Annars idag så har jag och Signe varit på ÖF och sedan lunchade vi tillsammans både pappa,mamma,barn neråt på fiket. På kvällen har det mest slappats för min del, lite småfixande bara. Plocka undan och dammsuga lite.

Nu ska jag slå mig ner framför femman.

Ha det fint!

Magen V.19 (18+0)






****************************************************************************************

Fotade lite magbilder och la ut idag =). Förövrigt så har jag och Signe varit på babyöppet och idag gjorde vi ett fotavtryck, försökte mig på ett handavtryck men Sígne ville klämma till degen med händerna så jag tog foten istället. Ska se om jag kanske visar er när det är färdigt. Tänkte måla konstverket vitt också=)

Imorrn är det öppna förskolan som gäller.

Ha det fint!

Middagen

Blev vissa ändringar gällande tiden och sällskapet men har haft en riktigt trevlig kväll! Lägger ut lite bilder=)



Mysigt!




Förrätt,varmrätt och efterätt. Gott!




Signes förrätt=)



Min lillebror Johannes.


Moi


Erik och min mamma och lillebror Johan.




Signe


17.00 hos mig!

Ikväll ska jag till min mor m. fam på 3-rätters. Brukar titta på halv 8 hos mig och vi har gjort vår egen variant =) Mina småbröder och en kusin är med också=)

Så ikväll skulle det bjudas på:


Meny



 Förrätt

  Skagentoast

 

Varmrätt

Rösti med Grekisk Fylld Färsbiff, på grönpepparsåsspegel

Husets Källvatten på linnés vis.

 

 Efterrätt

Friterad camenbert med vaniljglass och hjortronsmylta och friterad persilja






Låter gott tycker jag=) 


RSS 2.0