God morgon lördag!

Idag är det full rulle med fix inför kvällens fest. Ska bli så kul!
 
Barnen ska sova hemifrån allihopa. Första gången alla barnen sover borta så dem kommer säkert ha det superkul dem med.
 
Ska strax kila iväg till affären och handla sånt som man vill ha riktigt färskt. Det andra har jag redan köpt. Blir "Italiensk buffè" ikväll så charketurier och färskt bröd känns som ett måste =)
 
Hoppas vädret klarnar upp till kvällen annars får vi klämma ihop oss inne men det funkar ju också =)
 
Förresten. Buketten jag fick förra fredagen har hållit sig så fint. Den blir bara finare och finare.
 
Ha en fin dag!
 
 
 

God morgon

 
 
Tidig morgon här. Jag vaknar självmant tidigt. Kanske är ljuset? Måste säga att jag blev väldigt nöjd med min spray-tan. Man känner sig mycket piggare och sommarfin än som en blekansikte. Jag såg ut som en pepparkaksgubbe när den var nygjord men efter duschen blev det perfekt.
 
Har haft mycket att stå i. Igår var jag förresten på föräldramöte inför Signes förskoleklass,
Blir nog jättebra det där! Stora tjejen.
 
Ska strax byta om och träna lite innan alla ska göras i ordning inför dagen. Hoppas kunna ta mig ut på en löptur ikväll med.
 
Har det mesta under kontroll inför min fest på lördag. Är en del att styra med fortfarande. Men helt under kontroll =)
 
Näe dags att ta tag i dagen.
 
Ha det fint!
 
 .
 
 
 

Träning

 
I morse vaknade jag ganska tidigt. Gick upp och drack kaffe i lugn och ro sen bytte jag om till träningskläder och körde ett rejält pass för magen. Blev plankan med variation
 1,5 min*3. 60 situps och lite annat. Nu ska jag snart ut på 6 km löpning.
Så skönt när man kommit till stadiet då man typ längtar efter den. Istället för att bäva inför haha
 
 
Annars har faktiskt dagen gått i ett. Lämnade S och A på förskolan sen gick jag och Iris till Sandelius och åt lite senare frukost en dem andra (Iris drack välling på morgonen och jag kaffe).
 
Sen gick vi hem en sväng. Fixade iordning mig och sen gick vi och handlade.
 
Hem och pyssla lite medans Iris sov sen vips var det dags och hämta barnen igen. Strax därefter fick vi lite spontanbesök från kompisar och Signe fick följa med kompisen Maria hem för mer lek.
 
Jag,August och Iris gick sen för att försöka hitta en dammsugare. Behöver en ny men hittade inget. Tror Henrik får styra med och hitta en =)
 
Som sagt snart en löptur sen måste jag skrubba och smörja mig inför spraytanningen imorgon som är bokad redan klockan 8 =)
 
Ha det fint!
 
 

Snyggt!

Fixat brynen idag. Man är så snygg på väg hem från frissan då med färg som tagit runt om. Tur jag bor nära och jag vet ju att det försvinner på huden nästan direkt men ändå =)
 
 
Här är det lugna gatan idag i övrigt. Vi var och handlade lite förut bara.
Ska börja med middagen strax.
Färskpotatis m.bräck kassler, gräddfil o gräslök. Så enkelt och gott!
Ha det fint! 

Tacksam

 
 
 
Igår hade vi kalas här hemma.
Mamma hade bakat en ljuvlig tårta!
 
 

Första 30-årskalaset slut och jag känner mig så rik på kärlek från nära och kära och jag har fått så fina saker så jag blir rörd.

 

 

 Kristallkronor inte en utan 2!

 
 Fick presentkort på olika skönhetsbehandlingar. Man kunde välja på fransförlängning, fina naglar, spraytanning mm fick även en hel korg full med produkter till mitt hemmaspa mm och på onsdag har jag tid för spraytanning på en annan salong. Ska bli kul och prova. 
 
Min samling från "Matèus" växte med fina vita assitter
 
Var jättetrevlig att träffa er alla och 
tusen tack för att ni kom.
 
 Nästa lördag blir det party nr 2.
 
 
 
Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost. Är verkligen ingen frukostmänniska och får tvinga i mig frukost typ. Ska ut och springa en mil sen tänkte jag. Underbart väder är det idag med så det passar perfekt. Ska även färga håret och fixa till förlängning samt toppa håret idag. Ska bli skönt att fräscha upp håret. Har haft förlängningen i ,i ca 1.5 mån så idag ska den piffas upp ordentligt.
 
Ganska späckad vecka som kommer med massor av roligheter och planering av fest nr mm.
 
 
När gästerna gott hem hällde jag upp mig ett glas vitt sen fastnade vi framför spännande eurovisiontävlingen. Stort grattis till Måns!
Var ju på delfinalen när han sjöng och showen han bjuder på är riktigt cool. Verkligen värd vinnare och känns kul att ha sett honom göra det framträdandet live.
 
Önskar er en fin dag!
 
 
 
 

30 År

 
 Igår fyllde jag 30 år.
Jösses.
Hade en underbar dag. Maken min hade ordnat flera överraskningar. 
Blomster och godisbud kom med en gigantisk vacker bukett, godis och kort.
 
 
 
 Sen hade han fixat så han slutade tidigare från jobbet, ordnat barnvakt och bjöd ut mig på stan med god mat och dricka.
Valde grekisk mat.
 När vi kom hem la vi trötta barn och bänkade oss i soffan med film.
Perfekt första dag som 30-åring!
 
 
Nu ska jag pyssla lite här på morgonen och sen kommer familjen/släkten på födelsedagsfika.
 
Ha det fint!
 

Blodomloppet 2015

 
Gör ett litet kvällsinlägg här.
Sprungit mitt första lopp. Känner med nöjd. Sprang 5 km på 25.14. Inte personbästa men med lite mera träning så ska jag nog bli snabbare igen ;)
 
Fick bli en snabb uppdatering här nu bara. Snart dags att sova.
Ha det fint!
 

Bokat

 
 
Nu har vi bokat en resa till varmare breddgrader. Turkiet faktiskt. I höst. Först får vi njuta av svenska sommaren (hoppas jag ;) )
 
Lovely!
 
Bilden kommer från: http://www.turkietresor.se/prime-family-club
 
Idag var det avslutning på ÖF. Vi åkte "Blå tåget". Mysigt men tråkigt väder. Har haft lite tvätt och pysseldag här hemma idag. Igår stod det städ på schemat och jag hann hela huset faktiskt. Men höll på rätt lång tid. Barnen lekte av sig lite hos mormor och Erik en stund.
 
Här har jag sprungit 5 km nyss. Försökte pressa tiden som landade på 25.16 min :) Skönast är nog att springa långt i något långsammare tempo men tävlingsmänniskan i mig gillar fart =)
 
Ha en trevlig kväll på er!
 

Helgen

 
 
Helgen!
 
Mycket kalas så här i maj månad. Kul tycker jag. Igår firade vi morbror som blir 50 år. Bjöds på massor av gott. Smörgåstårta och grejer.
 

Idag var jag och barnen på tjejträff med knytis. Blev massa gott då också. Vi hade med oss potatisgratäng,köttbullar och ruccola. Dem andra hade med sig dricka,sallader,biffar med fetaost och olika dipper och sås. Pizzabullar och kokt potatis. Chips, glass och kolasås och strössel och ja en massa gott helt enkelt. Barnen hade toppenkul men vi fick ge oss av hemåt först för Iris blev så trött.
 
 
Annars då?
Här försökte jag precis ge mig på att pressa tiden på 5 km inför blodomloppet men det blåste storm kändes det som så efter ca 3 km när jag trodde att jag skulle blåsa baklänges hem igen (typ) gav jag upp och tänkte spara på krutet till tisdag och försöka igen men sen får det bli vila till loppet.
Bara 5 km men är man är man lite tävlingstokig så är man haha.
Helst är det ju mina egna rekord jag vill slå.
 
Jaja. Det är bara att köra på!
 
Ha det fint!
 

5-årskalas

 
Grattis Sol!
Idag har vi varit på 5-årskalas hos kompisen Sol. Det var massor av gott fika,lek för barnen och babblande för mammorna.
Ute på balkongen bodde det hästar =)
Efter kalaset blev det en tur till ikea. Behövde fylla på med lite gott blandat därifrån.
 
Nu tar vi helg!
 
Ha det fint!
 
 
 
 

1.5 mil

 
 
Sprang 15 km idag.
Hade nog kunnat köra på längre då jag höll så pass lugnt tempo. Kom iaf strax under 1.5 timme på den sträckan sen blev det ca ett par minuter extra i slutspurten på ca 300 meter. Jag är nöjd iaf.
Målet var först och främst en mil  så jag kan inte vara annat. 
 
 
 Kcal och vätskeförbrukning stämmer nog inte då jag springer med Henriks program och hans inställningar =)
 
 
Var rätt mör när jag kom hem som sig bör. Så efter sen lunch gick jag faktiskt och la mig en stund. Henrik klippte gräset och jag och Iris fixade med shopping till kvällens grillning. Sen var det bara och sätta igång och marinera kött.
 
 
 
 
Har varit underbart väder idag och på kvällen. Försommar så ljuvligt!
 
Nu är vi mätta och belåtna och barnen är trötta och ska få sitt kvällsbad. Jag hoppas hitta någon bra film. Blir att inta soffläge med maken.
 
Ha en fin kväll!
  

Taggad

 
 
 
 
Nu är jag riktigt taggad att se hur långt benen och kroppen bär mig. Igår gjorde jag som Morran och spaade lite härhemma. Tänkte göra det som rutin varje onsdag. Pyssla om sig själv oså.
 
Idag är Henrik ledig så då ska jag passa på att inte pressa ner min tid på min löpning utan jag tänkte se hur långt jag kan ta meig. Siktar på minst en mil (sprang 8 km häromdagen) iaf men vi får se hur det går. Laddat med fullkornstoast m philadelphiaost,rökt skinka och tomat samt vaniljyouhurt och banan. Ska dricka lite vatten med och sen strectha sen tänkte jag dra iväg.
 
Hej mig!
 
Ikväll tänkte vi nog grilla om vädret tillåter.
 
Ha det fint!
 
 

Let me take a selfie

 
 
 
Älskade ungar!
 
Signe ville ta en selfie idag sa hon. Alltså så roliga dom är!
De andra småbusfröna.

Nu är dom hos mormor och Erik och leker. Det är dom med jämna mellanrum. Jag passade på att göra en del såsom handla och äntligen fick tid för brynfärgning så nu är nyplockade färgade. Så skönt! Frissan har bara haft tid för plock de senaste gångerna.
 
Nu ska jag äta middag i min ensamhet och sen ska jag nog ta tag i städ av övervåning.
 
 Ha en fin kväll!

Riddarspelen

 
 
Igår var jag hos mina bröder och hjälpte till med en kvinnlig touch i deras hus dom hyr. Blev jättefint. Hade sytt gardiner och det med innan och sen blev jag liksom kvar och fixade.
 
Idag har vi varit nästan hela dagen på riddarspelen. Blev Mc donalds-lunch först bara. Alla kom i sin kläder men svårt att få med alla på bild samtidigt. Hade i alla fall en jättemysig dag och här kommer lite bilder!
 
Nu ska barnen strax badas och nattas sen längtar jag efter att slå mig ner med lite rödvin i handen i soffan med maken.
 
Ha det fint!
 

Pyssla om sig själv

 
 
Kände mig lite som "Morran" (från "Morran och Tobias") när jag skrev rubriken men idag har jag skämt bort mig själv med omvårdnad på eftermiddagen. Ett långt skönt bad med skrubb och fotfilning och nagellack mm. Fattar inte hur jag klarade mig utan min elektrisk fotfil förut. Har fått som nya fötter!
 
Innan så klippte jag gräset och grejade i trädgården så det var ju extra skönt att köra lite "spaeftermiddag".
Har fräschat till hårförlängningen lite med :) Så skönt när jag fick i min förlängning då jag var trött på min korta page jag fick klippa efter dreadsen.
 
Ett  rätt så ytligt inlägg men jag funkar  nog lite så när det kommer till mig själv att ut och insida hänger ihop till viss del.
 
Har även tid bokat för en spraytanning. Ska bli kul och prova. Att bli brun utan att steka sig på stranden! Plus att man slipper blända folk sen i början av sommaren.
 
H ska ut på en löptur nu när barnen är lagda sen blir det filmmys =)
Gokväll!
 
Ha det fint!

Riddarspelen

 
 
I helgen tänkte vi åka på riddarspelen 1 av dagarna. Därför fick jag någon idè om att jag och barnen skulle klä ut oss så här har jag sytt för fullt och nu är iaf barnens kläder färdiga. Ska bara sy en huvudbonad åt Iris också och sen kläder till mig.
 
 

Jag och Iris var på ÖF idag på förmiddagen. Idag var det utelek och korvgrillning. Iris älskar att leka ute. Vädret var dock inte jättekul men uppehåll iaf.
 
När vi kom hem fick det bli ett snabbröj och sen tog vi en nap. Snart kommer Signe och August från förskolan
och dem får kompisbesök idag på eftermiddagen.
 
Måste styra upp kvällen sen. Jag ska träna 1 timme ungefär. 6 km löpning samt mina magövningar och stretching. Henrik jobbar dock rätt sent på kvällarna så det gäller att vara förberedd. Tänkte som så att jag ser till att mat och disk är färdigt till klockan 18 och då byter jag om och kör magövningarna sen står jag redo att dra när H kommer hem. Då kan han bada och lägga barnen under tiden jag springer.
 
Ja det blir nog bra!
 
Ha det fint!
 

Härligt

                           
 
 
Hade en så härlig löptur förut. Inte en sån när man pressar sina gränser utan liksom bara behaglig. Vi har varit på trevligt kalas här på eftermiddagen med god cheescake och smörgåstårta.
 
 
 Nu kvällsmat innan barnen ska läggas.
 Sen kallar soffan lite!
 
Ha det fint!

Sleeping

 
 
Har sovit otroligt mycket denna långhelg. Väldigt skönt att komma ifatt lite med sömnen och när vädret varit sisådär känns det helt ok att ta sig en nap mitt på dagen... Vi har även fått en hel del gjort. Bilen är städad vi har grejat i trädgården och igår eftermiddag när jag satt och faktiskt var uttråkad så tog jag och Henrik tag i en rejäl städning av huset. Vi har bara hållit oss hemma i Åtvidaberg denna helgen och inte haft några planer. Tagit dagarna som de kommer och haft tid att pyssla om både hemmet och oss själva.
 
Efter städningen lagade vi mat ihop och jag bara älskar vårt nya kök. Det blev så bra!
 
Nu laddar jag upp med kaffe och blev glatt överraskad av solen skiner utanför. Strax ska jag hoppa i träningskläder och köra ett pass med magövningar sen mina vanliga 6 km löpning.
 
I eftermiddag ska vi fira barnens kusin och faster.
 
Ha en underbar dag!
 
 

Äntligen

 
Jag har sprungit så långsamt tycker jag. För ett tag sen kom jag på att gpsen strulade när jag sprang så därför har jag sprungit utan men idag lånade jag Henriks (han har bättre telefon) och sprang med och jag sprang 6 km på 30:53 min och då var jag ändå inte helt slut så nu känns det bättre =)
 
Efter löpningen  låg jag länge med ett glas rött i badkaret och tinade upp. Spöragnade idag och sista km var jag dyngsur så det läckte in i skorna t o m.
 
Klockan hann och bli en del så vi tog restuarangen vi bor granne med och käkade på, Var supergott. Strax får det bli film i soffan med min älskade make!
 
Trevlig fredag på er!

Första Maj

 
 
Nu är det verkligen vår på riktigt.Även om det inte märks på vädret idag ;) Här startade vi med en sovmorgon. Perfekt start =) Nu häller jag i mig kaffe och funderar på vad man ska hitta idag. Jag vet att det blir lite träning för mig sen. Köpte lite "nya" träningskläder igår så måste ju inviga dem. Börjar dra ihop sig inför blodomloppet som jag tänkt att springa så det är ju bara att köra järnet med löpningen nu =)
Annars blir det nog mest att fixa här hemma. Bilen ska städas och putsas. Den har kommit hem från verkstaden efter ett motorbyte. Fy tusan vad tråkigt men nu är den hel igen och förtjänar lite extra omsorg.
 
 
Ha en fin första maj nu!
 
 
 
 

RSS 2.0