Mysdag

 
 
 
 
 
 
Efter att ha lämnat S och A på förskolan idag gick jag och Iris och brunchade på Sandelius. Sen hem och plocka och dona lite innan det blev en liten motionsrunda på löpbandet
Iris såg när jag knöt mina joggingskor och la genast beslag på bandet ;)
 
Gjort lite smycken idag med. Testar en "ny" variant namnarmband som jag tycker blir riktigt bra.
 
Visar några exempel.
 
 
Piffade iordning mig innan det var dags att hämta barnen. Vi skulle nämligen fira sötnosen Noel som fyllde 2 år idag.
 
Hämtningen idag var en riktigt tålamodsprövning då barnen var trötta eller nåt..Iaf till slut var vi på väg till kalaset. I sista stund slängde vi oss på bussen så slapp vi gå i snöblasket. Vi hade tur att vi såg att den skulle gå precis för jag hade planerat promenad egentligen men var inte alls sugen på det just då.
 
En mysig eftermiddag med vänner och gott fika blev det. Hem och laga kvällsmat sen lägga barnen. Pilterman skulle ha en brasa i kaminen på hans rum ikväll. Mysigt.
 
 
Imorgon är det torsdag vilket brukar betyda full rulle med förskola, sen öppen förskola och gympa på kvällen. Brukar ha lite städ inför helgen på torsdagar med.
 
Nu ska jag slå mig ner i soffan med maken strax. Trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 

4-åringen!


Hello. I helgen har vi firat vår August som blev hela 4 år! Det blev massor av gott fika. Klämde dock in ett litet träningspass här hemma efter =)
 
Tack alla som kom och för alla fina saker August fick. Han leker för fullt med grejerna.
 
I fredags var jag på party i stan. Hade riktigt roligt och dansade en hel del =)
 
 
 
Ha det fint!

Mycket..

 
 
Fått mycket gjort idag. Började dagen med kaffe såklert ;) Sen tänkte jag ta en tur på löpbandet men det flöt på så bra så blev att träna magen lite och några squats också. Shyrrigt av barnen att låta mamma träna i nästan en timme :) Dom har varit väldigt nöjda och glada så hann även slänga i lite ny färg i både bryn och hår.
 
 Ska ut och dansa på fredag hade jag tänkt och lite ny färg behövdes så det gick ju smidigt.
 
Barnen är friska nu. Jätteskönt!
Så imorgon får det nog bli öppnis för mig och Iris och förskolan för S och A.
 
Nu ska jag tänka ut någon middag.
 
Ha det fint!

RS

 
I onsdags blev lillpluttan så hängig.
Andades fort,gnällig och feber. Ville  inte äta och kunde inte sova osv. Ringde 1177 men kunde inte få någon direkt hjälp därifrån så åkte till vc som jag också ringt till och väntade på uppringning ifrån. Vi fick komma med henne och då visade sat/syresättning 88% vilket inte är så bra.
Läkaren tyckte dock att vi kunde åka hem då blodproverna var bra. Jag höll inte riktigt med och påpekade att henns storebror tidigare blivit inlagd med 92% i satration när han var mindre å efter att ha rådgjort med kollega blev vi ombedda att åka till barnakuten. Där blev vi inlagda och fick stanna 2 nätter. Kom hem idag. Så skönt men dom har tagit väl hand om Iris. Ev är det RS hon har. Nu mår hon mycket bättre. Här hemma har vi bl a bakat och ätit god och nyttig pizza.
Barnen fick korv med bröd. Det är en favvo för dom.
 
 
Efter maten tog jag en tur på löpbandet på 5 km. Efter badade jag och Iris ett härligt bubbelbad. Skönt efter 2 nätter på sjukan.
Nu ska jag poppa lite popcorn sen slå mig ner med maken i soffan framför tv:n!
 
Trevlig kväll!
 

Det går neråt!

 
Förbränner mycket mer kcal än jag tar in dessa dagar.
Har haft problem att få i mig "detoxen" men jag har ändrat i den så det passar mig :) Vågens resultat visar 3 kg ner vilka är 5,1 % av min kroppsvikt, såhär på dag 7. Känner mig inte uppsvälld, jag mår bra och känner mig relativt pigg. Härligt!
 
 Iris tänder "spökar" så har inte blivit överdrivet med sömn. Tänkte se om jag kan passa på när hon vilar middag.Så ska man nog känna sig ännu piggare snart!
När dessa "detoxdagar" är förbi då tänkte jag tag i lite hårdare träning :)
 
Ha det fint!

Bastubad

Härlig lugn helg. Skönt när man äter så få kcal och ibland är det skönt att bara ta tagen som den kommer. Har  pysslat en del och motionerat på bandet. Idag var jag iväg och bastubadade. Rullade i snön o allt haha. Sen blev det bubbelbad efter. Lovely.
 
Snart slänga sig på soffan.
 
 
 
Ha det fint!

Igång!

 
 
 
Nya löpbandet är monterat och vågen visar -1.6 kg. Känns super! Trevlig kväll på er!
 
 
 
 
 

Vårt 2014. I bilder!

https://www.youtube.com/watch?v=4zp9B0QqJvQ&list=UUSWpiTatIxh2Np87gleeFdw

Happy New Year!

 
 
Vi hade en jättemysig nyårsafton igår. Mycket planer som ändrades dock men allt blev bra tillslut. Signe var på sin första kompis-sleep over dagen före nyårsafton hos kompisen Sol. Hon verkade ha ett toppendygn och de kom lagom till vår nyårsmiddag.
Tanken var att jag skulle ha åkt på fest i stan och partaja med min bror efter men det blev lite problem med skjutsen så jag som iof var i någon form av paltkoma blev hemma i soffan istället. Jag och maken tittade på serieprogram och vid 12-slaget gick vi ut och kollade på raketer och skålade in nya året! Precis utanför med dörrn på glänt så vi kunde höra barnen om de skulle vakna. Det går förbi mycket människor på gatan som är jättehal och en tjej ramlar och verkar bryta armbågen/armen. Jag fick ringa ambulans och springa in och hämta massor av filtar och grejer. Till råga på all så svimmade hon också. Ambulansen kom till slut och jag hoppas att allt gick smidigt bra och att det inte var något överdrivet avancerat. Jag gick in till Henrik och varvade ner lite in bedtime.
 
Lite speciell start på nya året men kändes bra att kunna hjälpa till.
 
Här hemma är det riktigt chill nu. Vi försökte boka en spontan weekendkryssning här nyss men allt var slutsålt typiskt nog så barnen ska få ha skoj i simhallen imorgon. Jag och Henrik tänkte shoppa lite också på rean. Jag och H ska strax iväg på bio. Barnen har så många nära och kära som gärna är barnvakt åt dom så vi passar på lite extra nu när det är långledigt känns det som :)
God fortsättning!
 
Självklart har jag tänkt att visa en årssammanfattning men den kommer se lite annorlunda ut denna gång men det kommer!
 
 
Lite bilder från igår!

God fortsättning!
 
 
 
 
 

RSS 2.0