Veckan

Väntar på att pilterman ska vakna så att vi kan gå till ÖF. I eftermiddag står vägning på bvc på planeringen. Väntar även på samtal från kuratorn angående bokningsnummer till hotellet vi ska sova på,på torsdag. På fredag är det ALBS som gäller. Lungscint,lungröntgen och samtal med kirurgen en heldag med andra ord!

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Sv; Ja, det kan man ju tycka, men eftersom jag inte arbetar utan pluggar på distans hemmifrån så var det ju inte mycket hon kunde hjälpa mig med på den fronten. Hon sa självklart att jag ska ta det lugnt; jag får inte dammsuga mer än 1g/veckan, inte bära något över 1,5-2kg, inte bära på Malva, inte gå på långa promenader etc. Det känns nästan som säng/viloläge, trots att hon inte använde det exakta ordet. Men jag tror nog inte det är någon fara, så länge jag lär mig att lyssna på min kropps signaler! :)

2011-10-11 @ 14:16:39
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

åh, och så måste jag bara tillägga att hon påpekade att barnmorskor ofta säger att tvillingar inte bör födas tidigare än vecka 34, medan läkarna tydligen har 29 som gräns - & skulle det hända något tidigare än så är det oftast ingen fara eftersom flerbördsbarn är mer välutvecklade än "vanliga". Jag hoppas ändå att de stannar så länge som möjligt, helst till efter vecka 34! :)



ha en fin dag! Krams

2011-10-11 @ 14:18:29
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

alla behöver lite pepp ibland.. jag med egentligen.. köpte träningskort för snart 2 månader sen och har inte satt min fot där än, mer än när jag badat med maja.. shame on me :D haha

2011-10-11 @ 20:00:07
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0