Kul post i brevlådan och 18 månaderskontroll

Detta bla hämtade jag ut idag. Så fint! Efter lunch och ärenden neråt blev det att bege sig till bvc för 18-månaderskontroll av August. Han följer sin kurvor så fint så. Nyklippt liten herre idag med.
Nu ska jag snart sätta igång och bre smarriga mackor med rostbiff och potatissallad. Ikväll har Stinas klass, klassfest =)
 
Ha det fint!

Här tar vi oss friheterVar bara tvungen o fota när jag fick den här synen i hallen haha

Det närmar sig...

Snart är det klart!Tisdag

Här kommer en liten update... I söndags höll jag i ett meandi-party. Fanns mycket fint som alltid. Inte för att någon av barnen har dåligt med kläder men den som mest behövde en liten uppiffning i sin garderob var Signe så ja det fick bli kläder till henne. Jag väntar på att denna..

owl in the pocket tunic

som jag matchar jag med dessa ska komma =)
turtles leggings
Bilderna kommer från meandi.se

one medallion hat
Bild från meandi.se

Denna mössa till mig själv också =)


Igår hade vi tid hos ögondr med Signe. Han kunde inte se något behov av glasögon men hon ska börja använda lapp ibland för att träna ögat som skelar. Så det är bara och träna på.

På tal om träning så har jag kört ett litet pass nu på morgonen. Sprang ca 5 km och sen gjorde jag 30 situps och 10 armhävningar. Bra start på dagen.Resten av dagen håller vi öppet. Har inget planerat!

Ha det fint!


Helg

Nu kan vi kicka igång helgen. Härligt! Jag har städat och gjort fint. Fredagsmyset är inhandlat =)


Lite nytt grönt har fått flytta in fönstrena.Glödlampor ska bytas ut i fönsterlamporna för nu börjar det bli mörkt om kvällarna.

Vi började dagen med att kolla synen på Signe hos en ögondr. Hon har börjat skela lite och hon ska få göra sån undersökning som ger henne stora pupiller en stund så att dom kan se botten eller något sånt. Får se om hon kommer hem med lapp på ögat eller kanske att det blir glasögon. Synskärpan verkade som den skulle i alla fall =)

Denna månad blir min blogg 4 år! Är det någon som läser här inne som varit med från start? Skulle vara kul o veta.

Snart ska vi äta pizza! Ikväll blir det nog att se en film!

Trevlig helg på er!

Sensommar??
Även om det varit svalt i luften mellan varven så är väl fortfarande sommaren kvar? Ett tag till i alla fall.

För övrigt så har vi idag haft diafragmabråckträff. Trevligt var det och man kan ju hoppas att det blir tradition som håller i sig =) I år hade vi mer tur med vädret och kunde tända grillen så ja visst är sommaren kvar =)

Ha det fint!

Torsdag

Torsdag och regnet fortsätter. Är hösten här nu? Idag får det nog bli en hemmapysseldag. Först ska jag städa osv. Känner för att koka någon god soppa och baka något gott bröd. Måste handla lite till det då bara =) Så får vi se om barnen är med på dom noterna också =)


Kolla in min lilla pippi förresten =) Underbar!


En augustimorgon hos oss

Godmorgon! Här har vi sovit hela natten trots att vi har slutat med napp*2. August verkar inte alls ha något behov av napp och har varit helt oberörd. Signe har gått över förväntan även om hon hade det jobbigt igår kväll en stund. Idag har ingen sagt ett knyst om nappar=)

Varje morgon så brukar jag och barnen gå ut och släppa ut hönsen. Det är något som känns väldigt harmoniskt på något vis. Idag tog jag med kameran. Tog en runda i trädgården..
Kollar till mina gurkor som växer så sakta men säkert.
 

Säger godmorgon till Stampelina..
Hönshuset..Här inne vet jag att det har varit morgon en stund för dom. Dom vaknar tiidigt. För er som inte har höns eller är så insatta så kan jag berätta att höns hoppar upp på en högre höjd när dom ska sova sen sitter dom där och trycker under natten men dom är alltid vakna och har hoppat ner när jag kommer dit för att släppa ut dom..
Stampe kikade vi såklart till också =)Välkomna ut! Nu gäller det att de intet ont anande krypen som vågat sig fram under natten att passa sig för här kommer hönorna springandes ut på jakt =)


En vacker vindruvsranka som växer och frodas.


Godmorgon till er med!

Farväl nappar

Elodie Details Napp, Petit Royal

Idag säger vi farväl till alla nappar här i huset. Dags att sluta =)

RSS 2.0