Öppnis stängt

Blev ganska snopen när jag kom till öf idag och det var stängt. Öppnar inte förräns 13 sep igen men bvc har ju också så det blir att gå dit de torsdagar som passar. Finns ju även babygrupper måndagar o onsdagar men dom är Signe för stor för så det får vi ta om H är ledig nån sån dag.

Fick samtal från US med gällande om August ska ha nån läkare där. (August mellanlandade bara nån dag på US så han har inte varit där så mycket). Så har frågan dykt upp några ggr om han har nån där och det har han. En läkare från neo som han träffat en gång förut så vi skulle få ett återbesök där i höst. Då ska vi även se om han ska ha några vaccinatiner eller så.


Dessa 2 bilder är från neo men han var bara där mellan den 23-24 feb innan han fick åka hem. Han föddes även på US och var då på NEO innan PETS( pediatric emergency transport service) kom och hämtade honom med flygplan till Stockholm senare på kvällen/natten.

Nu sover den lilla mannen. Jag och Signe ska äta lunch strax och sen blir det att gå neråt och kanske göra nåt loppisfynd eller liknande=)

H kommer hem vid 14 men börjar vid 16 igen så då ska jag försöka hinna med att sova nån timme så jag har batterierna lite laddade inför eftermiddagen=)

Nästan så man skulle dra till med en grillning ikväll kanske. Vädret är ju fantastiskt och snart knackar ju hösten på dörrn!

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Sv. Undrar också om Agnes ska få RS-vaccin - ska fråga i nästa vecka när vi ska på läkarbesök på neo. Fick förra säsongen. (Inte Elsa)



Vi låg inne (först Lund sedan Halmstad) i ca 3 månader. Sen har hon ju fortfarande syrgas så hela den tiden va det rätt mkt tester etc Måååånga syrabas under tiden hon blivit av med respiratiorn och övade i c-pap. Hon är väldigt resarverad till sjukhuspersonal faktiskt. Men det kan man ju förstå kanske...

2011-08-23 @ 19:49:53
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/
Postat av: Ninni

Sv. Så skönt. Vi blev först utskrivna i maj (eller Elsa blev utskriven i januari när vi åkte hem. Men henne har det ju aldrig varit ngt med - hon har bara väntat på sin syster) Hade hemsjukvård tom mars kanske. Sen åkte vi in till neo på läkarbesök etc ist. tom maj då vi blev utskrivna. Men vi kan fortfarande ringa dem när som - skönt det. Har bra kontakt med läkarna där - känns toppen!

2011-08-23 @ 20:52:27
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0