1 advent


Idag har det varit en riktig mysdag, och det har gått åt att vila upp sig idag för det blev mycket mera party i helgen än vad jag räknat med men kul var det. Nu ska en av mina favoriträtter potatisgratäng fläskfilè och vitlöksbröd lagas till. Ha det fint !

Julpyntat





Har som sagt pyntat lite idag och fundera på om jag gå till hembygdsgården ikväll eller inte hmm får se hur jag gör partysuget kanske smyger sig på vartefter =) Ha det fint !

26 nov

Godmorgon, snön är fortfarande kvar och julen kommer närmare . Imorgon blir det till att julpynta på Kambrinks Markiser & Persienner,på lördag ska vi ha extraöppet kl.10-14 och bjuda på kaffe/glögg och pepparkaka välkomna !
Igår var jag på hockey på cloetta. Vi blev bjudna av våra leverantörer till Kambrinks. På cloetta åt vi god mat och drack kaffe och vi såg matchen från vårat middagsbord. Det var ganska trevligt måste jag säga. På fredag skulle skolan få lite julstämmning och på lördag ska jag nog fixa här hemma. Ha det fint !


Det är snö. Det är som moln överallt.

Jepp vaknade för en halvitimma sen och då var det snötäckt ute mysigt. Nu ska jag till skolan. Ha det fint !

städat

Efter att jag slappat ett tag i soffan tog ja tag i mig själv, gick en promenad med Stina och Henrik hittade då även en liten lekpark som Stina kunde leka lite i. Sedan åkte vi till affären handlade mat och så. När jag kom hem städa jag och nu har jag pluggat lite. Fått mycket gjort idag och det kan man nog tacka promenaden för (annars hade jag antagligen fastnat i soffan hehe) Snart ska här ätas lite middag (får man kalla korv med bröd middag ? ) Sedan har jag förskt att få tag i min far för att se om han vill bjuda på en kopp kvällskaffe. Ikväll blir det nog ett härligt bad innan soffan kallar på mig igen. Ha det fint !


Sovmorgon

Fick det bli idag. En viss liten prinsessa drömde mardrömmar om jättar i natt så det blev lite halvdant med sömnen inatt. Fick i alla fall sovmorgon och imorse blev vi väckta med ett stort leende och en massa bus =) Idag har jag inget planerat och det känns ganska bra får se vad man hittar på men nu ska jag slappa lite framför tv:n. Ha det fint !


Pepparkakor

Idag har det bakats pepparkakor. Lite tidigt men det är ju gott och det håller sig bra så why not. Hoppas ni har en fin helg !


Kul fick tag i hund och kattform för ett eller ett par år sedan.

Tacos och Idol

Efter skolan idag blev det lunch på klintas sen inhandlades det fredagsgodis och mat till kvällen. Jag funderade ett tag på om jag skulle gå till Stallet på afterworken men så blir det inte ångra mig och kommer istället gå en långpromenad äta tacos tända massa ljus och kolla på idol. Idag kom Stina också så det har lekts lite med barbie och nu tror jag att jag ska ta mig en liten eftermiddagslur =)


Fredag

Så var det fredag igen. Ska strax ut i kylan för att gå till skolan. Det bästa med att det är kyligt ute är det blir så mysigt med att tända några ljus. Nu på morgonen har ett doftljus från IKEA brunnit och spridit en härlig  vaniljdoft.Trevlig Helg !


Piffat


Piffade till det lite i sovrummet. Det har varit lite tomt på väggarna. Vi har inte riktigt vetat vad vi skulle ha (vill ju inte göra onödiga hål i tapeten) men vi hittade en liten tavellist på IKEA lite ljus och en vas o vips. Sen fick det bli en fotoram som rymmer bilder på oss alla 3. Snart ska jag sussa ,skola imorgon. Ha det fint ! 

en till

Gratis godis kanske ? Klicka på länken till höger o läs mera =)

gratismode.se

dont forget gratismode länken till höger

Jag har fått en utmaning

Jag har blivit utmanad av christyjohansson.blogspot.com att svara på lite frågor.

3 saker jag skäms över:

1. Allt dumt man hittade på när man var liten (3-18 år) =) 
2. Dålig förlorare, vill inte ha fel.
3. Att jag ibland kan irretera mig på folk utan att ha en vettig anledning.

3 saker jag är stolt över:

1. att jag bryr mig om andra människor,kan känna empati
2. att jag är envis (både bra o dåligt)
3. att jag är ganska stark (och då menar jag inte att jag har jättestora muskler)

3 saker jag vill göra 2009:

1. Få Mysa
2.Få Älska
3.Få/Ge Kärlek

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. Jag slutade röka 
2. Turkiet semestern med Henrik
3. Jag börja skolan igen.

3 saker jag inte kan klara vardagen utan :

1. Henrik
2.och de andra nära och kära
3. Mat o vatten


3 personer jag avundas :

Här kan jag inte välja 3 stycken för jag avundas alla dessa människor som är så duktiga på att bara hitta positiva saker hur svårt de än har haft/har det så väljer de att se det positiva i saker. Riktiga glädjespridare !

3 personer jag utmanar att göra en likadan lista :

1. Jonas nykte.blogg.se
2. Lovan extremepunkie.blogg.se
3. Danne danne80.blogg.se

 
 


Helgen

Har haft en skön helg med både lugn och ro men också partaj =) I fredags vart det afterwork på Stallet. Gick dit ganska tidigt och därför hem ganska tidigt också Kl. 21,30 sov Jennie sött hehe. Sov till 9,30 på lördagen och dagen startades med kaffe och en film. Efter filmen blev det en långpromenad och en kebabsallad. Sen blev det soffläge igen och under tiden jag låg tittade på tv så smög sig partysuget på. Jag hade slappat färdigt kände jag. För att piggna till blev det en liten promenad ner till solariet och när jag kom hem satte jag på lite partymusik tappade upp ett bad och hällde upp en öl.
När jag hade fixat mig färdigt hade kl hunnit bli ganska mycket så jag gick till en vän en liten stund innan vi gick vidare till krogen. Det pratades massor och det var kul att prata "ifatt". På krogen var det gott om folk och jag stannade nog till kl 1 innan jag begav mig till kebabbaren köpte med mig en lite kebab och knallade hem. Idag sov jag gott till 10 eller nåt sånt ska slappa lite till i soffan sen tänkte jag ta tag i lite saker. Blir nog en storstädning idag och en långpromenad. Ikväll ska jag nog pyssla om mig själv lite också med ett långbad med badsalt och ansiktsmask o grejor. Så är man pigg o utvilad inför en ny vecka.  Hoppas ni haft en lika bra helg som jag och god fortsättning !  

Nu

har jag kommit hem från skolan jag har lunchat med Henrik och på väg till restuarangen hittade vi Lovan som hängde på =) Ikväll blir det till att gå på afterwork eller ikväll o i kväll om ett par timmar faktiskt. Ska ta mig ett långt skönt bad dra på lite musik och fixa mig i ordning lite. Hoppas ni får en fin helg.


Fredag

Fredag igen skönt men tiden går otroligt fort. Snart kan man börja med julstöket längtar till det. Är i skolan nu och ska snart ha sista lektionen. Henrik skulle hämta upp mig efter skolan så skulle vi luncha ute. Ha det fint !


Skönt

Väldigt skönt att promenera gick 4 km i alla fall och inget kli. SÅ skönt. Nu tittar jag på "Du är vad du äter" Sen börjar "Nytt läge". Ha det fint !

Hemmadag

Kände mig lite krasslig imorse så jag valde att stanna hemma. Nu känner jag mig bättre och ska iväg till jobbet vartefter. Först ska jag äta varm smörgåstårta :) Ikväll blir det att gå en långpromenad, får ju värsta klådan på benen men tänkte att det kanske går över. Slutade ju röka för nån månad sen så jag tor att det är blodcirkulatinen som håller på att förbättras i benen. Ha det fint ! 

Trevligt

Har hat en jättetrevlig kväll hos min bror mumsat smörgåstårta och prinsesstårta , dom hade en jättemysig lägenhet en riktigt trevlig kväll. Innan kalaset blev det en sväng till h&m shoppade lite kläder och smink. Strax blir det att bänka sig framför tv:n =)

2 av 3 novemberbarn. Hanna och lillebror Johan

Gott !

Mamma Kicka                Mammas sambo Erik   Lillebror novbarn 3      
Jag och älskling            Johan och Stina 


Stan

Snart bär det av till stan på kalas. Ska bli trevligt . Ha det fint !


Det blir kalas

God morgon, idag är det ganska mycket som ska göras. Jag tänkte hinna med lite av varje innan vi ska dra in till stan på kalas. Jag tycker det är kul när man har många bollar i luften (det finns gränser såklart) . Nu måste jag kila tills skolan. Ha det fint !

God mat och vardagslyx

Idag har det varit en massa mumsigt på menyn dagens höjdpunkt var köttgryta med potatis som min käresta hade gjort god husmanskost som man inte äter så mycket av nu förtiden. Sen så har denna tisdagskväll förgyllts med kladdkaka och grädde mums =)
Strax ska jag tappa upp mig ett varm härligt bubbelbad extra skönt när det är lite ruggigt ute. Tända ljus och värma vetekudden och sätta sig framför tv:n är grädde på moset. Ha  det fint !


Taket före o efter

Före



Efter


Rainy day

Ja det regna en del på väg hem från skolan blev ganska blöt så det blev hoppa i mysbyxorna direkt. Idag är det inget planerat på eftermiddagen så man får se va man hittar på , ikväll är det "äntligen hemma" i alla fall =) Imorgon ska vi på kalas eftermiddagen mina småbröder ska firas samt en sambo till en av brosorna. Dom bor i stan , har inte hälsat på dom i lägenheten ännu men imorgon så. =) 


Godmorgon

Tisdagmorgon och ganska mörkt ute, mysigt faktiskt. Dricker morgonkaffe och ska strax fixa i ordning mig sen bär det av till skolan idag har vi nog vanliga lektioner. Hoppas ni får en fin dag. 


Samla poäng

Tryck gärna på länken gratis mode och regestrera er så kan ni samla poäng och få grejor ! Länken ligger bland de andra länkarna.

Ny vecka

Har precis kommit hem från skolan och kaffet är strax färdigt så jag kan ta mig en kopp. Skolan var lite annorlunda idag vi skulle lyssna på en föreläsning om kristendom och föreläsaren var väldigt bra och svarade på ens frågor så gott hon kunde och hon bjöd mycket av sig själv. Det hela blev ganska känlosamt. (moi börja lipa med andra ord).

Första lektionen var lite annorlunda den med. Då fick jag klättra på bänkar hehe (Vi skulle läsa upp balkongscenen ur Romeo och Juliet jag skulle läsa Juliet så det var bara att klättra upp och börja läsa ) kul va de i alla fall.
Ikväll ska jag jobba på Kambrinks markiser och persienner. Sen får det nog bli en lugn och härlig tv kväll med Halv åtta hos mig och Design Simon & Tomas. Ha det fint !


Full rulle

Har varit iväg nästan hela dagen b l a sett film på Henrik när han var liten ,gulligt.  Sen fick det bli en städning här nu på eftermiddagen skönt o ha ordning inför en ny vecka. Har ätit lite lasangerester och tänkte bänka mig framför tv:n. Förresten ska kökets tak ändra färg och bli vitt  skönt för jag är inte så förtjust i bastu looken som taket har nu =) Lägger ut lite bilder på resultatet imorgon. Ha det fint !

Fars dag

Jajemen idag är det alla pappors dag och i det här huset har pappan firats med scones frukost och liten present i form av en teckning som Stina gjorde efter maten igår =)


Ha det fint !


Helg

Härligt med helg. Idag efter att vi varit och hälsat på pappa och hans sambo , så tog vi en liten promenad jag gick inte lika långt som Henrik och Stina (Stina i vagnen ). Jag kila hem i förväg och började med middagen , åt lasange idag och det tar ju lite tid att laga till  =) Efter maten fixade jag o Stina med en liten "hemlis" till Henrik tills imorgon. Letade fram ett par ljuslyktor i garaget med som jag hängde upp vid entren är så himla mysigt när det lyser små ljus i mörkret. Nu back to Stjärnor på is.


Stjärna utan is

Lördag veckans antagligen bästa dag. Igår gick jag och la mig ganska tidigt redan vid kl 22. Vaknade 9.30 över 11 timmars sömn inte dåligt det. Idag har jag massor energi så då ska jag försöka att få lite saker gjort. Idag ska jag hälsa på min far och ge honom en liten gåva just därför att han är min far. Fars dag är ju imorgon men då är det lite annat planerat så det får bli idag istället. Ikväll är stjärnor på is och det finns en liten prinsessa här hemma som får vara uppe lite senare en vanligt för att få se på ialla fall en del av det. Denna lilla prinsessa heter Stina och har blivit stormförtjust i dom vackra kläderna, musiken och den fina isdansen. Hon brukar skrutta omkring här hemma och dansa. Här nedan ska ni få se en bild när hon försöker sig på ett "flygskär" Hur gulligt som helst. Ha det fint !

                                                                                     Flygskär TADA!


Kväller

Nu är det strax dax för att köpa pizza mums filibaba. Vilken är er favoritpizza ? Jag har flera favoriter b l a kebabpizza och capriciosa med bearnaise men men nu blir det till att åka o äta så man hinner hem till IDOL.  

Fredag !

Fredag igen. Dagarna bara  springer iväg. Har varit i skolan nu och haft samhällskunskap , var riktigt intressant pratade om jämnställdhet och arbeten och sånt. Nu är jag hemma i alla fall och ska strax äta schnitzel med ris och bearnaisesås gott. Efter maten ska vi vecko handla och fylla på i skåpen inför den kommande veckan också =) Idag kommer Stina plutten också så då blir det fredagsmys med pizza godis och tv härligt, en och annan lek kanske man hinner med också hehe. Glöm inte bort Fars Dag på söndag heller.
Trevlig Helg !

Jobba strax

Men först lite bilder !


Lite nya växter. Översta bilden , har jag planterat idag. Dom är till fönstren i Stinas lekrum. Nedersta bilden är blommor som jag köpte till min älskling här om dagen.
Ha en det fint !

Lovely

Riktigt härlig dag. Solen skiner. Jag sov väldigt bra inatt och vi har eget arbete i skolan förutom en lektion. Detta betyder att jag hinner med massor skolarbete idag. Har redan hunnit med att jobba med mitt arbete på bibeln . Tänkte göra färdigt det idag, men det får bli efter engelskan. Har precis ätit en god frukost som jag gick o köpte ost/skink smörgås  och apelsin juice. Strax kör vi igång med lite engelska sen är det lunch har min favoritmat till lunch med =)
Känns som man fick en bra start på dagen helt enkelt. Hoppas ni har det bra också ! 


Ikea

I eftermiddag blir det en sväng till stan, ska till Ikea. Ska handla lite födelsedagspresenter och nya krukor till advent , jag vill ju ha en silver,vit,och blå jul så då funkar inte dom svarta krukorna tyvärr. Ha det fint !


Finally done !


Snart klar

Arbetet om medeltiden var sjukt mycket större än vad jag hade räknat med. Men nu är jag nästan klar , ska bara renskriva och se om jag kan fixa en snygg framsida =)

Plugga !

Hello everybody. Idag måste jag plugga alltså har skjutit det lite framför mig. Är hemma från skolan idag. Jag styrde så dant igår innan jag skulle sova , så det kändes som det tog hundra år innan jag somnade. Gick inte la mig förrän 23.20 typ och sen vat jag inte hur länge jag låg vaken. Vet bara att när kl ringde imorse så kändes det som jag inte fått någon djupare sömn så jag ringde till skolan och sa att jag kommer imorgon sen somna jag om till halv 11 eller nåt sånt. Så nu känns allt bättre och jag tänker få en hel del pluggande gjort med. Får skylla mig själv att jag inte hade nån riktig varva ner tid igår ,tror jag är en sån som behöver det för att sakta stänga ner hjärnan som ofta går på högvarv med funderingar och tankar hehe.  Ikväll ska jag varva ner ordentligt i alla fall med start framför tv:n senast halv åtta då ska jag se "halv åtta hos mig" (matlagningsprogram) sen kommer ju favoriten äntligen hemma båda programmen går på tv 4. Så ska jag göra mysigt med tändaljus oså kanske värma vetekudden och lägga på axlarna. Nu ska jag äta kasslerpaj, mums filibaba. Ha det fint !


Kambrinks markiser och persienner




Persienner är utmärkt skydd mot insyn framförallt på vintern, men även på sommaren.

Här har vi veckans skyltning.

Skola & Jobb

När klockan ringde imorse var jag JÄTTETRÖTT men jag körde en snooze och efter den var jag jätte pigg och kände mig helt utvilad hur skönt som helst. Kvart över åtta knalla jag iväg till skolan och det var helt underbart ute och en helt underbar känsla fyllde mig. Det var så mysigt med solen och frosten. Fick värsta jul känslorna med hehe. Efter att jag promenerat i ca 10 min började dock mina ben/lår klia och sticka som bara den ,har fått så förut men det brukar vara när jag går längre sträckor (tror det kan ha med kylan att göra) Nån som känner igen sig ? Eller vet vad det kan bero på ? Ikväll ska jag jobba på Kambrinks markiser & persienner kul för jag var inte där i torsdags. Så ikväll får det bli att städa o fixa lite i butiken. Skylta om lite kanske. Måste bara säga att jag hade en underbar söndag igår med. Sov länge , åt nybakade scones med ost och gurka till frukost och ett stort glas oboy sedan blev det en riktig slappardag med Desperate Housewifes. I ju för sig lite nytta gjorde jag med. Det blev allt lite pluggande och lite städ. Ha det fint !    


Buu Scary

Jag klädde ut mig till zombie . Strax ska vi iväg =)



Halloweenparty

Vilken underbar morgon , det är så vackert ute och solen skiner. Lite sorgligt att sommaren är slut men hösten är ju så mysig den med. Idag ska jag städa lite torka golv och så. Sen ska jag laga potatisgratin med bräckt kassler och vitlöksbröd så himla mumsigt. Ikväll är det maskerad på den lokala krogen och jag är riktigt sugen på att klä ut mig vet inte vad jag ska klä ut mig till men jag har inte köpt någon kostym så det får bli nån slags zombie ellernåt hehe. Kan lägga ut en bild ikväll när jag är färdig. Ha det fint  


Hej snövit .Vinterblek redan, får nog gå en sväng till solariet snart. Sen är det klart att man fuska sig lite brunare med smink också hehe

Hej då sommar. Välkommen tillbaka nästa år.
 


RSS 2.0