Skola,jobb och renovering

Jeps har ju börjat skolan nu riktigt skoj faktiskt. På lördagen blev det en tripp till ikea för att handla in det sista till sovrummet jag blandade nytta med nöje och handla lite till Kambrinks markiser och persienner med så man kunde fixa lite nytt dit också ,trevligt. Vi är nu färdiga med sovrummet och jag kunde nog inte blivit mycket nöjdare , =) Ett annat projekt som har ägt rum på prostgatan är bergvärme installiation så nu kan man ha det varmt och gott även i källaren. Just det inte att glömma såg Predikare-Lena i tordags riktigt bra och kul att se det från en annan vinkel än på senen.
Imorgon är det dags för Fc Z igen att spela och då har jag tid att vara med. Over an out !
 

FöreEfter


Stor borr ( till bergvärmen alltså )

Onsdag

Jaha nu bär det snart av till skolan ,blir antaglgen inte så lång dag idag eftersom att det är första dagen och så. Ikväll har fcz unitet match men jag kan inte var med för jag ska jobba ikväll . Håller tummarna för dom ialla fall. Svejs

Skola

Imorgon börjar jag skola tror det blir skoj faktiskt. Snart ska vi hämta dom nya sovrumstapeterna kommer bli så tjusigt.   

Helgen

Var ju som sagt planerat att sticka till Danne o dom på lördagen men planerna blev ändrade så jag o Henrik bestämde oss för att käka lite mat på thairestuarangen gott och trevligt , (tänkte äta på stallet först men det verkade inte vara öppet för matgäster) Runt 22,00 hade vi ätit klart så då gick vi till Luva som skulle ha lite party efter föreställningen.  Söndagen slappa jag rätt mycket men var lite duktigt och målade lite i sovrummet som håller på att få sig en ordentlig upppiffning . Ikväll ska jag sitta i verkstan.

Lördag

Har varit lite seg idag , men har börjat piggna till nu efter en pizza och  några koppar kaffe. Nu ska jag göra i ordning mig lite sen ska jag och Henrik till Danne. Förövrigt så pågår det en sovrumsrenovering här hemma, kommer att bli väldigt fint tror jag . Svejs !

Välkommen !

Se om det är nåt  vettigt att blogga  . Många gör det ju så kanske=)grillfest al à Söderteg / Kambrink 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0