3-årskalas

Idag fyller min lile pilt 3 år! Det har firats såklart (ingen bandy idag heller med andra ord. Struntar nog i den. Lite knasig tid tycker jag )
Nu lite kalasbilder.

 
Såklart spidermantåror :)
 
 
 

Hoho

 
Hoho. Iris vart är du?? Jaha där på filten! Skämt åsido =)

Iris i pop från topp till tå =)
 
Idag har vi varit på årets första ÖF. Kul som vanligt =)

3-månadersdagen

Idag har vi haft photoshoot härhemma på 3-månadersdagen =)
Hon växer och utvecklas min lilla flicka. Hon ler och skrattat högt. Ligger nöjd längre stunder. Hon vill gärna sitta i knät och kika sig omkring. På golvet rullar hon till sidan om hon ser något fint att greppa efter. Älskade lilla barn!
 
Som 3-månaderspresent har vi gett henne en matstol och mitt pyssel var en dyna. Det kommer ju dröja ett tag innan hon ska äta mat i den men hon kanske vill sitta med. Målet är att helamma 6 månader men sånt styr man ju inte helt över men vi siktar på det =)
Imorrn börjar öppnis igen btw. Nu ska jaga strax fixa naglar o noppa bryna sen ska jag köra ett magpass =)
 
Ha det fint!
 

Lite pyssel..

Kan ni gissa vad??


Godmorgon moccamaster!

I natt ville min lilla donna vara vaken en stund så H tog henne ett par timmar och så kunde han sova ut på morgonen istället. Efter ca 2 timmar lämnar han henne till mig så hon kan äta och vi sover vidare. Han säger att han laddat kaffebryggaren åt mig. Kanoners tänker jag och när jag ska upp med barnen går jag dit fortast möjligt. Där står en ny rosa skönhet laddad o klar. Vilken surpise! Gott kaffe med =)
Han kan min man! <3
 
 
 

Friday!!!

Tjoho! Fredag idag. Dagens plan är bibblan, tandläkaren för Signe. Fredagsshopping. Leta reda på innebandyklubba osv. Fredagsmys och pizzalunch såklart! Update. Tandis gick superbra. Efter blev smörgåstårtelunch, min man fann bandyklubban och nu blir det pizza. Mums!
Fredagsstädat har jag gjort med =)
 
Trevlig helg på er!!
 
 
 

Läkarkontroll

Idag var det dags för läkarkontroll för min lilla plutteskrutta. Jag var dock inte helt beredd på att hon skulle få sprutorna det gick ändå bra men gjorde ont i mammahjärtat. Hon var så glad,låg o log och skrattade högt men nu är det gjort iaf. Växer bra gör hon också. 5550 gram väger hon nu och är 60 cm lång. Hon ligger nästan precis på medelkurvorna på både längd och vikt.
 
En liten rosett fick sitta i håret en kort,kort stund när jag fotade =)
 
Innan bvc hade jag och småtjejerna girltime med lunch på "San delicious". August var nämligen med sin far till stan på ögonkontroll (pga att Signe skelar)
 
Signe och August är inte helt enkla att fota
 
Ögonkontrollen gick bra med. Verkar inte vara något med synen ho Ausgust. Iris kommer också få remiss och vartefter ska ju Signe operera sin skelning.
 
Ha det fint!
 
 

Monday

Iris och August imorse.
 
 
Vi har haft en skön helg med god mat,och sovmorgon och igår fick jag även till ett träningspass.
Körde ca 12 min crosstrainer och ca 40 min gång/löpning på band sen var det 30 squats och 30 situps har jag för mig nåt sånt och plankan 1 min ggr 3 (m varitaion) och 10 halvbra armhävningar. Kändes bra =)
 
Idag har jag Signe,August och Iris vart på busfabriken med vänner. Karin och hennes små grabbar. Mycket trevligt och chryslerbussen blev fullastad. 7 personer.
 
Nu i veckan har vi en del och göra lite läkarkontroller och sånt, Tandläkare med tror jag för Signe.. På lördag ska jag börja på innebandy igen förresten! Det var inte igår kan jag säga! Kul är det i alla fall och flåsis blir man!
 
Ha det så fint!
 

Snö!Nu fick vi snö. Se om man hinner med några pulkaåk innan den försvinner =)
 

Viktpejl efter jul

 
 
Nu över ju och nyår har jag skippat vägning och mätning totalt men imorse var det dags. Neråt har det gått och vågen visade 56.1 kg och 75 cm i midjan och bmi visar 21.6 så det är helt ok. Jag har många bollar i luften för stunden men det är kul. Jag håller på och fixar födelsdagsfest för August samt barnkalas och planerar dop. Det mesta grundliga är färdigt. Saker som ska beställas osv. Igår kom August paket från lekmer också och jag tror allt gossen kommer bli rätt nöjd ;) Vi körde på både döskalleö och piratskepp samt figurer från Jack and the neverland pirates plus 2 st stora dinosaurier. Spindelmannen och superhjältar är ju något han älskar också men vi sikta in oss på lite annat denna gång. Har ju fixat så att Spiderman kommer på hans kalas och ett spidermanpaket också. Tror spidermandräkten till vuxen är på väg. Ska bli kul och se. Oj vad jag babblar jaja hoppas ni hänger med i det jag skriver =)


Trevlig helg på er!Sovmorgon

Iris är klädd i heldress från molo

Igår blev det tidig morgon. Vår traditonella tisdagsplaydate kom dock och underhöll så jag höll mig pigg ändå (fram till kvällen iaf =)) Idag däremot, fick jag visst sovmorgon. Tack barnen ;) Även idag har vi en playdate inbokad =) (Signe var hängig så vi fick ställa in hoppas på falskt alarm)  Imorrn är det lek på bvc som gäller också. Lek,lek ,lek =)
 
På tal om lek så har den minsta damen börjat intressera sig mer o mer för leksaker. Hon liger också gärna på mage och ålar. Ja en stund i alla fall. Annars är det både kalas och dopplanernig pågång här på slevringe.
 
Ikväll ska jag se om jag kan springa en tur igen.
 
Ha en fin dag!

Mitt 2013-Andra halvan

AUGUSTI

Busfabriken fick besök av oss som så ofta :)
 
SEPTEMBER
Jag boar på. Inte långt kvar tills vi får träffa Iris.
 
OKTOBER
Magen växte o växte. Jag gick gravid längre än vad jag gjort med de andra. Spänningen var stor. När skulle hon komma? Skulle det bli i oktober månad?? Jag hade förvärkar från och till men sen vaknade jag på natten/morgonen (ca kl 01.45) av att vattnet gick. Som det startat med de andra. Nu visste jag att det var på riktigt och jag ringde in ett par ggr till förlossningen. Först precis efter vattenavg och andra gången när jag bestämt att det var dags att åka. Jag stod på mig i telefonen och vi blev välkomnade att komma in =) 
19 oktober (beräknad 1 nov) kom vår lilla Iris med racerfart! Kl.04.51 föddes hon ca 3 timmar efter vattenavg som också var första tecken och efter bara 32 min på förlossningen.
Sådan lycka. En fin liten flicka som skrek för full hals lades upp på mitt bröst! Nu började livet som 3/4-barnsmamma =)
 
 
NOVEMBER
November är en stor fantastisk bebisbubbla. Hela familjen myser på! =)
DECEMBER
 
December är full av festligheter. Vi avslutar året med en mysig nyårsmiddag. Jag kommer igång med träning igen och är nere på min inskrivningsvikt (vilket jag iof var direkt) samt klädstl =)
 
 2013 var ett fint år med ännu en ny familjemedlem! Underbart!
Tack för ännu ett bloggår!
&
Gott Nytt År!
 
 
 

Lördagkväll


 
 
 
Lördagen bestod av hemmafixande och till kvällen blev det en löptur och sen god middag, med cheescake som efterätt, tända ljus film och ännu mera gott.
En bra lördag!
 
Ha det fint!

FotoväggÄntligen har jag fått upp en fotovägg med alla barnen. Håller på och fixar om lite här hemma ;) Lite extra kul att starta ett nytt år så. Ikväll ska jag ut på årets första löpartur =)
Alla ramar kommer från ikea och jag har blandat stilar på ramarna hej vilt =)
 
Älskade ungar!

Mitt 2013-Första halvan

 
 
 
Brukar ju göra en årsresumè och så även i år =) Här kommer första halvan =) Självklart bara en liten del av allt men en del från varje månad iaf =)


JANUARI
Pilterman fyller 2 år!
FEBRUARI
Detta plustecken visar att en bebis flyttat in i magen. Underbart!
MARS
På väg till Blåkulla. Näe vars bvc för lite lek =)
 
APRIL
Våra kanininungar växer. Dom som föddes i februari!
 
Så även Iris i magen!
MAJ
Magen växer,våren kommer och jag fyller 28 =)
 
JUNI
Semester på öland! =)
Vi får veta att vi väntar en tjej och ultraljudet ser bra ut!
 
JULI

Signe fyller 4 och har kalas =)
 
 
 
 
 

Typiskt

Påbörjade en årsresumè men den verkar försvunnit typ halvvägs. Får se när jag ska lyckas publicera!!

RSS 2.0