Fyndat

 
 
Fyndat lite idag. Älskar second hand :) Gick en sväng i affärerna när S och A var på förskolan. Hittade en del fynd som sagt. På bilden nedan ser ni en duk samt en stor kruka för ynka 28 kr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har varit och lekt på bvc med idag. Det gillar dom. Oså har Signe haft gympa med. Sandeliuslunch fick det bli idag också faktiskt. Iris har börjat bli stadigare och stadigare. Nu släpper hon taget lite när hon står. Hon röjde järnet på bvc-öppet idag. Sångstunden med skallran och att leka tafatt och även tittut är väldigt populärt nu :) Snart blir hon 1 år. Känns ibland som det var typ igår jag var så där stor och rund med henne i magen.
Bilden hämtade ja ett år tillbaka i arkivet :)
Här ska strax trötta barn sussa. Först lite kvällsmat. Sen blir det att bänka sig framför tv:n mitt bland alla flyttlådor.

Ha det fint!
 

Snart...

 
 
Snart flyttar vi. Känns skumt och spännande på samma gång. Sjukt mycket kartonger att packa upp :) I helgen var jag på spontan tjejfest. Körde miniracing och singstar. Kul!
 
Idag verkar barnen ta sovmorgon. Ska duka fram frukost strax och sen gå med S och A till förskolan. Jag och Iris ska på babygrupp :) Får nog bli en Sandeliuslunch efter :)

Ha det fint!

Höst!

 

Tisdag

Kikar in en sväng. Iris sover och Signe och August är på förskolan. Jag och Iris har spenderat förmiddagen på Öppna förskolan. Mycket uppskattat. Nu blir det att slappa lite innan jag ska ta tag i tvätt innan hämtning. Snart flytt ju!
 
Ha det fint!
 
Idag gjorde vi förresten fotavtryck på öppnis. Dessa är från bvc men idag gjorde vi i trolldeg. Dom här fina ramarna ska få sitta i Iris nya rum. Tänkte även rama in den trolldegen jag gjort avtryck i. Iris lilla fot :)Snart blir hon 11 månader!
 
Nu kaffe ;)
 

Nedräkning

 
 
 
29 September får vi tillträde till huset. Så nu är det nedräkning big time här. Vårt hus är sålt och vi bor kind of i en flyttkartong. Vi packar och donar och fixar och grejar. Vi flyttar ju till mycket större än vad vi har nu. Jag måste slå ett slag för second hand. Så galet prisvärt. Inte mycket möbler som köps nya här inte. Dom brukar få en makeover om de inte passar in. Ett gäng koffertar tex blir supersnygg förvaring. En av väskorna har målats i en rosa chalkpaintblandning. Tänkte ha målat de andra med men när jag la ihop dom så tyckte jag de blev riktigt snygga precis som de var. En liten rengöring bara så blir det toppen! Idag blir det nog en lite utflykt till "Falerumsdagen" och sen ska det fixas och donas igen. Ha en fin helg! 
 
 
 

RSS 2.0