Husköp

Vi har köpt ett hus. Vi bor ju redan i ett som vi trivs väldigt bra i och har inte haft några planer på att flytta egentligen. Men så såg vi ett hus på hemnet som vi tyckte såg väldigt trevligt ut och med perfekt läge man har typ 2 min promenadtid till centrum så är jag godissugen kan jag vara på getingen bums nästan hehe.
Vi bestämde oss för att gå på visningen och tyckte då att huset var underbart, bergvärme ,3 ganska stora sovrum på övervåningen överlag fräscha golv och tapeter, massor av små garderober och på nedervåningen har vi matrum, kök, skafferi så stort så man kan gå in i det , återigen massa garderober ,vardagsrum, kontor och en av toaletterna. På övervången är badrum dusch och tvättstuga.
Trappen till övervåningen är stor och känns bra att gå i . I vardagsrummet är det öppen brasa så man kan mysa extra på vintern. 
Mycket är redan fixat på huset av såna saker som man kanske inte ser så mycket men som däremot kostar en del att fixa så det är ju kanon.
Taket är bytt för ca 10 år sedan så det är också fräscht.
Huset är ett gammalt charmigt hus från 1904 men det har blivit utbyggt en gång och huset är 149 kvm stort så det är ganska mycket större en det vi har nu.
Henrik och jag som gillar att fixa kommer fortfarande ha saker att göra.
Vi vill ju göra vissa förändringar t e x så vill vi fixa fasaden som nu består av gul eternit.
Vi vill även byta kök är ju lite bortskämda då vi har så fint kök nu =)
Och sedan ska det målas lite panel osv det finns allt att göra men det är så vi vill ha det. De stora och dyra grejerna är ju redan fixat.
Sen kanske man vill fixa lite i trädgården med. Förresten vi flyttar i april och i trädgården ska det finnas jordgubbs land så det blir mumsigt med jorgubbar i sommar. Vi är så glada att huset blev vårt och vi skrev papper igår. Det är mycket som ska klaffa när man köper hus och vi hade ju ett innan också som var tvungen att säljas innan man kan köpa ett annat =) Som tur var så visste vi ett par som har sagt att om vi ska flytta nån gång ska vi höra av oss för dom var intresserade av att köpa huset. När vi bestämt oss för att vara med på budgivningen hörde vi av oss till paret och de va fortfarande intresserade. Bra men det var fortfarnae mycket som skulle klaffa. Ett tag trodde vi att det var kört men det vände och vi vann budgivningen =) Häromdagen skrevs papprena på det här huset och igår som sagt skrev vi på vårt nya hem. Allt känns jättebra. Det här blev visst ett långt inlägg men det är ju frivilligt att läsa =) Ha det fint ! 


Kommentarer
Postat av: Lovan

Vad kul! Grattis till huset :D "kramar"

2009-02-12 @ 19:30:38
Postat av: Lovan

Vad kul! Grattis till köpet! "kramar" :D

2009-02-12 @ 19:32:15
Postat av: Jennie

Lovan: Tack ska du ha =)

2009-02-12 @ 21:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0