Sol!

Underbar dag! Idag blir det att gå in conversen som kom med posten igår =) Idag står lek på bvc på schemat och jag skulle behöva röja av hemmet också. Har världens tvättberg också då vår tvättmaskin gick sönder i lördags. Den nya kommer idag och tar 2 kg mer =)

Ha en fin dag!


Familjen växer <3

 
***********************************************
Tack för gratulationerna =)

Shoppat!

Henrik tog barnen och jag kunde ha full fokus på shopping. Hittade en hel del =)
 

Sorry

men har lite bloggtorka. I helgen fick busfabriken besök. Idag känns det som våren här. Ska ta hand om lite tvätt gå och handla men idag planerar vi att vara ute en del. Underbart!

Ha det fint!

Förmiddagsfika

 
Idag har vi fikat chokladbollar till förmiddagsfikat. Smarrigt tycker Signe. Förutom det har jag städat undervåningen och nu blir det att ta tag i övervåning innan lunch och sen blir det bvc för lek. Måste gör mig i ordning med går  i pyjamaskläder. Ikväll ska jag göra det smidigt för mig med middagen. Får bli köttsoppa tror jag och ostfrallar. Färdigtköpt bägge grejerna.
 
Ha det fint!

Helgen

Vi har haft en superhärlig helg med lek i trädgårdsföreningen i lördags. Igår blev det korvgrillning och sen åkte jag och Signe med Stina & co på bio. Det var premiär för Signe. Hon tyckte det var så kul =)

Nu ska vi till ÖF.

Ha det fint!

Nystädat och vårfint

 
Igår städade vi övervåningen och idag har undervåningen städats. Påskriset åkte ut och tulpanerna fram. Nu ska vi strax äta lunch innan vi ger oss ut i det vackra vädret.
 
Ha det fint!

Korvgrillning

Underbart väder idag. Känns som våren är påväg även om det är kallt på nätterna. Jag planterade vårblommor häromdagen men de får flytta in på nätterna än så länge men värmen är ju påväg =) I alla fall så valde jag därför att vi skulle äta lunch ute idag så vi har grillat korv idag. Har varit en riktigt utedag för barnen för på eftermiddagen kom min mamma och Giggi och tog med dom för fika i parken. Fast på förmiddagen har vi varit duktiga och storstädat övervåningen. Tänkte ta nedervåningen imorgon om lusten infinner sig. Vi firade Henrik i helgen och han fick massor av fina tulpaner (bla) som jag vill placera ut lite här och där. Lyckades fota lite idag med..

Ha det fint!


RSS 2.0