Vårdrömmar

Bilderna kommer från: Ellos,Ginatricot,hm,lindex.
 
 
Lite vårdrömmar. En del grejer är typ ett måste =) Polarn & Pyret

Påskafton

Påskafton började med påskmarknad. Barnen fick varsin ballong förutom Stina som ville ha annat. Sen tog vi en fika med massa smarrigt. Hem och invänta pappan som skulle sluta jobba sen in till stan och svärföräldarna där vi blev bjudna på jättesmarrig mat och supergod tårta.Barnen fick gå på mycket uppskattat påskäggsjakt =)
 
 Idag chillar vi och imorgon är det kalas för mannen som fyller år.



Ha det fint!

Glad påsk!

Igår klädde vi ut oss till påskkärringar och gick för lek på bvc sen blev det middag hos min mamma och Erik.På vägen hemma knackade vi på hos grannen som hade påskägg till barnen =) 

Har äntligen fått tag i småbal med hö och halm. Började verkligen sina så det var skönt. Kaninungarna växor och snart är dom leverenklara. Antagligen kommer jag bara hinna leverera dom sen kommer nästa kull. Verkligen inte planerat. Stampelina hade gnagat sig ur sin bur igår natt och jag hittade henne med Stampe så jag hon var väl sugen igen...Idag står städa kaninbur på planeringen.

40 %

Ellos hade 40% på en vara. Passade på att klicka hem ett par svarta converse http://www.ellos.se/converse/converse-all-star-high-streetsko-stl-36-40/260954?N=1z13xtsZ1z141ll&Nao=3 =) Är på jakt efter en camojacka också till våren =)
 
Idag ska vi till bvc och leka. Barnen ska få klä ut sig till påskkärringar och efter ska dom få gå påskkärring. Sen ska vi gå hem till min mamma och Giggi och äta mat.

Ha det fint!

Påskpynt från egen "gård"


Heldag i stan

Igår blev det en heldag i stan. Utan barnen faktiskt. Jag åkte med min mamma och Erik och barnen fick vara hemma med Henrik. Jag var på jakt efter roliga och prisvärda saker till påskäggen. Hittade till alla när jag strosade omkring. En rosa tröja till Signe med orange glitterhjärta och en matchande jeanskjol i rosa. Till Stina hittade jag söta sovkläder och en sjal och August fick 4 bilar från bilarfilmen och en bilarflaska. Tror dom blir nöjda när påskharen kommer =) Blev god lunchbuffè på chili också. Blev bjuden på lunch. Tack snälla mamma o Erik =)

http://www.hm.com/se/product/07216?article=07216-B
http://www.hm.com/se/product/04102?article=04102-B

http://www.hm.com/se/product/07377?article=07377-A

http://www.toysrus.se/Serier/CARS/CARS%202%20Action%20Agents%20figurset.aspx?id=886576&vid=223434B
 
Länkar till en del av grejerna =)

Godmorgon fredag!

Så var det helg igen och maken har en ledig sån och slutar tidigt idag så blir extra lång helg =) Eftersom att blogglusten inte infinner sig alltför ofta så fär det väl bli ett längre nu när den finns här. Imorrn har vi inget på planeringen men på söndag ska vi iväg på våffelätning =)

Annars så har vi massor av snö härvid typ en halvmeter eller något =/. Kaninungarna växer och frodas. 4 överlevare av 5. Dom längtar nog efter vår de med =)
Jag har rensat facebook rejält. Tog bort alla vänner och "började om" så nu har jag kanske 50 vänner istället för 215 ;)
 
På måndag har vi läkartid för August i Linköping. Ska till läkaren som var i akutteamet som var först ut med att rädda August när han var nyfödd. August är det ju full fart på. Häromdagen ramlade han in i vårt vardagsrumsbord och slog upp ett stort hack i ögonbrynet så vi fick åka till VC med honom limma. Han är inte megaförtjust i vårdpersonal efter att han skulle få en pvk (nål) i november och dom hade svårt att sätta den. När sjuksyster kom och ropade upp honom på vc skrek han MEN med besviket tonfall, lilla gubben men efter skrik och gråt blev han snabbt glad när han fick välja klistermärke och av oss fick han välja ut sig en liten motorcykel på leksaksaffären så var allt frid o fröjd igen =)
 


Här blev det lite sovmorgon för barnen. August sov ända till 20 i 7 =) Här har precis frukost intagits.Får se vad vi hittar på idag! =) Solen skiner!

Trevlig helg!

Välkommen vår!

Bild från weheartit.
 
Nu är våren väldigt välkommen även om den lyser med sin frånvaro!

Lördag

Lyckades inte få in några bilder så blir lite bildtomt. Nu var helgen här igen. Har plockat iordning lite sen får se vad dagen har att erbjuda. Ut i den härliga vårluften ska vi iaf =)

Ha det fint!

Trötter

Oj så trött jag är. Barnen vaknade megatidigt hela gänget..Henrik jobbar inte förräns ikväll dock så det blir öppna förskolan för mig och barnen sen tänker jag sova middag efter lunch =)

Ha det fint!
 
Update:
Nu är man piggare efter smink och frukost. Powernap kommer jag dock behöva ändå =)
 

Sol!

Så härligt att solen tittat fram senaste dagarna. Underbart! Mars månad är här nu! Våren är runt knuten!
 

3 år!

Idag firar jag och Henrik vår tredje bröllopsdag. Läderbröllop heter det visst <3

RSS 2.0