Trött!

Blev lite sent framför tv:n igår och barnen vaknade extra tidigt så idag är jag trött men Henrik är ledig så det får kanske bli en nap sen. Tänkte åka till stan idag. Hämta ut babyboxen på babyproffsen bland annat. Lite smink och hårfix gör ju ofta så man känner sig piggare..Får kanske satsa på det för nu gäspar jag stort!

Ha det fint!
 
 

BM V.26+3

Har varit hos bm. En annan än min vanliga som har semester. Alla värden var bra!
 
Om jag minns rätt så var dom såhär. HB 121. Blodtryck 110/60. SF 26 cm. Hjärtljud 145.
Nu är det snart middag som lagas av maken. Fläskfilègryta och tagliatelle. Så gott!
 
Ha det fint!

Regnigt

Idag var det regnväder men de är bra för min blommor. Sen har jag en del inne att göra...Städ och tvätt men det är fixat nu. Ska bara dammsuga undervåningen sen blir det lunch. Signe och August passar på att leka i deras rum med Signes nya grejer. Hon har fått så mycket fint. Tack alla! Egentligen är det idag hon fyller år men tycker det är smidigare att fira på helgen =)
 
I eftermiddag är det dags för bm igen. Se om hon kan urskilja hur lillan ligger. Visst kan hon ju ändra läge ännu men det är kul och veta för stunden. Känner bebis både högt och lågt iaf. Här inne kallar jag henne lillan men vi har faktiskt nästan till 99,9 % bestämt namn på henne =) 
 
Ha det fint!

Barbietårta


Signes 4-årstårta blev en barbietårta =) Hon valde färgen själv. Willys hade massor av färger att välja på =)

Kalashelg

I lördags var vi på stor släkträff med massor av god mat mm. Igår firade vi Signe som snart fyller 4 år. Imorgon rättare sagt. Den här dagen för 4 år sen låg jag i soffan och tittade på tv. Hade haft förvärkar på natten så sov länge på morgonen. Helt plötsligt när jag sitter i soffan knäpper det till i magen och vattnet går. 12 timmar senare föds hon. 1 timme och 20 minuter in på v.37+0 och räknades därför inte som prematur. Tajming kan man säga!
Älskade barn!
 

Kväller

Nu är det skönt att ta kväller. Precis som planen hann jag fixa naglar och så har vi städat hönshuset. Snart blir det soffan och massa godsaker framför tv:n. Imorrn är det släktträff!

Trevlig helg!

 
 

Ny färg!

Hej. Fredag igen och vad det åskade inatt/imorse! Igår kände jag att mitt hår behövde piffas. Mamma kom till undsättning så toppar är klippta och ny färg är i. Har en flaska till hemma som jag ka lägga i när det tvättats ur några ggr. Ska se om jag hinner fixa naglarna idag med. Ikväll/eftermiddag blir det tradionell pizzamiddag på pizzerian. Gott! Sen ska det städas hönshus. Älskar känslan av nystädat hönshus! Trevlig helg!
 
 
Just det. Idag är vi nere på 2-siffrigt! Lillan är beräknad om 99 dagar! ( update, är ju bara  98 dagar kvar :)
 

Barnkalas

Signe fyller snart 4 (JÖSSES!) och hade igår barnkalas. Vi blev många vilket var jättekul och skönt med fint väder. Signe ville själv fixa en tårta detta kalas =) Så det börjades det med =)
Koncentration =)
Vi började kalaset med lite tilltugg och paketöppning i väntan på att "Blå tåget" hämtade upp oss =)
Vi var så många så vi fyllde nästan tåget =)
När vi kom tillbaka med tåget väntade clownen "Orvar som bara äter korvar" på oss. Han hade såpbubblor till alla barnen. 20 flaskor såpbubblor delades ut vilket säger en del om hur många vi var =) Han var mycket populärt leksällskap =)
 
Sen mumsades det ju tårta såklart  och ett helt gäng chokladbollar. Kalaset avslutades med lek i vattenspridaren.
Tack alla som kom och förgyllde Signes dag!
 
Idag blir det att röja lite. Först en dusch så man piggnar till!
 
Ha det fint!
 
 

Glass i stora lass!

 
 
          
 
Idag har vi käkat glass i stora lass med en spontantripp till smultronstället. Jag tog en smarrig med pannkakor, sylt ,grädde och jordgubbar och glass såklart. Mums! Fick någon nerv i kläm har det känts som idag så har haft benen i högläge och varmt bad så nu börjar det släppa.
 
Hämtade ut ett paket med på posten till bebis. Nu är det mesta som ska inhandlas klart!
 
 
 
 

Babynest

Svär mor har fixat detta ursöta babynest till lillan. Även påslakan till vagnen. Superskönt material på tyget. Vill ni köpa ett likdant gå med i denna grupp på facebook =) https://www.facebook.com/groups/402073386578660/.
 
 
 
**********************************************************************************************************************
 
Idag har vi varit på barnkalas och blivit bjudna på supersmarrigt fika. Snart ska jag ge kaninerna mat och fixa middag till oss sen är det dags att natta barnen. Jag kommer bänka mig i soffan ikväll!
 
Ha det fint!

V.25 (24+0)

Idag går vi in i v.25 =)


Regnigt

Dagens regniga väder resulterade i en tur till busfabriken som barnen älskar. Sen blev det en tur till Ikano och kolla om det fanns några reafynd och så var det dags för mig att byta mobil. Kanske tom skaffar instagram nu =)

En mysig dag!

Ha det fint!

 

BM V.23+3

Varit hos bm och gick därifrån med OK-stämpel =) Dags att börja med järntabletter dock då det var nere på 105. Ska knalla till apoteket strax. SF-måttet låg på 25 och blodtryck 120/60. Blodsocker 6.5 och lillans hjärtaslag 160 <3

Tisdag

Tisdag och hittils lugna puckar. Väldigt lugnt just för stunden då August sover och Signe är hos mormor. Vi var där förut och åt lunch. Snart ska jag iväg till barnmorskan sen ikväll ska vi på visafton med picknick "Kom i form". Imorgon har jag sovmorgon =)

Ha det fint!


Härliga helg

Lördagen åkte vi på karnebåtsfestival och grillade på kvällen. Barnen börjar verkligen få rutin på det här med karuseller =) Igår blev det en heldag vid stranden. Underbart. Inte ett moln så långt ögat kunde nå. Varmt i luften och kallt i vattnet. Superhärligt att ta sig ett dopp =) Idag blir det lite fix på hemmaplan efter 2 heldagar borta..

 

V.24 (23+0)

Vikt 60,7 kg. Nu har jag spräckt 60 kg. Ja det växer som ni ser =)
 
Jag mår bra. Har börjat få lite halsbränna men ganska lindrig än så länge =) Jag känner att lillan börjar bli stor där inne. När hon sparkar känns det på fler ställen samtidigt ibland så hon kan göra sig ganska lång =) Så mysigt!
 
Idag ska vi nog på Karnbåtsfestival. Nu ska jag ta tag i lite förmiddagsfix här hemma =)
 
Ha det fint!

Fredag

Fredag idag. Här har vi chillat förmiddagen. Snart lunch sen har vi en playdate och så står fredagsshopping på planen och ikväll blir det pizza! Gott!
 
Trevlig helg på er!
 
 
 
 

AMiS

Gå gärna med i denna facebookgrupp. Mycket fina barnkläder att kolla in! https://www.facebook.com/groups/402073386578660/

Magen v.23 (22+2)

 

Ölansweekend

Hemma efter en helg på Öland. Han faktiskt med e hel del när vi kom hem igår. Packa upp och körde 4 maskiner. Henrik klippte gräs och häck. Iaf har vi haft en kanonhärlig helg på Öland och barnen stortrivdes. Vi hyrde en villavagn på Eriksöre som var väldigt barnvanligt. Dom hade hoppkuddar och lekpark barnen kunde leka vid. Första kvällen hyrde vi en cykel och kollade in campingen. Badade lite i havet och grillade. Alltid spännande hur läggning ska funka när man sover borta men det gick väldigt bra faktiskt. Dagen efter blev det en heldag på "Ölands Djurpark" och jösses vad kul barnen hade. Vi åkte dit till öppning och åkte hem till villavagnen vid stängning. Först gjorde vi djurparken. Sen blev det tivoli, lotter och vattenland resten av dagen. Barnen åkte nog det mesta. Signe vill åka en del värstingkaruseller som Stina åkte och hon åkte många snabb. Inte bara "barnkaruseller". När Signe försökte komma med i virvelvinden med Stina så sa dock karuselloperatören ifrån =) På kvällen när vi kom hem till campingen grillade vi igen till middag och somnade sen nöjda och fick faktiskt lite sovmorgon. På söndagen var det städning villavagnen och sen stannade vi till i Färjestadens shoppingcenter och kollade lite. Hittade såpbubblor som vi ska till Signes barnkalas. Tänkte att barnen får en flaska såpbubblor istället för godis =) Nu tänker jag bildbomba er =)

Ha en fin dag!


 

RSS 2.0