Jobbar på!

Börjar komma in lite i jobbet nu och det känns bra. Tufft att jobba heltid bara när man inte är van. Midsommar afton var trevlig och jag var ledig. Pappa och Lena kom hit och vi käkade traditonell midsommarlunch och jordgubbstårta. Efter det spelade vi en runda krocket och sedan gick vi en liten promenad. Vi avslutade dagen med en grill =)

Idag ska jag jobba 12-21.

Ha det fint!


Glad Midsommar!Nu kör vi!

Nu börjar mitt sommarjobbpå allvar. Nu är det 100% i 4 veckor sen drar jag ner på tempot och jobbar 80% 4 veckor till. Sen ska jag vara mammaledig igen=)

Ha det fint!

Ullared-Semestern i bilder
Såhär mycket shopping blev det.Här är nästan allt uppackat här hemma =)

Pratar

Tror minsann att Signe börjat prata lite. Låter väldigt ofta som hon säger Hej,när vi var i Ullared stod hon upp i kundvagnen och sa hej och log mot folk=) Några andra ord är Uhmm (som i gott, när hon äter) eller Uhm (som ja typ att hon svarar) ajaj har jag nog hört några gånger och ev ordet nej och så mamma och pappa också <3

Jobb

Har ju börjat jobba/introduktion och sen kör det igång på riktigt vecka 25. Kommer väl inte blogga så ofta nu men vi får se.  Ska i alla fall jobba heltid första perioden och sen 75% andra perioden. Schemat passar mig bra då jag kommer kunna fortsätta med en del mammledighetsaktiviteter såsom lattepromenader och powerwalks =) (kanske inte lika ofta som vanligt men en del så =) och kanske en del häng vid sjön med familj/vänner i sommar =) Sen efter sommaren ska jag var mammaledig ett tag till så det känns kanon =) Skönt att man jobbar kvällar ibland så man har tid för att hitta på grejer med fam/vänner dagtid med.

På fredag drar vi iväg och campar över helgen och så kommer det nog bli en hel del Ullaredshopping. Vi passade på att boka in en semesterutflykt innan jobbet kör igång ordentligt.

Ikväll ska vi på avslutning på Stinas förskola. Hon har ju blivt stora tjejen och kommer ju inte gå där mer men vi får se om Signe börjar där nästa år istället=)

Ha det fint!

Friday

Idag var det tänkte att det skulle powerwalkas med L och T men det bara öste ner regn så det fick bli en liten sväng i barnvagnen bara när barnen skulle sova förmiddagsnap.

Idag började Henrik sin sem och sen ska han vara pappaledig så nu kommer han vara hemma ett tag och jag ska jobba men är kanonnöjd med schemat så det ska nog gå bra det =)

Hemmakväll står på planeringen och lite fredagsgodis har inhandlats=)


Har försökt att få med bägge barnen på samma foto men det är inte helt lätt så ena fotot är från idag och andra är från häromdagen. Kolla in Signes lilla tand=)


Signe ser lite busig ut tycker jag=)


Signes kompis =)

Tors 10/6

Gick brevid igår det gick bra..Ska jobba lite på söndag också. Signe trivdes bra hemma med pappa och hon var även med på bvc-avslutningen med Linnea och Tage medans Henrik och Stina var på liten inskolning och det hade också gått bra =)

Imorse var det barnvagnsrace och efter det fika hos Linnea och Tage. Jag och Signe blev kvar länge och kom hem nyss =)

Nu ska jag sätta mig o glo på unga mödrar en sväng..

Ha det fint!

Tisdag 8/6

Imorse mötte vi upp Linnea och Tage och sen Johanna och Oliver och begav oss hem till en annan Johanna och Nellie som bjöd på supergod cheescake, Johanna fyllde nämligen år idag Grattis Grattis!

Efter fikat hängde jag och Signe med hem till Linnea och Tage så lekte dom av sig lite, så nu sover Signe gott i vagnen.

Imorgon ska jag gå brevid hela dagen,spännande och lite pirrigt. Signe ska vara hemma med far sin som snart ska vara pappaledig och sen ska hon vara en sväng med Tage och Linnea när Henrik ska på inskolning med Stina.

Jag kommer inte börja jobba förrens tisdag vecka 25 men ska ju gå brevid och få lyftteknikkurs och så med men det blir nästa vecka..Kommer nog bli bra det här och sen när jag jobbat ca 8.V ska jag vara mammaledig igen så det känns helt ok ändå=)

Näe ska väl passa på att få lite gjort här hemma medans Signe sussar i vagnen.

Ha det fint!

Nya blommor


Vitt o grönt är årets tema i blomlådorna =)

Hej Hopp!


 
Helgen är snart slut och vilket härligt väder det har varit! Igår fick vi mycket gjort och på kvällen hade vi grillgäster och hade det så trevligt så.

Idag har vi varit ute väldigt mycket med och jag verkligen älskar att Henrik byggde ett så stort soldäck som han gjorde =)


Ha det fint!

Blogga

Känner mig inte så sugen på o blogga faktiskt,så det kanske blir lite glest med inlägg..Vädret är ju i alla fall strålande och de senaste dagarna har vi varit ute nästan hela dagarna på promenader, fika och lunch i det härliga vädret och barnen har även badat en del i poolen .Så nu känns det som sommaren verkligen är här *härligt*.

Ha det fint!


Sommar!!!!
Ser ut att bli en härlig dag idag med! Igår var vi ute nästan hela dagen. Grill och poolbad på eftermiddagen/kvällen. Tidigare på dagen var det powerwalk med L och de små i barnvagnarna. Sedan frukost hos oss sen en sväng till bvc. Efter bvc åts lunch på soldäcket då även Malin kom och höll oss sällskap. Toppendag! Nu ska snart jag och Signe ut på latteprommis i det fina vädret.

Ha det fint!RSS 2.0