Hemma igen

Hemma igen. Även idag såg det strålande ut på testet! Känns fantastiskt bra!

Packning o städ igen..

Idag står städ och packning på planeringen igen. Imorgon bär det av till huvudstaden igen och barnsjukhuset. August är inbokad på en lungröntgen imorgon och en lungscint på fredag. Vi ska bo på hotel torsd-fred. Idag är det en hel del jag vill hinna med.
 
Igår aktiverade vi barnen med busfabriken en stund. Dom är helvilda där. Knappt inga hämningar =)
 
Just det måste ju berätta att jag varit på den årliga julkransbindarkvällen. Lika trevligt som vanlig eller trevligare t o m =)
 
 
 
Resulatet
 
Ha det fint!
 

Kväller

bild från weheartit
 
 
Godafton! Söndagkväll och vi har haft en lugn och härlig dag med vänner. Häftigt att se två männsiskor som känt varandra sen dom bara var några månader växa upp till att bli små egna individer på 3 år. Dom som bara låg brevid varandra på en filt och delade på leksakerna brevid.Dom kan nu  leka riktiga lekar och har riktiga konversationer med varandra =) Även fråga efter varandra. Ja det är häftigt tycker jag =)
 
Som sagt hållt ett lugnt tempo här idag. Nu blir det att käka lite kvällsmat innan alla nattningsbestyr.
 
Ha det fint!

Lördagkvällen hos oss


Pepparkakor

Julstöket har börjat lite smått här på Slevringe =) Igår blev det pepparkakor!

Onsdag

Ni kan ju gissa vad vi ska göra idag =)

Tisdag

Godmorgon tisdag. Frukosttime här nu. Ikväll ska vi fira min lillebror som blir 16 år idag! Stort Grattis Johannes!
 
 
**********************************************************************************************************************
 
Update: Förmiddagen spenderades i folkets park. Nu har vi ätit och fått undan lunchen. August sover middag och Signe vilar i soffan. Själv tänkte jag fixa och dona lite =)
 
 

Home sweet home

Sådär då var vi hemma. Känns skönt. Har packat upp middagen intagen och undanplockad och barnen är lagda och djuren har jag tittat till.
 
Fina resultat på lungundersökningen idag. Stora fungerande lungor har min lille pojk. Så bra resultat att dom ville ta om det flera ggr =) Inga tecken på astmatiska lungor så nu ska vi trappa ner astmamedicinen och kanske kunna sätta ut den helt till sommaren. Han anses heller inte höra till de som ska få synagis denna säsong (skydd mot RS) <3 Glada nyheter <3 Min duktiga stora lilla kämpe <3
 
 
 
 
Sömnmedicinen gillade han inte men kom snabbt över det och började göra pussljud mot sin mamma, sen somnade han och undersökningen kunde börja, vi fick väcka honome efter en stund och han ville ganska snabbt upp o leka men han fick hålla sig lite då dom sa att han kunde vara lullig en tid efter <3
 
Nu ska jag se det där nya programmet på fyran strax.
 
Ha det fint!
 

Fullt upp

Igår var vi på allergicentrum för att återbesök gällande August ev förkylningsastma. Den har har inte blivit värre. Snarare bättre och han lät bra och inget tjock i lungorna.Kanske håller den på att växa bort =) Vi skulle fortsätta medicinen (inahalera flutide) till undersökningarna han ska göra snart Stockholm är färdiga.
 
Idag ska vi alltså till Stockholm och Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Först ska vi på besök hos svärföräldrarna =) Imorgon bitti har August tid för en spirometrin därför får vi sova på sjukhuset så att vi slipper fastna i trafiken osv. Ibland får vi hotel så blir det nästa gång som är redan den 30 nov då det är dag för lungscint. Imorgon kommer han i alla fall få fasta och hålla sig vaken för att sedan få en medicin så att han somnar. Dom kommer sen på något vis kolla lungfunktionen med någon forma av väst om jag fattat det rätt..
 
Har mycket att göra innan vi åker men barnen vakande tidigt så det ska nog finnas tid...
 
*Frukost
*Kalaskläder (kalas innan sjukhuset)
*Packa väskan
*Ge djuren mat osv (har fixat djurvakt också)
*Handla frukost och kvällsmat till sjukhusvistelsen.
*Städa i ordning efter morgonkaos =)
*Torka tvätten
 
Snart dags att ta fram julpyntet med men vi väntar nog till december månad med det i alla fall =)
 
Ha det fint!

Chillar

Idag chillar vi lite. Eller ja. Barnen i alla fall. August sover en lång nap och Signe myser i soffan. Själv har jag tagit hand om en massa tvätt att vika och förberett middagen. Ska gå handla sen när August vaknar. Fredag imorrn =)
Ha det fint!
 
 
 

Lager 157

 
Topp och scarfe från lager 157. Gillar deras "basplagg" Kanske får bli en tur dit med idag =)

To the city

Inte största staden idag men Linköping i alla fall. Shopping står på planeringen bl a. August vaknade megatidigt. Halv 6 typ så här dricks det kaffe för fulla muggar för stunden. Ska snart göra frukost. På söndag bär det av till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Känns lite pirrigt att man ska tillbaka dit. Vi ska sova där då August har en spirometri inbokad på måndagen. Det har han inte gjort tidigare. Inga nålar ska det vara i alla fall. Skönt. Dock någon äcklig medicin som han ska dricka för att han behöver sova under spirometrin..Min stora,tuffa lilla kille!
August för ca 20 måander sen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus
 
 
och min morgonpigga lille buse idag =) 
 
Näe nu ska jag snart ta tag i denna dag!

Ha det fint!

Halloj

Va visst ett tag sen jag var inne. I helgen var vi i stan och käkade grillbuffè på fars dag. Var även och hälsade på hos svärföäldrana och fick både fika och mat. I helgen har August tid på allergimottagningen och vi ska även till Stockholm och barnsjukhuset så vi håller oss hemma från ÖF och liknande denna vecka. Idag har vi dock date i lekpark med vänner. Imorgon ska det bli en shoppingtur. Har sålt lite kläder så kan man fylla på med lite nytt med gott samvete =)

Detta ska jag lägga på posten senare idag =)
 
Jag har sovmorgon idag men ska ta och göra mig redo för dagen. Blir mellis i parken med så ska bre matsäck!
 
Ha det fint!

Utflykt

Idag ska jag och barnen göra en liten utflykt. Matsäck är packad och vi är ready to go =) Ha en härlig fredag!


Influensavaccinationen

Idag har vi varit i Linköping och August har fått säsongens influensavaccin. När vi kom hem var det min tur att gå till dr. Har några leverfläckar som känns överflödiga som jag ska ta bort vartefter. Imorgon är det lugnt på planeringen men bvc ska vi till som vanligt är det tänkt. På fredag ska vi ta bussen med kompisar enda till Linköping och lekpark där =) Nu mat! Henriks goda soppa!
 
Trevlig kväll!

Tisdag

Dåligt med inlägg från mig. Igår var vi som vanligt på ÖF. På kvällen tog jag mig en löptur/prommis med min mamma. Idag funderar jag på att ta med kidsen till simhallen. Plocka i ordning lite här hemma också och övervåningen behöver ett storröj!

Dagens busfrön i soffan <3

Fredagkväll

Hemma efter full rulle på busfabriken. Nu ska jag strax göra varma mackor. Trevlig helg!


Bus

Busfabriken står på dagens schema. Först frulle,påklädning,släppa ut djuren men sen så! Ha det fint!

RSS 2.0