Oboy

Signe gjorde sig en egen liten sandlåda av oboy idag. Kreativt!


Första klippningen

Idag har vi fikat och lekt hos Linnea och Tage. Även Johanna och Nellie var där och Signe har idag fått sitt hår klippt för första gången. Vi har tänkt att spara hennes hår till längre/långt men idag jämnades det till lite så att det kan bli jämnlångt sen när det växer ut mer=)


Onsdag

I vanliga fall brukar jag och Signe ta oss iväg till bvc onsdagar för lite lek,sång och fika men idag kom vi inte iväg. Däremot kom Johanna och Nellie hit så Signe och Nellie har lekt och mammorna har fikat.****************************************************************************************

Till middag ska här bakas pizza *mums*. På pizzan har jag tänkte att ha skinka,tomat,vitlök,lök, färska champinjoner och så ost och tomatssås och pizzakrydda med =)

Vad har ni för fyllning när ni gör hemmagjord pizza?

Ha det fint!


Of we go

till ÖF (öppna förskolan)=)Kalas

Idag har vi haft kalas för Stina. Firade lite i förskott=) Hon verkar nöjd med dagen i alla fall=) Trevligt var det=)

 

Nu beställs det mat här. Liten kebab med bröd ska jag ha=)


Igår var jag i stan på bio med tejjna.blogg.se. Innan fikade vi god fika. Jag tog färkpressad apelsinjuice och en ostbaguette till. Innan bion så köpte vi på oss lite smågodis och sedan valde jag varma chps o fanta, så mycket gott slank ner. Filmen vi såg hette "Rymden har inga känslor" och var riktigt rolig. Sedan blev det åter hem med bussen och jag var nog hemma 21.45 eller nåt sånt. Trevlig kväll var det.

Nu som sagt ska här snart käkas sen blir det en hemmalördag framför tv:n skulle jag tro=)

Ha det fint!

Fredag och bio

Så var det fredag igen. Idag blir det lugnt. Ska fixa resekassa och ta ut pengar till ikväll,sen blir det att åka till stan på bio med Thina. Tänkte även klämma in nån fika eller så=) Vi skulle se någon svensk film men har glömt vad den heter men men det blir bra=)

Ha det fint!

Mera lek

Och idag är det bvc (iogt) som ska få sig ett besök =)

Ha det fint!

Regn

Idag skulle vi egentligen grillat korv med Öppna Förskolan men vi var inomhus istället. Så fick man göra korven i ugnen om man ville ha men jag och Signe nöjde oss med fika=)

Annars är det inte mycket på planeringen idag. Skönt det med ibland=)

Ha det fint!

Magen V.17 (16+0)40%

Såg att idag har jag gått 40% av min graviditet, tiden går både fort och sakta men ska passa på att njuta av den också, som jag gjorde under gravidteten med Signe=) Början på denna graviditet och den när jag väntade Signe har inte sett riktigt likadan ut så varje gravidtet är ny upplevelse.

Ha det fint! 

Busfabriken

Idag har vi varit på busfabriken och IKANO-huset. Signe hade superkul på busfabriken. Först åt vi på Mc Donalds och sist av allt så åkte vi  till Ikano och IKEA. Blev även en sväng på babyproffsen=) Det blev en del som fick följa med hem=)

Nu ska jag strax slänga mig i badet och sen ska vi se en film. Imorgon har jag sovmorgon också=) Det var i princip vår lördag *kanoners*.

Ha det fint!

Fredag!Japp. Så var det fredag och förmiddagen har spenderats hos Linnea och Tage. Även Johanna och Nellie var där och det var ju lika trevligt som vanligt. Var kvar nästan ända tills Henrik slutade jobba vid kl 13 så jag och Signe mötte upp honom och Stina vid affären sen inhandlades kvällens fredagsgodis som ska ätas b l a framför IDOL =) Stina började sin mammavecka idag men hon fick en liten fredagsgodispåse hos oss med=)

Ha det fint!


Bobbycar-släpet har anlänt

Signe tycker det är jättekul att åka på sin bobbycar och igår fick vi hem ett släp som vi beställt till den. Kan inte påstå att farten saktats ner nämnvärt. På bilden nedan ser man släpet som Signe är i full färd med att köra ur bild=) 


Lek på bvc

Idag ska vi iväg och leka på bvc (iogt). Vi har varit iväg på nåt skoj varje dag den här veckan=) Ikväll ska vi fira min far som fyller 50 år också. Grattis pappa!


Ha det fint!

Monday

Dagen startade med att lämna Stina på skolan sen hem en liten sväng för att sedan bege sig på babyöppet, trevligt var det. Imorgon ska jag och Signe på öppna förskolan (då var det sångstund i kyrkan). Henrik har jobbat helg så han hade sovmorgon idag och så är det min tur imorgon så jag sover så länge jag kan innan vi måste gå =)

Nu ska här ätas lite gott framför tv:n.

Ha det fint!

En sak till

En annan stor grej är ju att min lilla tjej fyllde 1 år den 30 Juli!


Höstfint


Bobbycar


Den här fick Signe när hon fyllde 1 år och den kör hon omkring flitigt
på hela undervåningen.

Rent hus

Så skönt det är med städat hus =) Nu börjar allt bra på tv:n med så om en lite stund ska jag handla hem någon god mat sen blir det att bänka sig framför halv 8 hos mig och idol. Får se om Signe somnar vid 19 ikväll för det gjorde hon minsann inte igår.

Ha det fint!

Ultraljud

Mycket har ju hänt sen sist och jag kommer väl inte rabbla upp allt men i alla fall så är jag mammaledig igen efter att ha jobbat sommaren. Känns väldigt bra =)

Det stora som hänt är ju att vi ska få tillökning i familjen och lillebror/lillasyster är beräknad i början av mars =) Den 24 Aug var vi på Ultraljud och såg den lilla och det var ju så häftigt att se den lilla i magen även om det inte är så länge sen jag väntade Signe så blir man lika fascinerad av att man bär ett barn i sin magen. Så fantastiskt. Den lilla mätte ca 58 mm=)

Ha det fint!


Lillasyster/lillebror i magen i V.12+1 <3

*******************************************************************************************

Förresten denna gången blev gravidtetstestet positivt på midsommarafton och med Signe blev det positivt på Luciafton =)

Blogga igen

Tycker det är så kul att lagra minnen här på bloggen så funderar på om jag skulle ta upp detta med bloggeriet igen.

Det är mycket som hänt sen sist och jag får se om jag kan försöka uppdatera ifatt lite.

Något som uppskattas är ju att ni kommenterar också. Ibland blir det lite tråkigt med bara envägskommunikation och det är ju kul att se vilka det är som läser. Vet ju att det är många fler än dom som kommenterar. Det syns ju i statistiken liksom=)


RSS 2.0