Stor pöjk

 
Stor pojke nu som har fått en egen säng i eget rum (eller ja, tillsammans med Signe men ändå! ).
 
Själv har jag testat en ny frisyr idag. Munkfrilla kan man kalla det ;)
 
Ikväll ska jag på sminkparty förresten. Imorgon är min "sockerfria" månad slut och jag ska unna mig en semla,pizza och fridagsmys =) Gött!
 
Ha det fint!
 

Tisdag!

Goddag. Här är det lunchdax. Förmiddagen har bestått av Pet-shoplek för kidsen och klädvård för mamman ;) Nu lunch (pasta och skinksås) och eftermiddagsnap sen ska nog lekparken få sig ett besök =)
 
Just fick ju glada nyheter igår att en ny liten människa kommit till världen! Grattis Malin m. Fam!
 
Ha det fint!

Seg men skön söndag

Henrik jobbar delat idag. Så vi har mest chillat idag men var iväg och åkte pulka med kompisar och lämnade över lite presenter till en liten kille som gör entrè vartefter. Hans mamma får ta hand om presenterna sålänge =)
 
När vi kom hem var det rosiga kinder och vi det var dags för lunch. Sen blevd et en powernap i soffan =) Nu middag sen lägga barnen. Städa och lägga fram kläder till imorgon. Öf imorrn. Tar sin tid att komma iväg ;) När Henrik kommer hem vid 21 ska jag ut och ge djuren mat!
 
Ha det fint!
 
 

Movienight!

Blev en sen filmkväll med maken igår. Tröttis blir man idag då maken jobbar delat ;)

Hemmamys

Idag kör vi hemmamys!

Påfyllnad

 
Har fått in lite mer smink. Dock inga ögonskuggor eller puder. Har en mascara kvar ;)
 
Denna har jag i S, M, L. 100 kr plus frakt (25 kr i frakt skulle jag tro)
Nya plagg!

Grattis!

Idag blir min pilterprins 2 år!
 

Dags att tänka på Solskydd

snart är det dags att bestämma sig för vilket solskydd du behöver till sommaren. Titta gärna in på www.kambrinks.se för att få inspiration och hjälp med vilket solskydd som passar just dig bäst.
 
 
 
 
 

Torsdagen

Dagens första aktivitet blev trolldegande =)
När August sov middag så plockade jag och Signe fram bakgrejer och gjorde choklabollar som August skulle få bjuda på,på bvc. Pilterman fyller ju år imorgon!
 
Sen tyckte jag Signe behövde klippa luggen...
 
Men jag kapade hela håret istället ;)
Sen väckte vi lillebrosan och tog promenaden ner för att leka på bvc.
 
Nu middag!
 
Ha det fint!

Go kväll!

Hoppas ni mår bra. Här är det buissy med middagsfix och annat =)
 
 

Har en body till övers

Ny från polarn o pyret. 99 kr plus 13 kr frakt =) Stl 80.

Kallt

Kallt ute idag! Idag har vi varit på lekdate. Så trevligt så och promenad blev det i det underbara vädret. Nu har jag en fläskpannkaka i ugnen vi ska sätta tänderna i =)
2 busfrön imorse <3
 
 
 
 Jag har invigit min nya tunika från meandi också =)
 
Go kväll!

Full rulle

Ojoj idag har det gått i ett. Vardagen är igång ;) Först ÖF imorse barnen kände sig som hemma haha. Sen hem och äta lite lunch,pyssla om djuren och sen hälsade vi på vänner som vi inte träffat på ett tag. Fick med mig en godispåse hem med ;)
Hem och laga mat och natta barn. Fixa med gympapackning osv =)
 
Nu kallar sängen!
 
Ha det fint!

Detta finns kvar.. =)

 
Läppglans kostar 30 kr st eller 2 för 50 kr (ord pris:99 kr st)
På översta bilden har ni Isadora  moisterizing gloss i färgerna "clear sorbet" och "angora pink".
På andra bilden har ni Isadora Smooth `n Shine i färgerna " Peaches `n cream" och "Strawberri Daquiri"
På tredje bilden har ni Isadora Express star gloss i färgerna "gold rush" och "sugar rush".
 
Fondation kostar 75 kr st.
 
Frakten går på 13 kr för tex 2 st läppglans. Skickar med vanlig post ;)
 

ÖF

Idag ska vi på årets först ÖF så ska ta o fixa i ordning mig. Barnen är klara redan. Blev ingen gympa igår så vi tog busfabriken istället. Barnen älskar det! Ha det fint!

Godmorgon!

Söndagsmorgon i vårt hus. August leker med sina nya grejer (tjejerna också). Idag står det städ på schemat och lite fix ute hos djuren. Imorgon ska vi till Öppna Förskolan som öppnar igen. Vi ska kolla in familjegympan idag med och se om det finns plats även denna säsong. Barnen älskade det ju förra terminen.
August provkör nya traktorn =)

Ny hårfärg


2 årskalas

 

Fredag!

Välkommen! FREDAG!

Godmorgon torsdag!

 
Godmorgon! Vad gör ni idag? Här har vi tagit det lugnt och barnen har druckit morgonvälling. Ska strax plocka fram "riktig" frukost. Idag är jag ensam från morgon till kväll. Henrik är på återförsäljarträff och åkte tidigt imorse när vi låg och sov och kommer kanske hem när vi somnat igen. Idag ska jag försöka hinna baka lite till August kalas och så blir det att gå och leka på bvc.
 
Ha det fint!

Ögonkliniken

Gick bra idag. Signe var så duktig. Vi ska dock fortsätta med ögonlapp en stund till.
 
Efter att vi kommit hem och ätit lite så var mamma och Erik barnvakt så jag har kört ett riktigt städrace här hemma =)
 
Ha det fint!

Hello

Godmorgon. Kikar in lite fort. Idag ska vi till ögonkliniken. Håll tummarna att det går bra! =)
Inviger ny tröja från vila idag. Nu ska jag göra frukost!
 
Ha en fin dag!

Godmorgon!

Har haft en del o göra de senaste dagarna men ett litet godmorgon klämmer jag in idag och dela med mig av den vackra tulpanbuketten som pryder köksbordet =)
 

Smink

 
 
 
 
 
 
 
Liten ögonskugga-50 kr
Stor-70 kr
Bluscher-50 kr
Läppglans-30 kr st eller 2 för 50 kr
Mascara-60 kr
 
Skickar mot porto =)
 

Buissy

Idag har det visst gått i ett. Hade sovmorogn idag och så har jag städat och varit med barnen och lekt på bvc. Postat,handlat. Hem och laga middag sen på med barnens alla ytterkläder igen och gå till mamma & co träna lite. Hem och mata djuren. Nu är det soffan som gäller.

Har fått samtal om lite återbeök mm. Astma och allergimottagningen ville höra hur det var med August och Ögon ringde och boka in oss för återbesök med Signe som har fått träna ögat med lapp ett tag..

Farmen har börjat igen på tv. Kul tycker jag =)

Ha det fint!

Busfabriken och kalasförberedelser

 
Har ju en liten (stor) kille som fyller 2 år snart (slutet av Januari) så idag har jag fixat lite med paket till honom =)
 
Nu väntar vi bara på att August ska vakna sen ska busfabriken få sig ett besök. Blir middag på ikea ikväll=)
 
Ha det fint!

Godmorgon!

Godmorgon. Morgonkaffe intages. Ingen aning om vad dagen erbjuder men Henrik är ledig så något extra kul ska vi hitta på. Posta lite paket ska jag göra med men först. Släppa ut höns,äta frulle,och fixa sig i ordning. Igår var jag hemma hos min mamma o Giggi och lånade löpbandet en stund gjorde lite magövningar också. Känns bra. Funkar med maten också =)

Ha det fint!

Make-Up

Har en massor utav nytt smink till salu. Skriv en kommentar vid intresse =) Kan posta. Bra priser =)

Lördagen

Lördagen har bestått av hemmamys. På förmiddagen har jag städat och barnen målat med vattenfärger. Jag färglade förresten ett par tavlor till barnens rum igår..August gillar bilartavlan väldigt mycket =)
 
August sov middag tidigt idag då han även vakande tidigt..Efter lunchen passade jag och Signe på att chilla i soffan medans August sov vidare..
Den fina blommorna överraskade mig maken med häromkvällen <3 Trött tjej i soffan <3
 
På eftermiddagen gick vi ut och umgicks med våra fina djur..
Stampelina och Stampe dejtar varandra med ett nät emellan sig sålänge..
 
 
Barnen lekte med dockvagnar medans jag pysslade med djuren..Signe ville gunga men vi konstaterade att hon blivit för stor för den gungan..
 
När vi kom in började det bli dags för middagen. Pizza med hemgjord pizzasallad. Mums!
 
Nu har jag lagt barnen och ska röja undan lite sen blir det att slå sig ner i soffan och se om det är något på tv:n. Vänta på att maken ska komma hem =)
 
Ha det fint!
 

- 1 kg på 3 dagar

53.1 imorse. Mycket vätska som rinner av en nu. Idag blir en löptur eller PW. Något av det.

Trevlig helg till er också!

Kväll

Kväller igen..I eftermiddags hade vi trevligt lekbesök. Nu nattas barnen och imorgon är det Linköping simhall på planeringen.

Här har jag precis gjort plankan (puuh vad det kändes i magmusklerna) .Härlig smärta dock. Körde lite situps och armhävningar med. (vet att man inte ska göra situps helst men mina magmuskler har gått ihop och jag tycker situpsen biter på lite andra ställen än plankan så thats why! )
 


Ha en fin kväll!

Fått mycket gjort

Ja och min lille kille på väg till affären idag. Ja Signe var också med men hon kom inte med på bild.
 
 
Tycker vi har hunnit med en hel del idag faktiskt. Imorgon får vi se vad vi kan hitta på för skojigt för idag blev det mycket gjort i hemmet + en löptur för mig så imorgon ska vi hitta på något skoj tror jag =)
 
Go kväll på er!
 

Invägning

Igår ställde jag mig på vågen efter julens ohämmade frosserier. 54.1 kg visade den. Inte så farligt. Har nu kickstartat en sundare januarimånad. Inget godis eller sötsaker igår. Körde lite hemmaträning med planka,situps och armhävningar. Ikväll ska jag ut o springa =) Känns skönt att rena sig lite efter alla onyttighter =)7ba09784c2826baed6b19cd1492d974b_large
Bilden kommer från weheartit

Nyårsafton

 
Hade en underbart härlig nyårsafton. Den startade med förätt hos mamma och Erik. Kantarelltoast med bacon och en riktigt god kall vitlöksås. Varmrätten var fantastiskt god den med och bestod av hasselbackpotatis,lövbiffrullader och en riktigt god rödvinsssås. Efter det drack vi lite kaffe och satte oss i soffan och tittade på film med barnen. Sen gick vi hem till oss för att lägga barnen äta efterätt och spela paketleken. Vi tog med mat till Henrik som jobbade till 21.
Efterätt citronkladdkaka med grädde.
 
Efter efterätten gick jag och lade barnen vid 21-hugget. Dom somnade direkt. Henrik kom hem  och åt sin mat och spelade paketleken och han skulle upp och jobba dagen efter igen så han gick och la sig. Jag följde med mamma och Erik och titta på mera film och firade in 12-slaget.
 
Nu blickar vi framåt mot en härlig tid och ett gott nytt år =)

RSS 2.0