Möhippa

 
Har varit lite tyst från mig men har haft fullt upp!
 
I lördags hade vi dessutom möhippa för fina vännen som gifter sig inom kort. Vi hade en fullspäckad dag med
S W A T, sumobrottning, masaor av god mat pole dance och avslutade med krogbesök.
 
Riktigt kul var det!
 

Fin "Bride to be"
 
 
I söndags blev det sol och vila. På kvällen grillade vi och njöt av sommarkvällen.
 
Idag har jag fixat och donat i mängder då vädret visar sol hela dagen imorgon. Så då ska jag inviga min bikini jag köpte i fredags. Siktar på en heldag vid havet.

Näe nu ska jag göra plankan och sen slänga mig framför tv:n.
 
Ha det fint!

Busfabriken

 
Till slut kom vi iväg till busfabriken.
Bra att vara där sena eftermiddagar. Var i princip ensamma där. Barnen hade superkul och somnade i bilen på vägen hem =)
 
Idag tänkte jag se om jag tar mig iväg på en långpromenad. Kan vara skönt det med ibland. Har inget planerat direkt.
 
Ha det fint!
 

Onsdag

 
 
 
 Så var det mitt i veckan igen. Snart går vi in i juli månad. Vart är sommaren?? Ska det vara 2 veckor regn för varje vacker dag vi har? Nu låter jag gnällig förlåt.. Idag försöker iaf solen kika fram lite. Här väntar vi på att pappan ska komma hem så ska vi åka till busfabriken. Måste hitta på lite med barnen känner jag även om dem är skickliga på att sysselsätta sig.
 Blev lunch på Sandelius förut med.
 
Försökte fånga flera på bild samtidigt =)
 
Gick sisodär..
 
 
Nu ska jag chilla på soffan lite innan busfabriken.
 
 
Ha det fint!
 
  

Detta väder

 
 
Blir så seg av detta väder.
Känner mig inte pigg. Iris vaknade tidigt (för att vara henne).
 Laddade iaf upp med en ordentlig frukost och sen plockat lite i hemmet. Barnen leker bra. Snart ska mormor hämta dem så får dom vara där och leka en stund. Då ska jag nog gå och vila en sväng. Näe nu vill jag ha sol och värme! :)
 
 
 
Har hunnit med att frisera August också. Så stilig liten herre!
 
Till lunch fick det bli rester från igår. "Spagetti och köttfärsås" En rätt som jag ofta tycker är godare dagen efter.
Iris har blivit så stor. 20 månader. En egen individ med massor av vilja och humör men också en massa massa kärlek. Älskade ungar,vad ni gör mig rik! <3
 
Ha en fin dag!
 
 

Hemma

 
Hoppas ni alla haft en fin midsommar. Det har vi trots regn,regn och åter regn. Hade fest hos bröderna. Midsommarlunch,klä stång och sen stor grillbuffè innan jag och barnen gick hem skapligt. Henrik var kavr och kom senare.
 
Det har varit mycket att stå i på helgerna. Idag har vi varit hemma hela dagen faktiskt förutom att handla lite. Har precis käkat middag och fått undan disken.Grillade kycklingrullader m,rotsaksstrips och vitlökssås och grillade körbärstomater stod på menyn. Det gick ner. Nu blir det att ta med ett glas vin och lägga mig i ett varmt skönt bad innan soffan med maken och film kallar.
 Ha det fint!
 
 

Sommar,sommar,sommar

 
 
 
Vi njuter av sommaren till fullo.
Det har blivit lite dåligt med uppdateringar men kikar in här innan jag ska ut och klippa gräset tänkte jag. Sommaren kom verkligen som över en natt och jag har badat i sjön t o m.
Det är mycket kalas och annat trevligt.
 
Kompisen Melker har fyllt 4 år och bjöd på kalas.
 
 
Henrik har semester från ena jobbet nu med. Skönt!
 
Igår var vi med August i på sjukhuset och var med i en studie. Han fick sitta i en bodpod. Det har med att han föddes prematurt. Han hade iaf en normal fettprocent eller vad hur man säger.
 
Måste bara tipsa om godaste sommarlunchen. Smidigt att ha en stor skål i kylen varma dagar och bara plocka fram.
Pastasallad m tonfisk.
 
Några dl valfri pasta. Koka den och tina frysta ärtor,majs och parika (finns färdiga mixar att köpa i frysen). Finhacka en gul lök. Blanda ingridienserna och tillsätt en burk tonfisk i vatten, en creme fraiche några msk majonaise och svartpeppar och dill. Blanda väl. Garnera med en dillkvist och en citronskiva. Till det gjorde jag fullkornstoast med Philadelphiaost,rökt skinka och tomat. Smaklig måltid! 
 
 
Igår efter studien på sjukhuset åkte vi ut till IKANO. Jag behövde shoppa lite. Hittade det jag skulle. är vi kom hem fick det bli lite vila och sen tände jag grillen. Underbara sommar. blev hemgjorda miniburgare som gick hem hos alla.
 
Idag tänkte jag som sagt klippa gräset och så har jag lite pyssel att fixa med men det får bli lite senare. Ska även träna idag. Är det varmt ute får vi nog uppsöka ett vattendrag med.
 
Ha en underbar dag!
 
 

Varmt!

 
 
 
Värmen är här och jag klagar inte.
Tycker det är underbart! Igår blev det inget bloggande. Hade fullt upp med skolavslutningsfika och hjälpa mina bröder i trädgården. Barnen var med och underhöll sig med vattenkrig =)
 
 
Vi höll på och grejade ända tills H slutade jobbet så det fick bli utekäk till middag. Var inte så dumt..
 
Innan läggning av barn och att tv-soffan kallade fick det bli ett glas rött i kvällssol. Underbara sommar!
 
Idag står barnkalas på planeringen först ut och ikväll blir det utgång för min del. Blev lite spontant planerat sådär men kul!
 
Ha en fin dag!
 
 
 

Rundtur i trädgården en morgon i juni

 
 
 
 
 
 
 
Akleja
 
 
Fänrikshjärtan
 
Kaprifol
 
Tovsippa
 
Ev. Iris
 
 
 
 
 
 

Flopp

 
 
 
 
Min löptur blev en riktigt flopp.
Hemmaträningen med egentligen. Insåg efter ca 4 km att jag ätit och druckit fr dåligt. Började känna mig konstig i kroppen så fick bryta. Nu har jag ätit och druckit och mår bättre. H hade gjort god potatis och purjolöksoppa m. fibertoast.
 
Slickar såren med min nya onsdagstradition. "Hemmaspa". Ska bli skönt ikväll. Löpningen och träningen ger jag mig på imorgon bättre förberedd.
 
Senare kommer brorsan. Vi ska planera midsommar lite.
 
 
 
Ha en fin kväll!
 

Mitt i veckan

 
 
 
Så var vi mitt i veckan igen.
 
Har lämnat mellanbarnen på förskolan och varit och handlat lite. H jobbar kort dag idag. (Det vill säga till 16) så jag tänkte ta mig ut på en eftermiddagslöpning. Ska köra lite hemma med.
 
Igår var det avslutningsfest på barnen förskola Signe fick diplom och paket då hon ju slutar och börjar i förskoleklass i höst. Imorgon börjar sommarlovet för dem. Ska bli skönt! =)
Barnen fick ge varsitt armband till sina fröknar. Tänk så mycket dem gör för ens barn =)
 
 

Igår hämtade förresten mormor och Erik på förskolan. Dem tog med S och och A för att titta på valpar. Så söta. Jag såg lite foton från utflykten. Signe kom hem överlycklig innan sommarfesten. Mormor och Erik hade köpt en cykel och ny hjälm till henne. Rosa cykel och monsterhigh-hjälm. Den har cykelkorg och pakethållare Signe var överlycklig.
 
Barnen har så många fina människor som bryr sig om dem och älskar dem. Vi kan verkligen skatta oss lyckliga! <3
 
Nu ska jag och Iris greja lite innan lunch,träning och dagishämtning!
 
Ha det fint!
 
 
 
 

Seg

 
 
 
 
 
 
Känner mig riktigt seg idag..
Fick massor gjort igår som tur var så vi har kunnat chilla på rätt bra här hemma. Vi har varit ute en stund och bara varit hemma förutom en tur till vc och leksaksaffären. August, jag och Henrik ska vara med i en studie från Karolinska så vi var på vc och lämnade blod. August var så modig och satt helt still och lugn när dem stack honom. Sen tog jag med honom till leksaksaffären så fick han välja en grej. Hade även med klubba och ett litet paket till vc. Då blir inte sjukhus förknippat med en massa jobbigt bara. August har ju under sitt 4.5-åriga liv varit med om ganska mycket sjukhusvistelse och nålstick så det känns bra att det inte gett honom några men. Såg de små små ärren efter alla pvk:er på hans händer när jag skulle emla honom inför blodtagningen. Min tuffa kämpe <3
 
 
 
Här har vi ätit middag precis. Köttfärssoppa och knäckebröd. Jag ska strax byta om och hemmaträna lite innan min andre hälft kommer hem från jobb så ska jag ge mig ut på en löptur. Soffan kallar extra mycket idag.
 
 
 
 
Vi är ett riktigt team vi <3
 
 
Ha det fint!
 

Sommar

 
Känns som sommaren är här <3
 
 Hoppas ni haft en fin lördag. Kikar in lite snabbt bara.
Var på festligheter igår. Trevligt men seg idag. Barnen åkte till morfar Lena en stund så jag jag passade på att sova ikapp. Henrik är på svensexa men jag och barnen samt morföräldrar har varit på tivoli och underhållit oss. Nu blir det en stund framför tv:n innan läggdags.
Ha det fint!
 

Friday night out

 
 
Ikväll är det party i vår lilla by. Tivoli och musik osv.
Jag ska ut med brorsorna. Vädret verkar lovande.
 
När H kommer hem från jobbet blir det att ta ett härligt bad med ett glas vin och inviga en del av mina nya "Hemma-spaprodukter"
  Fick bl a ett ljus som doftar ljuvligt!
 
 
 Tog mig ut på en löptur igår förresten. 6 km ungefär.
Klockan drog iväg men till slut så.
Underbart skönt att springa i kvällsolen.
 
Hoppas nu ni får en fantastisk helg!
 
Kanske kikar in under helgen.
 
Ha det fint!

Vilken start!

 
 
 
 Vilken underbar start på dagen.
Strålande sol och värme. Signe taggade utflykt med förskolan och vi var och lämnade henne nyss. Jag och "minstingarna" tog en frukost på fiket.
 
 
 
 

Torsdag redan..

 Oj vad denna vecka trillade på. Torsdag kväll redan. Idag har S och A fotograferat sig på förskolan. Ska bli spännande att se resultatet. Efter lämning var jag och Iris en snabbsväng på affären innan vi gick hem och grejade och lunchade och vilade. Sen vips var det dags att hämta S och A igen men frst hade jag utvecklingsamtal med Signe som ju börjar förskoleklass efter sommaren.
Gick bra det med. Sen mot bvc för lite fika och lek. Sen hemma igen och vips blev det kväll. Barnen har lekt och grejat medans jag har fixat med tvätt och disk och annat vardagligt.
 
 
Vilket underbart väder vi haft idag. Tyckte det passade med lite färg idag. Så matchade armband med mitt nya läppstift :)
 
 
 
Nu ska jag strax fixa kvällsmat sen ut byta om till träningkläder och vänta in Henrik så att jag kan ge mig ut på en löptur direkt när han kommer från jobbet.
Har börjat titta på en ny serie så man vill hinna med ett avsnitt av den innan läggdags med =)
 
Ha en underbar kväll!
  

Gårdagen

 
 
 
Signe tränade på att cykla och cykla igår.
Hon har riktigt snits på det nu!
 
Igår på dagen hade vi en riktigt lugn och skön dag. Köpte hem lunch från Sandelius och bara grejade med saker hemma. Jag passade på att fixa sommarfina naglar =)
 
Vid 16-tiden blev barnen upphämtade av mormor och Giggi. (Tack snälla igen för barnvakt!) och jag blev upphämtad av min ena lillebror för min andra lillebror hade nämligen bokat tid för tatuering åt mig då jag hjälpte dem sy gardiner oså. Som tack.
 
Så äntligen fick jag dit Iris namn på handleden samt en liten bonustatto på fingret som jag velat ha. Den sitter fint där brevid vigselringen när ja tar på den igen när tatueringen läkt.
 
  
Det gick snabbt och smidigt och det var tur för fingret var inte speciellt skönt att tatuera :) Så tunn hud innan benet.
 
Nu ska jag strax göra frukost och vinka av Stina till skolan. Mellankidsen ska till förskolan och jag ska pyssla med lite smycken. Iris brukar vilja "hjälpa till"
 
Träna ska jag göra ikväll. Magen och löpning får det bli.
 
Ha en fin dag hörrni!
 
 
 
 
 
 

Vilken helg

 
 
 
 
Vilken helg det har varit.
Den har gått i 120 och jag har haft så kul.
Tack alla som kom på min fest och förgyllde kvällen och för alla fina presenter jag fick. Helt fantastiskt vilka fina vänner jag har.
Vi vinkade av sista gästerna vid gryning.
 
 
 
 
 
 
Barnen sov borta alla för första gången alla på en gång. Tusen tack till barnvakterna som offrade lite av sin skönhetsömn för att passa barnen åt oss! Dem verkade ha haft det toppen!
 
På söndagen piggnade jag till röjde upp lite och barnen kom hem igen ,sen begav vi oss till stan så shoppade vi lite . Fick en ny klänning i "mors dagpresent"
 
Sen hem och hämta upp en cykel jag köpt "second hand" till barnen. Dem har kört på balanscyklar och jag tyckte det var hög tid för Signe att prova trampcykel. Hon hoppade upp och trampade iväg på en gång utan stödhjul och allt. Stolt mamma här =)
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Update med en bild.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
Sen firade vi min mamma och fick gått fika.
 Helt underbar helg. Intensiv men underbar.
 
 Förresten!
Ikväll har jag tatueringstid.
Blir spännande.
 
Nu ska jag försöka piggna till lite här =)
 
Ha det fint!
 
 
 

RSS 2.0