Happy new year

Nu ska vi snart in i 2009 och detta ska jag som sagt fira hos min mor. Ska knalla dit om en stund och vi skulle börja kvällen med middag förrätt Hummer men jag ska inte äta det varmrätten däremot mums filibaba det skulle bli filè mignon och klyftpotatis efterrätt kladdkaka eller ananaspaj musigt. Efter det skulle vi se en film och äta godis. Så det blir en lugn skön kväll med god mat alldeles yppligt för min del =) Ha det fint ! 


V.8

Embryot är nu omkring 25 mm, fingrar och tår kan ses tydligt men är fortfarande täckta med simhud.
Överläppen skapas samt nästippen. Hjärtkonstruktionen är nu utvecklad och slår med 150 slag i minuten, dvs dubbelt så fort som hon en vuxen.


Goddag , så var det sista dagen på 2008. Ikväll ska jag fira med min kära mor och hennes sambo. Henrik ska ut på lite festligheter men jag är inte riktigt upplagd för det =)

Just det kan ju avslöja för er som jag festat med den senaste tiden att det som jag har druckit var alkoholfri öl och alkholfria drinkar. Och påminna om att jag var med i teatertraska i 6 år hehe

Gott Nytt År, Allesammans ! 

Bättre

Mår lite bättre nu piggnade till när Henrik kom hem och vi åkte o handlade mat , blev lasange med vitlöksbröd och sallad. Till förätt åt jag en muffins hehe. Sen åkte vi till min mor och fikade det blev en årets första semla. Nu ska vi snart dra på en film och äta lite godsaker från en fin korg som Henrik fått =) Ha det fint ! 

Tisdag

Trodde att jag hade blivit frisk från förkylning och feber , febern verkar vara borta men jag är helt utmattad. Lyckades städa lite igår när Henrik var på jobbet men sen var jag tvungen att vila i soffan i 2 timmar. Nu ska jag sätta mig i soffan strax dricka apelsinjuice o glo på tv sen kanske jag pallrar mig ner och tar ett härligt bad. Ha det fint !


V.7

Embryot är nu 1 cm, handled och fingrar skapas. Händer och fötter kan
urskiljas som små paddlar.
Ansiktet börjar ta form och ögonen kan ses som små fördjupningar.
Inne i huvudet finns det något som liknar blåsor, det ska bli hjärnan senare.

Japp, jag är gravid och och jättelycklig över det =) Är som sagt bara i V.7  men jag vill berätta redan nu då det är så många luskat ut det redan hehe. Jag har inte varit hos barnmorskan ännu så jag vet inte hur det står till där inne men jag längtar till första besöket och jag hoppas att allt är bra =)
Ha det fint !

Julfirande hos oss 23/12Stina plutt i ny julutstyrsel =)

Tomten hälsa på lite tidigare

Lillebröder , Hanna och Stina


Älskling

Mellandagsrea

Äntligen på bättringsvägen, igår var jag ordentligt febrig och sov mest hela dagen orkade inte resa mig ur soffan typ. Idag känns allt mycket bättre och det blev t om en shoppingtur. Henrik har vart så gullig och tagit hand om mig sen i förrgår. Igår var även Stina dålig med men det verkar som bortblåst idag =) Här hemma har man halkat efter rejält med städningen så tänkte jag ta tag i imorgon. Nu ska jag strax äta middag och sedan blir det soffläge igen. Man är ju lite mör efter en sån här förkylning. Ha det fint !

Förkyld

Hej hoppas alla haft en fin jul. Det har jag i alla fall men har åkt på en förkylning och tror jag har feber också så jag fattar mig ganska kort här. Har gått mellan soffan o sängen idag =) Nu ska jag tillbaka soffan dricka ett glas apelcinjuice och kanske äta en glass. Imorgon blir det ev att åka på mellandagsrean om jag är kry. Ha det fint !


Adventsmys

Idag har vi haft en riktig mysdag här hemma. Henrik började jobba kl 7 i morse jag sov ut länge. Henrik kom hem vid 11 hugget o då hade jag nog bara varit vaken ca en timme=). Idag har det pysslats till jul och min kära mor hennes fästman och lillebror var här. Vi böt julklappar idag för vi kommer inte träffas något i jul. Henrik jobbar delad tur idag så han har precis stuckit till jobbet men kommer hem vid 21 igen. Nu ska jag strax leka askungen med lilla Stina som jag lovat. Ha det fint ! 

Prinsessan !

Julmat

Idag har jag ätit väldigt god mat på Liljeholmens skola i Rimforsa. Här hemma har Henrik precis kokat knäck och jag funderade på om jag skulle slå in de sista julklapparna. Får se. Ha det fint !

Tis

Har lunchrast här i skolan nu och ska snart ha sista lektionen. Idag är det inte mycket på dagens planering vilket känns bra. Imorgon ska vi äta julbord med skolan så det blir nog mumma. Tiden har gått väldigt fort fram till jul. Har tänkt att det är flera veckor kvar men det är det ju inte. Jag är i alla fall färdig med det mesta. Bara några paket som ska slås in granen ska inhandlas och pyntas sist men inte minst maten till julbordet. Ha det fint ! 


Härliga helg

Har haft en väldigt lugn och skön helg, det går åt för snart är det ju jul och då kommer det ju gå i ett. Känner mig utvilad och redo för slutspurten denna vecka i skolan. Jag är färdig med allt till skolan också så det känns bra. Ska bli skönt med ca 3 veckors ledigt även om jag trivs bra i skolan hehe. Ha det fint !


Lucia

Hello inte långt kvar till julafton nu och sedan ett nytt år. 2008 har varit fantastiskt och det tror jag att 2009 blir också =) Bara en vecka kvar i skolan och den veckan är fylld med god mat och fika. Ikväll blir det lugnt och jag ska mysa i soffan. Ska ta en promenad neråt sen och hyra en film.  Ha det fint !


Tors

Känner inte riktigt för att uppdatera här just för tillfället men motivationen kanske kommer tillbaka när den nya kameran har kommit. Ha det fint !


RSS 2.0