Hemmadag

Idag har vi haft en riktigt hemmadag. Skönt ibland det med =) Det har pärlats,lekts ute och inne,vilat, semle/kakfika. Vi fick rolig post idag emd. Massa duplo och snart ska vi äta middag. Har en lasange som står och gottar till sig.
 
Ha det fint!

Åhh


Godmorgon!

Godmorgon! Så var det måndag igen och idag ska vi till ÖF. Ska fixa i ordning oss strax. Hade meandiparty igår. Trevligt och fina kläder =) Kaninungarna växer och frodas. Snart kanske jag kan få med dom på en bild =)

Ha det fint!

I love leopard

Älskar leopardmönstrade kläder =)
 
Fredag idag. Härligt. Ska knalla iväg för fredagshopping om en stund men första plocka iordning lite och klä barnen.
 
Trevlig helg på er!

Bunnybabies och besök

Här känns det nästan som helg. Vi har haft besök av barnens äldsta kusin. Hon åkte precis men hon hann med att se kaninbebisarna som föddes idag =) För yes idag kom dom! 6 st vad jag kunde räkna dom till. Nu håller vi tumamrna att dom överlever allihopa och att mamman inte skadar dom.

Att de känns som helg är för att vi hade lite taco och åt godis igår när vi hade besök och såg på film osv

 
 
Lovar att det kommer bilder på kaninungarna men nu vill jag inte störa dom så det får vänta =)
 
Ja just det. Det har pärlats så mycket pärlplattor här Signe kan hålla på hur länge som helst verkar det som =)
 
Ha det fint!

Halloj

Hej på er. Tisdag idag men det känns lite som helg iom sportlov och att mannen är ledig. Idag kommer barnens äldsta kusin hit och ska sova över så vi tar nog lite helgfeeling idag med.
 
Henrik och August är iväg och tittar på lastmaskiner osv. August är ju som tokig i motrorfordon. Tjejerna pärlar och när vår gäst kommer ska vi gå och handla och så tänkte jag att det får bli en semlefika på San delicious idag med =) Så hoppas vi på kaninungar. Stampelina är redo att ploppa närsomhelst. Om det nu inte är så att hon skendräktig men spännande nu =)
 
Ha det fint!

Godmorgon!

 
Bild från: weheartit
 
 
Godmorgon alla fina! Sportlovsvecka och snart väntar vi playdate. August har börjat sova längre på mornarna så sovmorgon här. Ska dra på lite musik och kicka igång denna dagen.
 
Ha det fint!

Duplo

Duplo är nog det som det leks mest med här hemma nu =)

Godmorgon fredag!

 
Godmorgon! Igår hade vi en heltrevlig kväll jag och maken. Tack snälla mamma och Erik för barnvakten. Kom dock inte hem förrän 23.10 och min nyklippta lilla pilterman tyckte det var dags att gå upp klockan 06.20 =)
 
Ha en fin fredag!

Vårfint i skåpen =)


Ska ni fira och hur?

Ikväll har vi barnvakt och ska åka in till stan och käka planstek på "Hamlet" sen blir det bio för att se på "Mammas pojkar". Mysigt!
 
Ha en härlig dag alla!
 

Happy Valentine

Tumblr_mi65r9x8zd1rkd84lo1_500_large
Tumblr_mhuuxhuyfd1rw31hgo1_500_large
 
Tumblr_mi5u75xzsc1rqbln6o1_500_large
543499_311806582274628_151119354_n_large
Bilder från:weheartit.com

Nytt

Idag fick jag hem mitt senaste köp som jag är så glad att jag fick tag i. Säljs bara i 3 butiker i Sverige. En del kanske tycker den är barnslig men jag älskar den =)

 
 
Förreseten megasmidigt att ta bort leverfläckar men jag är lite öm nu. 5 stycken fick han plocka bort =)
 
Nu ska jag städa och fixa lite.
 
Ha det fint!

Hello!

Hej. Kikar in här innan det blir promenad till VC. Ska plocka bort leverfläckar idag. Min lillebror har sovit här inatt och ska passa barnen under tiden. Henrik jobbar. August är piggare nu på morgonen =)

Igår bokade vi bord på resturang och bioplatser till "Alla hjärtans dag". Har date med maken då. Mysigt!

Ha det fint!

En liten sjukling

'
Igår spenderade vi hela dagen på akuten med August. Signe fick mysa med mormor och Giggi under tiden. Han var genomförkyld,febrig,snabbandad trots inhalationer så mycket vi fick här hemma. En riktigt tråkig hosta också. Efter lite starkare grejer på akuten och kortisontabletter piggnade han till. Så vi kunde åka hem och mysa på istället =)
 
Ha det fint!

It`s friday!



Härligt med fredag! Idag ska jag städa och fixa lite. Städa hos Stampelina med om hon låter mig. Hon är ju med största sannolikhet dräktig och verkar vara full med gravidhormoner och surskallig =)

Igår plockade jag lite här hemma vi hade lekbesök och jag och Signe var på bvc och lekte.

Funderar på att starta om min facebook från början. Kan man göra så? Alla "vänner" som man inte pratar med försvinner och man kan börja på noll. Ska fundera på den lite. Kanske efter mitt evenemang (meandiparty) är färdigt. Svårt innan ;)

Trevlig helg till er!

Kikar in och säger hej!

Hej hej! =) Här har vi haft lugn förmiddag med lek och pyssel. Sen ska vi sticka iväg och leka i lekparken med kompisar och ikväll har jag tänkt att träna hos mamma (som inte vet det ännu men om du läser här mamma ser du min planer). August sover middag och jag dricker kaffe,bloggar och tittar på Maria och Mindy BFF http://www.tv3play.se/play/297167

Ha det fint!

Vårnytt! 75 kr st (plus ev 13 kr i frakt)

stl: Ca 2-5 år. (grå mössa såld!)
 
 
 
stl: Ca 5-10 år Helikoptrar SÅLD
 
 
 
 
 
Rosa med ugglor SÅLD!
 
 
Stl: Ca 0-3 månader
 
Stl: Ca 3-7 mån
 
 
 
 
stl: Ca 1-2år
 
 
Stl: Nyfödd eller docka =)
 
 
 
 
 
 
 

Härlig vinterdag

 
Idag har vi haft en fantastiskt härlig dag hos svärföräldarna som började med god lasangelunch och sen en tur på isen med sparkar,snowracer och skridskor. Underbart väder och solen värmde gott. När vi kom tillbaka blev det kaffe och våfflor. Supergott. Nu har vi nattat de små och jag ska ut till djuren. Sen åker det nog på en fil. Imorgon ska vi till öppnis! Ha det fint!

Mössor säljes

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151402663146661&set=a.10151145559041661.476980.582626660&type=3&theater#!/media/set/?set=a.10151145559041661.476980.582626660&type=3

Godmorgon Lördag

Inget på dagens planering än så länge men kanske blir.

Barnen har lördagsmyst med lite välling i soffan men nu börjar vi piggna till för "riktig" frukost =)

RSS 2.0