Minus 0.3 kg (totalt 7.5 kg)

1 cm i midjan också. Där har jag tappat 12 cm sen slutet av september vikten har jag gått ner sen slutet av Augusti (började inte mäta midjan förrän en månad senare än vikten)

Känns bra! Jag följer kurvan ganska så exakt för att nå mitt mål i december=)

Idag ska det göras barnmat. Behöver fylla på nu. Hur många "isbitar" äter era barn av ni som gör barnmat själva? Alltså hur mycket brukar ni ha som en portion? August har nu på senare tid börjat äta 8 st ungefär en portion. Måste köpa fler såna "islådor".

Ha en fin dag mina vänner. Här blir det nog att ta dagen lite som den kommer. Ut en sväng kanske mata fåglarna. Handla lite (måste komma iväg och storhandla snart). Yes vi får se.

Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Det rör p åsig för dig!!! Kul!

Å halm tål jag, så min reservplan är att låta dem bo i en gammal margarinlåda i trä med just halm :-D KRAM KRAM

2011-11-14 @ 08:59:01
URL: http://lurans.blogg.ses
Postat av: Emma

Jag har lagt ner iskubarna och hittade supersöta små babymatlådor som Alma får istället. Kan jag varmt rekommendera! Jag köpte de i butik men de finns att köpa här: http://www.bagarenochkocken.se/shop/?artnr=HSFBX-8CAR&cat_id=327



Kram

2011-11-14 @ 09:14:56
URL: http://ammemmsan.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är fantastisk!! Vilken karaktär! Du ska vara riktigt nöjd över hur bra det går med viktnedgången. Bra tips det där med att både väga och mäta.



Jag sitter just nu p MVC. Drack glukosen för lite mer än en timme sedan. Jag tyckte iofs inte att det var så farligt att dricka det där stora glaset, lukten var värre. Luktade väldigt syntetiskt. Ska kolla blodsockret om 40 minuter och det känns som en evighet tills dess att det är dags. Illa mår jag också samt har yrsel, jag är van att äta ganska snart inpå det att jag går upp. Jaja... Hoppas allt ser bra ut idag. Ska få resterande tider för besök samt sista UL-tiden. Har jag sagt att det är 3D-UL? :)



Hopps ni får en fin dag!! Många kramar!!

2011-11-14 @ 09:54:32
URL: http://mmorran.blogg.se/
Postat av: Frida-bebis på jäsning ♥

Så duktig du är som kämpar på så! Var nöjd över det du åstadkommit hittills!



KRAMAR!

2011-11-14 @ 21:04:45
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0