Det går undan

Nu har jag fått tillstånd att hålla höns. Målet är ju att förhoppningvis hitta några nästa lördag så det det är full fart med sånt fix.

Eftersom att vi hade en bra byggnad för hönshus redan innan så ska det bara fixas i den och det är vi i full fart med. Till helgen ska hönshuset vara färdigt och så ska det byggas en hönsgård också. Hönshuset kommer vara 8 kvm ungefär och gården 12.5. Dom kommer ha gått om plats. Det blir bara hönshus i halva byggnaden. Andra halvan ska det förvaras foder osv på. Har köpt 2 vattenautomater och en foderautomat . Även en balja till matrester som hönsen ska få smaska på. Har beställt 2 st tunnor också att ha foder i. Vi är på god väg i hönhuset som är näst intill avdelat. Hylla är uppe reden är på g och ska bli färdiga imorgon. Vi ska gjuta platta i veckan. Sittpinne ska upp imorgon. Fönster har vi satt dit och sen är det bara att börja inreda reden och hönshus.

Ska bli så mysigt!

Vi ska även få mera tillökning i form av en liten dvärgvädurs-unge som vi ska hämta i veckan. Hon är tingad men ska bli levklar först. Hon är jättesöt och tanken är att hon och Stampe ska bilda familj nästa vår hihi
Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0