ALBS

Barnen imorse..


Idag har vi varit på barnsjukhuset med August. Trodde det skulle kännas konstigt men det gjorde det faktiskt inte. Det blev inte så mycket undersökningar idag för August mår väldigt bra men man kolalde vikten och på deras kurvor pekar det t o m lite uppåt så det var jättebra. Så maten är det inga problem med och nu ska vi även trappa ner magsyramedicinen (går inte ta bort den tvärt men ska trappa ner och sen sluta helt om ett par veckor)

Hans lunga som var tilltryckt eller outvecklad eller hur man ska säga har utvecklats fint och lät bra..Så skönt och det kan man ju se på hans vikt med för sånt kan märkas på det för det är krävande att andas och likaså om man har hjärtproblem kan man ha svårt med vikten som jag förstod det.

Vi pratade även om att det inte finns så mycket info om det här heller och lite om hur man kan få info och så. Sen går ju utvecklingen framåt så fort så det kan vara svårt att hänga med i svängarna så en del av infon som finns skulle kunna behöva uppdateras. Fick veta att deras broschyr om d-bråck precis har ändrats och snart ska tryckas. Fostermedicin på Karolinska är i alla fall ett ställe man kan vända sig till om man vill ha information när man fått reda på att man väntar ett d-bråckbarn. Dom har massor av bra utrustning och teknik för det=) Idag kan man ändå rädda ganska många så att det blir så pass bra som det blivit för August. Kan vara bra och veta tycker jag såklart!

Efter blev det pizza på min favvopizzeria. Volles pizza mums. Man fick passa på när man är i Stockholm=)

Igår blev det inte så mycket bloggande då vi var och shoppade. Hittade en hel del hihi som vanligt.

Just det vi tog ner gåstolen till pilterman igår med. Han backade en gång. Vet dock inte hur medvetet det var=)

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Va härligt att läsa att allt såg bra ut med den lille knodden. Och så jäkla söt han är på första bilden!

2011-07-06 @ 22:32:07
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0