Se upp i backen!

 
 
 
 
 
Se upp i backen!
 
Igår var vi ute i pulkabacken men det var så kallt så det blev inte långvarigt. Trevligt så länge  det varade i alla fall =) Idag blev det åter lite shopping. Hittade äntligen ett par lampor som passar i Signes och i Augusts rum. Imorgn planerar jag en städdag innan nyår. Lite av julen ska bort. Inte allt men en del.
 
Nu kallar soffan och tv:n med maken!
 
 
Trevlig kväll!
 
 

Lovely

 
 
 
God morgon.
 
Här myser vi för fullt. Hela familjen lediga tillsammans. Träffa nära och kära. Perfekt avslutning på året. Igår tog vi en rejäl shoppingtur. Hittade en hel del. Mycket myskläder blev det. Laddar inför min detox :) Nya innetofflor blev det och dom i kombo med min elektriska fotfil jag fick i julklapp är "heaven" för vintertrötta fötter. Tofflorna köpte jag på hm där de var på rea. Ett riktig klipp.
 
 
 
 
Sen planerar jag att vi ska ta en tur till pulkabacken nu när vädret tillåter. Varm choklad och ostmackor ska med såklart.
 
God fortsättning till er alla!
 

God fortsättning!

 
 
 
 
 
 
 

Trötter

 
 
 
Trött mamma idag. Tror Iris håller på att få fler tänder så hon har hållit sina föräldrar vakna en hel del inatt. Amningen har vi trappat ner en hel del och idag tänkte jag att vi skulle sluta amma. Köpte mig ett par min att vakna till på med morgonamning så då började jag tveka om det verkligen var dags =)
 
Ikväll ska vi pynta granen och köpa en med. Ska ha en äkta i år i vårt "nya" hus =)
 
Ska se om en dusch och lite smink kan pigga upp mig lite *gäsp*.
 
Nästa år tänker börja med en liten utmaning till mig själv. Ska köra en Aloe Veradetox på 9 dagar. Bara flytande föda. Tror det blir toppen =) Hårt och tufft men jag är taggad till max. Först ska jag njuta av jul och nyår.
 
Imorgon ska jag till stan på glöggparty btw.
 
Trevlig helg på er!
 

Fullt ös

 
 
Godeftermiddag!
Blir lite glest med inlägg men det är verkligen full rulle såhär dagarna innan ju. Massa kul saker! Kikar in en snabbis här bara nu och önskar alla en God Jul om jag inte tar mig in något på bloggen innan!

Ha det fint!

Luciafirande mm

 
Har varit en hel del lussande senaste dagarna igår tex hade barnen lussefirande på förskolan. Så mysigt! Jag och Iris tog en shoppingtur tidigare på dagen igår. Vi lunchade på IKEA oså. Lilla damen fick sträcka lite på benen med som ni ser på bilden nedan. Hon har lärt sig så mycket nytt senaste tiden. Går riktigt stadigt eller vad man sägen. På öppnis har hon lärt sig åka kana själv. Ibland blir hon kanske lite för modig så man får hålla sig i närheten ändå. I lördags hade vi barnvakt hela dagen för vi var i Göteborg med makens familj. Vi kollade på Galenskaparna och After Shave och åt middag och grejer. Jättetrevligt! Ikväll har vi barnvakt igen. Jag och maken ska iväg på lite juliga festligeheter. Så ja om det är lite långt mellan inläggen så är det för att det är liksom full rulle :)
Efter föris ska vi till avslutning på bvc med. Sen så är
 torsdag =städdag. Så kanske dags att sätta igång.
 
Ha det fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några armband har jag pysslat ihop med :) 
 
 

De senaste dagarna..

 
 
***************************************************************************** 
 
Dagarna är ofta  ganska fullspäckade;)
Nu kan jag dock slå mig ner och blogga lite. Båda våningarna är i ordning (det tar sin lilla tid att städa  typ 248 kvm ;) )Barnen hjälpte till med övervåningen också. Med deras leksaker oså =) Alla andra sysslor är  också gjorda. Nu kan vi ta fredagsmys resten av dagen-. En brasa i kakelugnen ska jag tända med iof.
 
Har haft S och A hemma från förskolan 2 dagar denna vecka för att undvika diverse smetor som går. Så en dag på föris har de variit denna vecka.Så i tisdags fick de följa med till Öppna förskolan istället. Mysigt. Imorgon ska jag och Henrik iväg på trevligheter så vi har barnvakt hela långa dagen.
 
Näe nu tar jag och slänger in par bilder istället.
 
 Trevlig helg på er!
 
 Barnen fick pynta var sitt hus och de satt länge. Giggi hjälpte till med och mormor trapptränade med Iris under tiden jag smälte socker :)
Augusts gummistövlar hade gjort sitt så planterade lite grönt i dom istället och ställde de på trappen. Litet tips :)

Julmysigt hela helgen

 
 
 
Vilken helg vi haft. Så mycket julmys. Åt så gott julbord i lördags och på kvällen pysslade jag in på natten med goda vänner. På söndagen blev det en tur till stan för lite shopping. Bara jag och H åkte. Hade barnvakt. Likadant på julbordet. Barnen har myst med andra nära och kära i helgen när vi har varit iväg på lite grejer. Självklart har vi myst med barnen också =)
 
Ny vecka och idag står det återigen en tripp stan på planeringen samt sätta ihop pepparkakshus som ska pyntas av Signe och August :)

RSS 2.0