Tisdag

Blev positivt överraskad idag av att kunna trycka ner mig i mina gamla byxor. Bokade även tid för efterkontroll så får vi se när jag får fritt fram på att börja med löpträning igen. Tänkte inte stressa med det men har blivit så springsugen =)

Får se vad de säger om et på mvc.

Ikväll kommer nog syskonvagnen. Så nyfiken på den!

Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej! Hamnade på din blogg av ren slump när jag googlade lite om minifomdroppar :) läste att din son föddes med malrotation? Gjorde min med! Blev lite paff när jag hittade en till med det! Kram Jeanette

Svar: Hej. Ja det stämmer. Hur har det varit för din son? Min son hade ju sitt bråck så jag vet inte hur det hade varit om han hade haft "enbart" malrotaion. Fast det är kanske olika det med..Kram
Jennie

2013-11-07 @ 14:15:21
Postat av: Jeanette

Vi märkte inget på våran förrän han var ca 1,5 år gammal! Hade farit in och ut på akuten med otroliga baksmärtor samt gröna kaskadspyor! Ändå anade läkarna inget oråd och gav honom microlax jämt när han hade ett tarmvred... Sista gången var han nära att stryka med så dem övervägde först ett ultraljud sen skiktröntgen och sist passageröntgen, då blev det ilfart till akademiska för akut operation! Så väldigt chockerande... Men ni visste att eran son var sjuk redan i magen?

2013-11-08 @ 09:17:27
Postat av: Jeanette

Vår sons tarmar låg ju löst och huller om buller i hela buken, blindtarmen låg uppe till vänster, och tarmvreden han fick var högt upp i magen, på tolvfingertarmen trorja!

2013-11-08 @ 11:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0