Skön söndag

 
Igår var jag iväg på massor av trevligheter. Var och tittade på huset på eftermiddagen. (Tog några mått så jag tänkte sy lite här sen.)
 
Sen mötte jag upp kompisarna M och M. Sen stack vi in till stan till min brorsa där jag och en av kompisarna skulle sova över. Jag hade packat som man kunde tro jag skulle stanna en vecka men det var bara över natten..

Väl inne i stan gjorde vi oss i ordning och satt och snackade en stund innan vi begav oss till Harrys för och käka.
Maten var överraskande god.
Ett glas vitt till det blev grädden på moset ;)
Drog sen vidare till Mörners där vi satt en stund innan vi kände att det var dags att inta dansgolvet på kvällen. Efter massor av dans avslutade vi en lyckad kväll med kebabtallrik till kvällsmat innan vi gick hem till brorsan min och sussade. Kom hem förut och myst med familjen och varit på loppis mm. En toppenhelg!
 
Hoppas ni haft det detsamma!
 
Ha det fint!
 
 
 
 

Buissy

 
 
Fullt ös som vanligt. Igår fick jag en hel del gjort. Storhandling och fylla i massor av papper anmäla Signe till gympan, städa osv =) Idag är Signe och August på förskolan igen. Gick jättebra att lämna imorse igen. Passade på och köra en pw direkt efter lämning. Nästan en halvmil. Lite hemmaträning innan i form av plankan och så. Hem och fixade mig iordning för date med fina Malin hos frisören. Var dags att fixa ögonbrynen igen.Färg och plockning. Sen mötte vi upp Mia för lunch på Sandelius.
 
Nu sitter jag här och Iris kryper omkring. Helt plötsligt blev klockan nästan halv 2 och snart dags och hämta syskon.
Fyndade ett bord idag på secon hand. Kommer att göra sig toppen vår "nya" hall/bibliotek ihop med nyrokoko-soffan. Självklart ska det få ny färg. Samma som soffan ;)
 
Ha det fint!
 

Inskolning

 
Dom här 2 började på förskola i måndags. Ja eller vi började inskolningen då. Vi hade ju sagt att barnen inte skulle behöva gå på förskola men i vintras/våras frågade Signe om det och August hänger ju på. De har ju många kompisar som pratar om sitt "dagis" så jag tänkte att dom får väl prova då. I torsdags fick dom vara där själva och det gick superbra lämning och allt :)  Dom verkar tycka att det är roligt och förskolan som är helt nystartad och har egen kokerska och fräscha grejer samt "Emilia Reggio" inspirerad verkar toppen. Vi hade en föräldraaktiv inskolningen och första dagen var vi där i 2 timmar och kollade lite. Andra dagen var jag där hela dagen med barnen och H kom också en stund. Likadant tredje dagen. Fjärde dagen lämnade jag dom för första gången  3 timmar och femte dagen körde vi  timmar. Nästa vecka ska dom gå på "riktigt" 15 timmar i veckan. Känns jättebra.
 
Jag tänkte komma igång och röra på benen lite med :) Kan ju passa på ibland när Signe och August är på förskolan. Tänkte gå pw med vagnen.
 
Stina har börjat fyran med!
 
Iris växer så det knakar och har idag börjat Stå lull!
 
Snart blir flytt. Så vi har börjat packa för fullt :)
 
Nu börjar det bli hög tid att lägga barnen och slänga sig i soffan. Blev en sväng till Ikea idag för att kolla på lite grejer till köket vi behöver till "nya" huset. Kommer bli toppen!
 
Ha det fint!

Gokväll

 
 
 
Kanske får in rutin på det här med bloggen igen. Vem vet =) Ska strax lägga barnen men kikar in lite fort. Den här dagen gick i full rulle! Har pysslat och donat lite idag. Husvisning snart ju :)
 
Bjuder på en bild från häromdagen. Ni måste ju se min relativt nya frisyr. Fick bli kort!
 
 
Kan visa ett par bilder av vad jag pysslat med i barnens rum i eftermiddags.
 
Näe nu får jag sätta igång med läggningen. Ha det fint!

Makeover på matsalsmöbeln "Äpplet"

Blev mycket bättre såhär. H har klätt om stolar och målat att allt vitt. Blev så mycket bättre. Vi har även kompletterat möbeln med några andra stolar som målats och klätts likadant till när iläggskivan ska i.
 

Mycket på G

Det är full rulle i livet trots semestertider ;) Kommer med en liten update med små bitar iaf..Iris som mest har suttit still och pulat med grejer är det numera full fart på. Den 19 Augusti blir hon 10 månader. Hon har både lärt sig krypa (och vilken fart också) och att resa sig mot saker denna månad. Tycker också att hon börjat prata lite.."Hej" säger hon och även ordet "mamma" tror jag hon försöker sig på ;)
 
 
Vi är mitt i försäljning av huset och det är så spännande! Eftersom att huset vi köpt är så mycket större och med högt i tak osv så är vi på fyndjakt efter gamla möbler att ge nytt liv så att de passar in både i huset och med oss.. 
Bildbombar med lite vad vi gjort hittils. Tur att man har proffshjälp inom just detta området i familjen ;)
Där ser ni lite möbler vi fixat. De färglada ska vara i Signes och AUgust rum. När jag tittate på "Pippi Långtrump" igårkväll  med barnen förstod jag precis vart min hjärna undermedvetet hade hämtat inspo ifrån :)
Var tvunget att googla fram en bild från "Villekulla inside" och hittade denna bild.
Bild från wikipedia
 
I Signe och August rum har jag tänkt en vintagestil lite A la "Pippi Långstrump". De kommer få dela på ett väldigt stort rum som vi sen när de blir större kan dela av till 2 rum. Stinas rum är väl det som kommer få vara lite modernare i stilen. Som ni hör massor av ideer o planer. Så kul. Vårt hus är ute på hemnet nu och i samband med förskoleinskolning så ska vi sälja det. Ja ni hör. Fullt upp! :) Idag är det måla möbler och ta dagen som den kommer. Imorgon lite husfix inför visning och försäljning!
 
 
Här kommer länk till huset vi säljer nu.
http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-atvidaberg-atvidabergs-kommun-slevringevagen-10-6497175
 
 
 
 
Ha det fint!

Hon kryper!

Nu har min lilla Pliris lärt sig krypa. Måste skriva här så jag kan gå tillbaka och fylla i hennes "Första år-bok" som är nerpackad inför flytt...Trevlig helg på er!

RSS 2.0