Oväntat

Var ju på 3D-UL igår och fick se våran jättesöta fina lilla kille<3 Tyvärr gick det inte riktigt så bra som vi hade väntat oss..Detta var ju ett extra-UL som vi själva betalat för,för att vi skulle få se vår lilla kille i 3d.

Bara en liten bit in på undersökingen blev han som utförde UL fundersam (professor Selbing).  Han såg att något är inte riktigt som det ska med ena lungan. Bebisen har en vätskefylld cysta i ena lungan som med stor sannolikhet kommer behöva opereras bort nån gång efter förlossningen.

Detta skulle vara en ganska säker operation och barnet ska kunna leva normalt efter även om det kanske inte blir någon elitidrottare i längdskidåkning eller vad han sa.

Undersökningen skulle ha tagit 30 min men vi var där i ca 1.5 timme och fick svar på ganska mycket frågor. Han är ganska säker på vad felet är och det kallades för C cam eller nåt sånt. Det drabbar bara 1 på 5000 så vi hade ju tur i oturen att vi åkte på detta UL, tur att vi åkte så han hittade det innan förlossningen otur att lungan inte var frisk.

Vi kommer få en remiss till US nu vartefter och sen tror han att dom kommer skicka oss vidare till nåt av de stora sjukhusen i landet och att jag även kommer att få förlösas på nåt av dom.

Allt känns svårt att greppa men vi kommer väl få mer information när vi kommer till US och dom kommer antgligen ha koll på det här så att det inte blir för stort.

Det enda vi kan göra är att vänta och se. Selbing tyckte att utsikterna ändå ser goda ut. Bara det inte växer en massa nu.

Vi får ta en dag i taget och leva så normalt  som vi kan och försöka tänka positivt.

Det Här Ska Gå Bra!

Kanske lite luddigt inlägg men det var mycket information att ta in och Selbing försökte väl svara på alla våra frågor så gott han kunde.

I övrigt är det som sagt en jättesöt och frisk liten kille som uppskattas väga 848 gram, lite större en medel i denna vecka. Han var busig tyckte Selbing. Han sparkar och buffar på en massa därinne och hans små fötter hade han kilat upp i mina revben under undersökningen=)

Så nu vet ni hur det ligger till. Visste inte riktigt hur jag skulle skriva om det här men kände ändå att det var bra att göra då ja vet att en hel del bekanta läser min blogg.

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Lovan

Klart det kommer att gå bra! Skönt att den upptäckes.

2010-11-19 @ 18:31:11
Postat av: Thina - Gott weiß ich will kein Engel sein

Usch, det var inga roliga nyheter. :( Håller tummarna för att allt ska gå bra för lillkillen! Kram! <3<3<3

2010-11-19 @ 18:46:30
URL: http://tejjna.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja det var tur att vi bokade in Ul..Kram!

2010-11-19 @ 19:53:08
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Josse

trist med såna nyheter :( men det kommer gå jättebra de är så duktiga idag. min yngsta brorsdotter föddes med en elakartad tumör men de tog bort den när hon föddes o det gick jättebra o hon är om 2 år helt fri från cancern :)

2010-11-25 @ 14:13:03
URL: http://yosofiine.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0