Syskonlika =)

 
Godafton. Söndagkväll har vi nu!. Igår fotade vi Iris i samma kläder som Signe och August haft. Visst är dom lika?! =)
 
Denna helg har vi fått så mycket gjort och det känns toppen. Som ni ser tidigare har jag gjort ett fläcktest.
 
Djuren har fått städat och fint och deras fodertunnor har fyllts upp inför vintern och värmelampan dammats av. Dom har det så mysigt. Kaninuteburarna har blivit urstädade och Stampelina som är ensam kvar av kaninerna har flyttat in till hönsen för sällskap och värme men hon har gått om eget space i hönshuset med =)
 
Idag har även vårat hus städats och tvätten har kommit ikapp och veckomatlista är skriven. H är och handlar nu och har även tagit en sväng till återvinningen. Förmiddagen spenderades utomhus. Plockat i ordning och gjort lite julfint.
Imorgon ska jag börja med en 30 dagar plank och squatchallenge. Ska bli kul och jag känner mig peppad.
 
Just det vi hade även besök av min pappa och Lena och Nellie, Iris tyckte att morfar var så skojig =)
 
 
Den snygga frisyren står Lena för =)
 
Ha det fint!
 
 

Vanish-Fläcktest

Idag har jag utmanat fläckar i kampanjen för vanish jag är med genom buzzador.

Jag har provat de olika prodkterna på en tygbit som jag valde att smutsa ner med kaffe,ketchup, lera och blod. För att få fram matrial till blodfläcken fick jag sticka hål på mitt eget finger btw ;)Är väldigt nöjd med resultatet. Det mesta försvann förutom att man kan skymta fläcken från lera lite så är resultatet bra. Sprayen är väldigt smidig och när man användet pulvret så tycker jag verkligen man kan se hur det arbetar för att få bort fläckarna =)
 
Ha det fint!
 

Nu ni!

Jag är en buzzador och har nu fått min första kampanj. Jag ska utmana vanish i ett fläcktest! Tänkte göra det i helgen så håll utkik om ni är nyfikna på testet. Har massor produkter att prova så det ska bli väldigt intressant att se resultatet. Jag kommer även kunna dela med mig av vanish så att fler kan prova =)

Ha det fint!Drömmar

Hade en kompis som jag drömmer om ibland. Vi hade väldigt kul många ggr och hon var alltid där. Jag undrar om hon läser här? Har lust att återta kontakten med henne men känner mig för stolt och känner inte att det var jag som gjorde fel.Så dätför blir det inte av.Jag undrar om hon tänker på mig ibland. Kanske likadant???

1 månad

Hej. Det är full rulle för oss men kikar in snabbt och lägger in en bild såhär på 1-månadersdagen! Är förresten ganska säker på att lilla damen ger svarsleenden nu =) Underbart!<3

 

Mån,tis

Denna vecka har startat med en hel del lek (för barnen då =) )! Iris sover gott efter att haft kompisar här hela dagen som hon övrig fick så söta kläder ifrån igår =) Nu har kompisarna åkt och barnen leker riktigt bra däruppe för stunden så jag är typ sysslolös för stunden! Passar på att sitta lite här =)

Ville mest kika in lite fort.

Ha det fint!

 

Farsdag

 
Idag har vi varit på fika hos min pappa och . Väldigt trevligt.
 
 
I fredags var vi och shoppade i stan och jag hittade allt jag vill bla toppen på bilden nedan.
 
Igår var vi bjudna på supergod mat hos Henriks föräldrar. Så helgen gick snabbt. Henrik hade jag beställt en perfekt farsdagpresent som tyvärr inte hann att komma men jag hoppas inte den är slutsåld då jag beställde så fort man kunde.
http://www.vinguiden.com/produkter/tva-bryggare-tjeckiska-julkalender/
 
Just det nu har vi fått familjefotot som ska vara med i tidningen för Iris födelseannons =)
 
Har hunnit med en skön promenad med. Underbart  =)
 
Nu väntas läggning av barn sen soffan. Imorgon är en ny vecka.
 
Ha det fint!

Mitt första uppdrag som buzzador.

Väntar på att få starta mitt första uppdrag som en buzzador. Jag har blivit inbjuden att vara med i en kampanj där jag kommer testa att ta bort fläckar med Vanish. Som många vet så tycker ju jag att det är väldigt kul med barnkläder så detta passar mig perfekt att prova.
 
Att vara en buzzador betyder att man kan få prova produkter och sprida den kunskap man lärt sig om produkten och även låta vänner mm att prova. Att buzza. Lite kort och gott förklarat.
 
Jag återkommer ;)

Bvc

Veckan har knallat på. Full rulle kan man säga. Soffan kallar på mig så blir bara ett snabbt inlägg. Idag har vi varit på bvc. Vägning för Iris och lek för Signe och August =). Iris går upp fint. 370 g på en vecka och väger numera 3620 gram. Hon är 19 dagar idag!.

Just det! Har ju fått en ny vagn med. Syskonvagn och så vi ju de andra vagnarna också men en syskonvagn behövdes märkte vi. En beemo valde vi =)

Bjuder på lite bilder också!

 
 
 
Eftersom att jag kom i mina "gamla" brallor häromdagen så ska jag unna mig med lite klädshopping till mig själv i helgen också =)
 
Ja det får räcka. Soffan kallar som sagt.
 
Ha det fint!

Tisdag

Blev positivt överraskad idag av att kunna trycka ner mig i mina gamla byxor. Bokade även tid för efterkontroll så får vi se när jag får fritt fram på att börja med löpträning igen. Tänkte inte stressa med det men har blivit så springsugen =)

Får se vad de säger om et på mvc.

Ikväll kommer nog syskonvagnen. Så nyfiken på den!

Ha det fint!


Vardag

Imorgon slutar Henriks pappadagar så då blir det vardag. Är spännande! Idag ska jag planera och strukturera upp saker så det kan flyta på i veckan. Igår tog vi beslutet att beställa en syskonvagn också. Trodde inte det skulle behövas men minlilla pilterprins har så mycket spring i benen så man kan behöva ha honom i en vagn ibland så han inte springer iväg..
 
Ska ut på promenad sen med lillan tänkte jag. Har börjat lite smått med plankan nu också.
 
Får se om jag hinner blogga något i veckan ;)
 
Ha det fint!

Mumintrollen kakor

Förra året älskade barnen att få dekorera pepparkakor. Köpte nyligen dessa muminformar från lekmer och kunde inte hålla mig så imorgon ska barnen få dekorera sina muminkakor =) Dessa är gjorde med mördeg. Till jul blir det pepparkaksdeg.
 

1 nov

Idag är lilla Iris beräknade förlossningsdag men damen kom ju i v.38+0 så hon är redan 13 dagar. Hon går upp fint i vikt och hade ökat 330 gram på 6 dagar. Hon har nu gått och väl passerat sin födelsevikt på 3010 gram. Vågen visade igår 3250. Så hon kan äta den här tjejen.
 
Idag är hon och jag själva hemma Henrik har tagit med sig barnen till "Leos lekland" så de får leka av sig lite =)
 
Idag kör vi pops underbara cirkuskollektion från topp till tå och filt från AMiS!
 

RSS 2.0