Nu tar vi kväller

Efter en helhärlig helg med festligheter och trevligt sällskap tar vi kväller! Idag har vi firat svärfar. Bjöds på gott grillat och tårta. Supertrevligt!

Efter det blev det en sväng till Ikea så nu har vi gjort fint i barnkammaren och fixat så att dom har fått en varsin hörna i rummet de små barnen. Stina sover över hos sin farmor & farfar och våra småttingar sover gott här hemma. Vi har även städad nu på kvällskvisten så nu är allt tillbaka igen efter det stora kalaset. Blev ändå runt 30 pers i slutändan.. Har lovat bilder men det får bli senare för klockan har dragit iväg men kan slänga ut några på maten så länge.




Vi bjöd på exotisk planka så till detta hade vi även frukter,sallad,potaissallad,tzatsiki, bröd mm , perfekt att bjuda på tycker jag då det finns något för de flesta smaker..Stora som små=)

Vi är i alla fall helnöjda med helgen och August fick så mycket fint både kläder o halsband och roliga minnessaker mm. Tack alla som var med och delade denna dag med oss! Tack alla ni som kikar in här och kommenterar=)

Ha det fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0