En hel påse kött

Idag har vi varit på Skönero köttmarknad och en hel påse kvalitèkött följde med hem. Grytbitar,stek och massor utav nötfärs. Har steken i ugnen nu så den ska stå där riktigt länge och gotta till sig. En rödvinsmarinad och en kryddburk följde med också.. Har äntligen fått in snitsen på att göra goda grytor och stekar..Tålamod är väl ett nyckelord. En gryta gjord på nötkött behöver stå läänge på spisen och puuttra för att få köttet mört och gott=)


På G. På vätskan runt blir det en smarrig sås och till detta ska vi ha en potatisgratäng men ska göra den ganska torr då jag tänker göra en sås till.

Trevlig lördag till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0