Snart ny vecka och ny månad

Fullt upp denna helg med. Tivoli,simhall och kalas har vi pysslat med =) Imorgon börjar en ny vecka och på tisdag går vi in i Oktober mån. Oktober. Blir det månaden vi får möta bebis kanske?? Är ju beräknad första nov. Nu blir det snart soffkväll!

Ha det fint!

BM 34+5

Allt värden var fina hos bm. Vikt:65.5. SF:32. HB:139. Blodsocker 3.9. Blodtryck: 130/75. Fosterläge: Huvud långt ner och trycker. Lite ruckbart fortfarande. Hjärtslag 150.

Nästan bara 5 veckor kvar. Pratade lite om förlossning. Sa bland annat att få bada och sen avnavling var att föredra om det funkar. Känns inte lång borta nu egentligen. Inte ens om man skulle gå över.


Trevlig kväll!

Hello

 
 
V.34+4
 
 
 
 
Gör en snabb liten update. I helgen var det kalas ggr 2 för Signe.Det ena var hon själv och det andra var vi resten i familjen också med på =) I lördags var vi på busfabriken. Öppnis i måndags och igår var jag helt färdig så min snälla bror kom och tog med barnen på utflykt. Idag blir det lunch på stan och presentjakt till familjens blivande 9-åring! Imorgon är det en fullspäckad dag med bm-besök ,lek på bvc (om det är öppet imorrn? Blev osäker) På kvällen gympa för Signe. 
 
Ha det fint!

V.35 (34+0)

Bilden kommer från vårdguiden.
 
Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen. Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.
Barnet:Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

 Information från familjeliv.

 

34+1 föddes August. Denna graviditet är ju ganska annorlunda. Med honom blev jag utskriven efter 11 dagar bedrest i v.34+0. Idag står istället busfabriken på planeringen så ingen bedrest nu inte..

 
 

Ha en fin dag!


BIG

Som sagt!!!

En liten update

Har varit så trött på kvällarna så mycket energi till o blogga har inte funnits. Senaste dagarna lite kort sammanfattat är iaf. En shoppingtur i stan, kalas för min pappa, vila,boa osv =)

Idag har vi varit på Öf med. Ikväll är jag ovanligt pigg och har lagat potatis och purjolöksoppa, plockat extra mycket gräs till kaninerna och städat av en snabbis =)

Bjuder på lite bilder med =)

Nu ropar soffan! =)

Boar för fullt.

God morgon fredag!
 
 
 
Oj vad det boas härhemma. Kul är det och fint blir det. Våra vita väggar får ny fin färg där det behövs och lite annat smått och gått har fixats.
 
Igår var det full rulle så får blogga idag istället. På förmiddagen blev det lite fix med diverse och sen neråt för och köpa en överraskningbukett blommor till min mamma o Giggi som hjälper till med barnen och skjuts osv =) Igår var dom snälla och skjutsade mig och Signe till gympan och var barnvakt åt August. Henrik jobbade kväll.
 
Efter handling så gick vi och lekte på bvc sen raka vägen hem. Signe fick byta om till gympakläder. Sen vidare =) När middagen var uppäten och barnen lagda. Drog H igång och målade köket också =)
 
Så som sagt fullt upp!
 
Bjuder på lite bilder.
 
 
 

BM-32+3

 
Vikt:64.5 kg
Socker:4.1
SF: 31
Bebis: Huvud ner. Ruckbart.
 
Allt ser så bra ut så =) Igår blev det dock en tur till förlossningen då jag fick rejäla sammandragningar med tryck neråt. Väl där så hade lugnat sig rejält men apparaten fångade upp några övningsammandragningar men som tur var så ser allt bra ut och det är livmodern som tränar bara.
 
Ha det fint!

Helgen

Den här helgen sprang visst på den med. Igår var vi iväg hela dagen.

Gick in i v.33 då med.
8 veckor kvar!
 
Idag har jag haft klädparty här hemma. Superkul med alla som kom och barnen verkade ha kul också =)
 
 Ha det fint!

Weekend

Så var det dags för helg igen. Nu börjar det verkligen bli vardag igen och fredagskänslan infinner sig. Signe verkade tycka att gympan var superkul så det ska vi fortsätta på =) Här ska jag röja av lite fort göra oss iordning sen har vi pizzadate med pappan i huset.
 
Bara ca 8 veckor kvar nu till beräknat. Vi har bestämt att vi ska hitta på något på tu man hand med barnen. Så imorgon har jag och Signe bokat biobiljetter till "Smurfarna 2". August och Henrik ska gå på flygvapenmusèet under tiden. Sen ska han och Stina vid något annat tillfälle åka till simhallen.

Nu är jag bara några dagar ifrån graviditetsveckan jag blev inlagd i när jag väntade August. Låg på sjukhus 11 dagar sen föddes han i v34+1. Tänk så nära förlossningen börjar bli ändå. Nu får denna lilla donna gärna stanna inne längre än så men nära är det oavsett! http://kampan.blogg.se/2011/january/pa-karolinska-antanatal.html

På söndag ska jag ha klädparty =) Så full rulle även i helgen. Nästa vecka full rulle med så får se hur mycket jag bloggar.

Måndag-ÖF
Tisdag-BM
Onsdag-Till veterinären och kastrera Lakrits.
Torsdag-Bvc och barngympa
Fredag-

Trevlig helg! Nu måste jag ta tag i dagen!

Torsdag

Idag var det torsdag och eftermiddagen är rätt så buissy. Vi ska till bvc och leka och sen handla lite sen raka vägen hem då min mamma kommer och passar August en stund för idag ska Signe börja på gymnastik och jag sa vara med de 3 första gångerna. Tror min stora lilla tjej kommer älska gympa. Söta gympakläder har vi fixat med =)

Ha en fin dag!


Höstfint

Nu ska soffan bli extra skön efter en eftermiddag i trädgården. Vi har gjort höstfint och planterat blommor =) Tror mig börjat känna av sammandragningar nu.Tredje barnet men har ändå svårt att urskilja men antar att livmodern har börjat träna. Inte många veckor kvar! Häftigt!Ha det fint!

Lite nytt!

Nya blommor i köket och en rolig gåva i postlådan =)

Höst

Idag är det höstruskigt värre. Vi har varit uppe sen ca 7. Käkat frukost,skickat Stina till skolan,bäddat sängar och ordnat med tvätten. Strax ska vi ge oss ut i regnrusket och till affären. Hög tid att fylla på med värmeljus och glödlampor =) Barnen har hunnit med ett gäng riskakor med. August klättrade upp på bänken och käkade sin. Busungen!
Ha en fin dag!

V.31+2
 
 
Busfrö på ca 2.5 år!
 
 

Boar

2 månader kvar till beräknat och jag har börjat boa allt mer =) Idag har det även städats både uppe ner och ute =) Skönt. Nu sitter jag med färg i håret och nyklippt lugg. Sen blir det att se en film och fixa naglarna under tiden. Har en chocklakladdkakemoussetårta i frysen som ska smaskas på med=)


RSS 2.0