Godmorgon fredag!

Så var det helg igen och maken har en ledig sån och slutar tidigt idag så blir extra lång helg =) Eftersom att blogglusten inte infinner sig alltför ofta så fär det väl bli ett längre nu när den finns här. Imorrn har vi inget på planeringen men på söndag ska vi iväg på våffelätning =)

Annars så har vi massor av snö härvid typ en halvmeter eller något =/. Kaninungarna växer och frodas. 4 överlevare av 5. Dom längtar nog efter vår de med =)
Jag har rensat facebook rejält. Tog bort alla vänner och "började om" så nu har jag kanske 50 vänner istället för 215 ;)
 
På måndag har vi läkartid för August i Linköping. Ska till läkaren som var i akutteamet som var först ut med att rädda August när han var nyfödd. August är det ju full fart på. Häromdagen ramlade han in i vårt vardagsrumsbord och slog upp ett stort hack i ögonbrynet så vi fick åka till VC med honom limma. Han är inte megaförtjust i vårdpersonal efter att han skulle få en pvk (nål) i november och dom hade svårt att sätta den. När sjuksyster kom och ropade upp honom på vc skrek han MEN med besviket tonfall, lilla gubben men efter skrik och gråt blev han snabbt glad när han fick välja klistermärke och av oss fick han välja ut sig en liten motorcykel på leksaksaffären så var allt frid o fröjd igen =)
 


Här blev det lite sovmorgon för barnen. August sov ända till 20 i 7 =) Här har precis frukost intagits.Får se vad vi hittar på idag! =) Solen skiner!

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0