Gott Nytt År!

 

Kalasplanering


Jul jul

Igår hade vi jättemysigt julfirande i min lilla hembygd hos min mormor. Det bjöds på supergod mat och förutom att tomten kom med fina klappar så fick vi även besök av Herr fasantupp. Hoppas ni haft en fin jul också! Just det i förrgår hittade jag en bra sträcka att löpa. ca 6 km. Det kändes lagom såhär ca 2 mån efter förlossning. Kan öka tempot vartefter och sen distansen. Idag ska försöka få till lite hemmaträning med planka,squats och armhävningar. Strax blir det dock pizza till lunch för att sen åka till busfabriken =) Imorgon blir vårt tredje och sista julfirande för detta fantastiska år. Ska fixa en årsresumè också =)

Ha det fint & god fortsättning!
 
 

Fjärde advent

 
 
Idag har vi firat jul med pappa o co. Har en väldigt nöjd (snart) 3-åring härhemma som fick en spidermadräkt och jag och Signe har byggt ihop ett playmobil-hem. Superkul även för mammi. Iris har fått en superfin leksak med massa skoj att titta klämma och känna på och vi har fått mer ändå! Stina får vänta med sina klappar då hon kommer på annandagen. God fika fick vi med =) Julafton och annadagen ska vi också julfira =) Får se om jag kan kika in nåt mer innan jul eller inte.
 
Igår var jag förresten ute på en löptur igen. Så skönt. Blev ca 4 km. Tror jag ska ut imorrn med. Får se om jag tar ca 6 km då =)
 
Ha en fin fjärde advent!

Iris Irma <3

Hon växer så det knakar. Igår blev hon 2 mån!
 
 
Bilden är från häromdagen =)

BVC 18/12

Idag har jag varit på bvc med Iris och. vägt. Hon växer på bra och har ökat upp rejält på längden!

Igår var jag på efterkontroll på mvc och det gick finemang så jag fick ok på att börja med min löpträning lite smått så jag tog mig en tur på ca 3 km igår.Kändes riktigt bra! Fullmånen lyste starkt och jag kom och tänka på promenaden jag tog 2 fullmånar före. Jag och Signe tog en kvällspromenad fullmånen lös så starkt. Signe satt i vagnen och jag var höggravid (37+6). ca 10 timmar senare var Iris ute. Tog mig framåt en smula snabbare igår ;)

Ha det fint!

Barnens rum

 
 
 
Har fixat i ordning hos i barnens rum de senaste dagarna när jag haft lire tid över.Ljust och härligt och så har jag pysslat nya tavlor också. Ska göra om lite i mitt och  H:s rum också.  Idag har vi varit och firat kusin Elsa på hennes 10:årsdag förresten.  Bjöds på massa gott. Nu blir det att se på tv. Ha det fint!

.

Mellanstora barnen är inte alltid så lätt att fånga på bild. Mycket spring i benen där. Igår fångade jag dock Signe på några 

 

Älskar hennes nya set från Meandi också. Hon verkar gilla det med, tur nog.

 
 
 
 

Så har vi Iris som växer så det nästan knakar. Iris klädd i newbiebyxor i stl 62 och body i stl 56.

 
 
 

 

Ha en fin tisdag!


Tisdagsmorgon

 
Nu blommar hyacinten och doftar så gott! Här var jag otroligt segstartad idag men efter lite kaffe så...Idag har vi inget planerat och inga tider att passa så idag tar vi dagen som den kommer.
 
Ha en fin tisdag!

Signes gympaavslutning

Sådär nu har jag fått in lite bilder från gympaavslutningen =)
 
 
 
 

Måndag

I helgen har Signe vart på gympavslutning och idag har jag haft små nissar med till ÖF på avslutning där. Snart nytt år! Har inga bilder just för stunden där jag sitter men bjuder på ett par bilder från helgen. Signe som verkar gympa i soffan och Iris som betraktar julgranen med stora ögon!

 

Nackträning

 
Bilder från igår. Idag blir hon 7 veckor.
 
Iris tränar nacken. Hon växer så dant! Ska tvätta upp en del i stl 62 nu tänkte jag..Hon har börjat kunna rulla över på sidan med litegrann! Storebror passar på att mysa lite med lillsyrran med =)
 

God Jul!


Knäck,snö och morgonkaffe

 
 
 Snön har lagt sig över natten. Då måste det vara ok med några av H:s goda knäck till morgonkaffet?? =)

BVC

4800 gram visade vågen på bvc idag. Var där på fika och lek med. Bakades pepparkakor men August ville hellre rita men Signe bakade =)
Henrik ska på julbord ikväll som han blir bjuden på av jobbet så jag blev också sugen så ikväll lagas det gratäng och så sprang in på charken hos ica innan bvc och köpte prinskorv och rostbiff. Mums!
 
Ikväll är det förresten "Jul med Ernst" på tv så det ska jag se.
Trevlig kväll!
 
 

Jul i vårt hus!

Visst är vintern här även om man kan tro att det är höst eller kanske vår tom! Tro det eller ej men häromdagen så hittade jag en jättesöt liten blommande pensèe i våra trädgårdskrukor!!

Oavsett så är det ju vintertid och barnens julkläder är fixade Signe har gympauppvisning i helgen och ska vara tomte så farmor har sytt så fina tomtekläder också.

En del av barnens julkläder.
 
Förresten kom jag på att jag ville visa min vinterskrud till mina gummistövlar från HUNTER. Har köpt till varma sockor så det blir perfekt att ha på fötterna i eventuellt snöslask ;)

Nu börjar jag verkligen komma in i mitt nya liv som 3-4-barnsmamma. Iris blir 7 veckor på lördag och nu har man börjat lära känna det lilla livet på ett annat sätt även om jag vet att när de är så här små så kan ev deras rutiner och mönster ändras ganska ofta. I måndags var vi på ÖF och i tisdags hade vi playdate som har blivit lite av en tradition nu =) Idag ska vi till bvc och väga. Spännande! vad pluttan väger!
 
Själv håller jag på med en 30 dagars plank och squatchallenge. Har snart gjort ca 1/3 av den =)
 
Annars är det en del paketinslagning och julfix här hemma. Eftersom jag inte bloggar megaofta så är det svårt att uppdatera om alt men en del blev iaf nu. Har många gånger tänkt sluta med bloggen men ofta kommer bloggsuget tillbaka.
 
 Imorgon är det fredag med! =)
 
Just det! Iris började ju ge svarsleenden för en tid sen och nu tror jag faktiskt hon börjat skratta högt med. UNDERBART!
 
NU ÖNSKAR JAG ER TREVLIG HELG!
HA DET FINT!

Glest...

Glest med inlägg men det är väl förståligt kanske :). Får se om det kanske dyker upp något inlägg vartefter.  Vi myser på här i decembermånaden :)
Ha det fint!

RSS 2.0