Juletider

 
 
Full rulle såhär i juletider. Inte för att man måste utan för det är så kul. Lite möbelpyssel hinner man med också mellan det vardagliga och julstöket =) På lördag blir det julbord och på kvällen julpysselkväll. Gjorde pepparkaksdeg häromdagen. 3 kg =) Härligt. Slänger in ett gäng bilder!
 
 
 
 

Julstökat

 
 
Julstök!
 
Blev nog riktigt inspirerad till julstök efter gårdagens glöggafton. Idag har vi varit på julloppis och julpyntat lite här hemma. Veckohandlat och städat har vi hunnit med också teamwork! :) Barnen håller på och läggas och jag ska se om jag kan hitta något bra på tv:n. Igår var det full rulle med födelsekalas först och sen som sagt glöggafton. Så nu avslutar vi denna veckan med massor av tända ljus och soffan och tv.
 
 

 
 

Ha det fint!

Sol!

Sol och lördag!
 
Idag har solen tittat fram lite. Letat sig in genom fönstret. Underbart!
 
 
Igår hade jag och småtjejerna fika och lek-besök på förmiddagen. Kul och trevligt! Under tiden var August och fick sitt vaccin mot influensan. Lika bra och få det gjort. Det gick alldeles utmärkt. Han hade varit glad igenom det hela <3
 
Nu ska jag strax fixa mig iordning. Efter ett långt bubbelbad. Vi ska fira min bröder som fyllt år och ikväll ska jag på lite glöggfest/kväll.
 
Ha en toppenlördag ni med!
 
 

Hello!

 
 
Hello!
Kikar in lite fort. Nattning av barn på gång efter en härlig dag. Känner mig så rik som har min fina familj. Idag vill jag även påminna om världsprematurdagen. Alla 3 mina har kommit före beräknad förlossning Signe i v.37+0 och August i v.34+1 och Iris i V.38+0 men en av dom. August kom så pass tidigt att han räknades som prematur. Man kan skatta sig lycklig över vår neonatalvård här i Sverige.
 
Har haft en riktig mysig dag och tagit allt i lugnt och skönt tempo Eftermiddagen/ har vi spenderat hos mamma och co som bjöd på mat och barnvakt så jag kunde träna lite på deras gåband bl a.
 
Iris går för fullt nu. Nästan som hon inte gjort annat. Imorgon ska vi till ÖF.
 
Nu ska jag slå mig ner i soffan med älskade maken min =)
 
Ha en fin kväll!
 
 

Helgen i bilder

 
 
Har haft en så mysig helg med shopping,pyssel massor av mys och pepparkaksbakning mm. Love it!
 
 
 

Som ett yrväder

 
 
 
Secondhandshoppat bla har jag gjort idag. En del av det på bilden :)
 
 
Idag har jag vart lite här och där som ett yrväder. Kul men skönt att sätta sig ner nu för kvällen. Idag har jag städat nedervåningen. Stora ytor att städa så får ta en våning i taget. Imorgon är det övervåningens tur. Så är det fint till helgen. Näe nu kallar soffan.
 
 
 
 
Ha det fint!

Öf och hemmapyssel

 
 
Tisdag
 
 
Idag efter att storasyskon hade gåt till sitt knallade jag och Iris vidare till Öppna förskolan. Efter det blev det lunchdate med fina vänner. Tog det lite för lugnt i början på morgonen så vi fick skynda iväg. Hade lite att plocka med hemma sen. När jag fixat iordning i hemmet så donade jag för min lilla hyacint jag köpte idag. Nu sitter här en seg mamma. Så soffan kallar. Hoppas man kan hitta något bra på tv:n. Just det. Iris börjar få kläm på det där med att gå nu .Stora lilla tjejen <3 Imorgon blir det återigen kompisdate och födelsedagsfirande. Studidag för barnen imorgon med.
 
Ha det fint!

Lite "nytt"

 
 
Skriver citationstecken för det mycket av vårt "nya" är egentligen inte nytt. Vi gillar antika grejer =) Ett gammalt skåp har flyttat in i gästrummet fast med ny kulör.
 
 
 
Min nya symaskin har även invigts och jag har testat lite inför en pysselkväll vi ska ha :)
 
 
 
 
 
Idag har vi ju såklart firat även firat den fantastiska pappan i huset på fars dag också.
 
Fick bli ett snabbt inlägg då klockan drog iväg.
Hoppas ni haft en fin helg!
 

Hämta ved

 
 
Oftast är det H som hämtar veden. Han är ju rätt så mycket starkare än mig ;) Ikväll frågade han om inte jag kunde göra det. Väl ute i veboden stod något och väntade på mig :)
Tack snälla älskling! <3
 
 

RSS 2.0