Julshopping,BVC och Babyöppet





Idag har det varit full rulle minsann. Dagen började med bvc-vägning och mätning. Hon växer på bra lilla tjejen=) Efter det gick jag in på babyöppet vilket alltid brukar vara intressant och trevligt. Signe verkar stortrivas med och hon tittar mycket på de andra barnen. Hon körde också ett ordentligt gympass med. Tror hon tyckte det var spännande med lite andra/"nya" leksaker.

På vägen hem somnade hon i vagnen fast att vi bor jättenära, och så fort Henrik kom åkte vi in för att julshoppa i stan. Så nu är nästan alla julklappar klara. Något mer vi behövde var en ny overall till Signe tänkte köpa en på hm då vi hade rabatt där på valfritt bebisplagg men hittade ingen som passade. Istället använde vi rabatten på koftan på bilden hur söt som helst med en body under och ett par mjuka jeans=)

Men en overall behövde hon och vi hittade en på kappahl nästan likadan som den hon har men den här är större och har lite mer funktioner så det var bra..

På hemvägen blev det att äta på Mc Donalds vilket smakade väldigt bra=)

Resten av kvällen blir lugn,kanske slå in lite paket och tända ljus *mysigt*. Signe ska få testa potatis och majspurè också. Får se vad hon tycker om det=)

Imorgon är det fredag *lovely*

Ha det fint! 

Kommentarer
Postat av: Josse

men herregu så söt liten kofta! :)

2009-12-04 @ 13:16:02
URL: http://yosofine.wordpress.com
Postat av: Josse

Ja det var nog en av de sötaste klädesplagg jag sett till liten på länge :)

Tack så mkt...du har så rätt!

Kram

2009-12-04 @ 23:13:17
URL: http://yosofine.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0